Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 113
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Преди две страници е коментирано,има снимки Simple Smile

# 586
  • Стара Загора
Момичета, някой правил ли е устни в Армада? Постоянно ми излиза спонсорирана реклама във фб с чудно направени устни- промоция 199 лв за 1 мл Plurya и Juvedern smile.

# 587
Момичета, дайте, моля пак снимки на долна челюст! Там ми е проблема и все не налучквам коя процедура?
Мезоботокс пробвах, бива, по-скоро за свиване на пори, мааалко шията по-добре, конци преди време-мнооого травматично, но с най-добър резултат. Обаче сега ме е страх на кой да се доверя, предишната лекарка се справи, но е груба и не обръща внимание на нищо след процедурата. Филър в брадичка пробвах, сигурно щеше да е супер ефекта, ама стана крива, сега ще я разграждам.
При кой, къде и колко, и по какъв начин оформяне на долна челюст и лифтиране по този начин на тип"булдог"?
Снимки, моля!

Ако става въпрос за мезоконци, много добра била Крахтова в Скин Системс, но те сега не приемат.

# 588
Момичета, никоя ли не си е правила нещо от посочените процедури или да е посещавала тези клиники да кажете две думи?!

Скрит текст:
Бях писала по-рано в темата – никога не съм си правила корекции и напоследък проучих доста за предлаганите в Пловдив процедури, които мисля биха били подходящи за мен. Най-вече целя стягане на контура на лицето, подобрение на околоочната зона (изглеждам уморена) + хиалурон в устните. Помествам кратък преглед по-долу на 3 клиники, на които се спрях по препоръки, ако е полезно за някого, а и да получа мнения, ако някой е пробвал посочените неща, за да стесня избора:
Скрит текст:
1.   Pro Art (д-р Чокоева) – в сайта им има оскъдна информация за ефекта на процедурите или изобщо липсва. Спрях се на Fotona 4D по клипчета и инфо от интернет. Води се фейслифтинг и на снимките преди/сега се вижда стягане на контур и околоочна зона, което ми е част от заплануваното. В сайта на Pro Art не е посочен необходим брой процедури, но на друго място прочетох, че са необходими 3. Клиниката изглежда има добър рейтинг, а за д-р Чокоева персонално аз поне не намирам негативни мнения. В линка са цените за Fotona лазер - https://www.proartclinic.com/service/10/%D0%9B%D0%B0%D0%B7%D0%B5 … B8%20Fotona%C2%AE
2.   Дермавист – по-нисък рейтинг в гугъл и отзиви за комерсиално отношение, но пък мнения за много добра техника и процедури, подробна описателна информация на сайта им. Тук ми съответства на нуждите Alma Clear Lift 4D+. Не пише брой необходими процедури, така че вероятно става дума за една?! Не мога да преценя дали не е за по-възрастни жени (аз съм на 44), ако съдя по снимките за ефекта. Ето и линка - https://www.dermavist.com/service.php?id=317
Поради отзивите за тази клиника бих започнала с нещо, което ми изглежда по-леко - Guna колагенова мезотерапия, която е безиглена (не обичам игли) - https://www.dermavist.com/service.php?id=280
3.   Вегатест – Venus Viva. По описание ми изглежда по-подходящо за повърхностни несъвършенства и изглаждане на кожата, отколкото за стягане, но нека пробвалите да кажат. На сайта не е посочен брой процедури и цена, но другаде намирам, че трябва да са три като единичната е около 500 лв-600 лв. Описанието - https://vegatest-bg.com/?p=1437

Надявам се информацията да е полезна за някого  и разчитам на мнения и насоки от дамите с опит доколко са ефективни тези процедури ако някоя е препатила, защото малко ме е страх.

P.S. За хиалурон в устни срещнах добри отзиви за д-р Албена Чолакова, но не мога да разбера къде работи. Информацията е противоречива – излиза ми клиника Ели естетик, която на сайта си има само адрес в Бургас.

# 589
д-р Чолакова работи в Пловдив 0886 00 16 16

# 590
  • при Arctic Monkeys
Моля за мнение за Теосиал Реденсити, на промоция в Скин лайн, 3 мл., 570 лв.

# 591
  • София
Моля за мнение за Теосиал Реденсити, на промоция в Скин лайн, 3 мл., 570 лв.

Аз си я правих в Хил Клиник като редовната цена беше 500лв (миналата есен). За съжаление не видях желания ефект, като тук трябва да отбележа че Ванеска бе препоръчала две една след друга, но поради финансови причини и никакъв ефект месец след първата, се отказах от втората.

# 592
Момичета, a.l.e.n.a, ДХЗ и другите, които сте слагали Радиес - колко време ви държи и кога се очаква разграждането?
Аз слагах миналата година по това време и гледам все още има от него.
Аз съм с противоречиви чувста и чакам да се разгради съвсем, но засега няма такива изгледи.

# 593
  • при Arctic Monkeys
Защо не ти хареса радиеса?

# 594
При мен са минали само 6м., имам си го и в момента с най-добри резултати от поставянето.Не знам има ли го, само на скулите усещам (но там имах филър преди Радиес).Иначе нищо не се вижда или напипва.
Пише,че 1,5-2г. има ефект от Радиес.Но реално самият продукт се разгражда 3м след
поставянето, когато започва синтеза на колаген.Така че по логика трябва след 12м да няма продукт в кожата, а нов колаген.
Може да бъркам аз.

# 595
И аз слагах Радиес около 1 септември. Целта ми беше подобрение в долната част на лицето, контура. За себе си ефект не видях, така че не мога да знам има ли нещо останало. Виждам си филъра в скулите от преди Радиеса.

# 596
Аз имам нещо като бабунка под едната скула, а под другата ми стои едно такова запълнено, което създава впечатление, че имам бузи, а този ефект не ми харесва. Иначе линията на брадичката ми се повдигна. Но тези бузии - бррррр.

# 597
Nabella и Melany99, при кого сте слагали Радиес? ДХЗ беше при Чилингирова до колкото помня..
и аз обмислям щото и се чудя къде, при кого..

# 598
Нямам бабуни и никакви недоразумения по лицето.Радиес слагах година след Рестилейн в скулите.

# 599
  • в 1001-та нощ
При мен също ефектът си държи - година след поставянето. Нямам неравности. Бих се радвала да държи повече. Мисля година и половина даваха.

Общи условия

Активация на акаунт