Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 123
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Правила съм устни при др.Шаркова от Vderm и бих казала,че е доста добра👌
Шаркова не прави промоциите.
Това не го знаех.
Не съм ходила на промо.
За другите от клиниката нямам отзиви.

# 571
И ние нямахме отзиви и отидохме за проба(аз се отказах накрая де) .На предната промо Шаркова не правеше , явно си работи редовни клиенти.
Четири мои приятелки бяха при трима различни лекари там.
За Петкова написах(ако не я бъркам), другата беше при мъж, май е доволна сравнително, но от третата две не са никак.Не помня как се казваше, Стефанова или нещо такова...

# 572
Да и аз мисля,че за доктор Шаркова не важат промоциите,но пък аз съм чувала добри отзиви за екипът й,но все пак всичко е субективно,затова питам за мнение.Иначе да и аз съм чувала за д-р Петкова,а мъжът мисля,че се казва д-р Стефанов,бях засякла стори на негови устни(които той е правил) в инстаграм страницата им,които много ми харесаха,но сега не мога да ги намеря,третата докторка не знам как се казва.Ще се почудя още малко,ако има някой друг да се включи ще бъда благодарна. Heart Eyes

# 573
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
Здравейте момичета, прочетох всички 36 страници от темата Simple Smile)
На 41г съм и имам проблем с лекото увисване на бузите и назолабиалните бръчки.
Във Франция лекаря ми препоръча радиочестота пакет от 8 процедурки за скромната сума от 700€. - Резултат 0
Обясниха ми че това било превенция за да не ми падне още кожата. ОК.....🙄

Свързах се с Дерма акт в София, пратих снимки на лекарката, др Миронова.
Тя ми предложи HIFU , това било ултразвуков неоперативен лифтинг. Погледнах едната процедура е 1000лв.

Резултата бил виден след 3 до 6 месеца, след което можело да се постави филър.

Добре сега, аз искам да ми оправят контура на лицето, те всеки път ми предлага супер скъпа не особено ефикасна процедура!? От 2 години не мога са си оправя проблема.
Преди година ми сложиха съвсееем малко хиалуронова киселина в скулите, почти никакъв ефект, после тази глупава radiofréquency с ефект НУЛА за 1400лв. Сега пак някакъв лазер за 1000лв..

А както чета тук, на вас си слагат филъри и ботокс и сте си супер доволни!?!

Слагам снимка на лицето си и се надявам на помощта ви 🥺

HIFU / Хайфу е за отслабване на областта под скулите. Изобщо няма повдигащ ефект!!!
Аз не съм с пълно лице, както и при  теб и подлъгана от уж стягащия ефект, си направих тази процедура преди година. Ужасно болезнена - ефекта изпито лице и още повече увисване в долната част 😢😡😡😡
Сто пъти казах в кабинета на Каляшева, че не искам отслабване на лицето, но за да си вземат парите са готови на всичко!
Много съм разочарована от това печалбарски отношение! Щях да дам повече пари ако ме беше започнала с филъри и ботокс и там нещо подходящо, но да ми прилага процедура от която нямам нужда и да лъжат така за ефекта, е меко казано подло.
Но както разбирам и във Франция не се колебаят да търгуват с обещания.
За съжаление направих реакция към хиалурона и сега не смея да попълвам хлътванията, всеки ден ме е яд като се погледна с това изпито лице.
Друга дерматоложки ми предложи MD кодове, които могат да моделират точно тази зона. Не съм ги ползвала, само да си оправя здравето и вероятно ще ги пробвам.

Ако правите реалция към ХК, поскоро помислете за Радиес.

# 574
  • Пловдив
Дами, трябва да се погрижа за кожата на шията си. Много е повяхнала, не е отпусната, но повяхнала, и някак не стои така гладка и свежа като тази на лицето. Естествено годините са си фактор, но и аз не съм правила нищо в тази зона, само на лицето. Какво е подходящо да се направи там? Ще се радвам на всякакви насоки.

# 575
Здравейте дами,за първи път се включвам в темата,можете ли да ми дадете мнение за клиниката Vderm,видях че са пуснали промоция 350лв за филър в устните на Restylane 1ml до края на месеца,което ми се струва като много добра цена.Досега не съм си слагала филъри,но пък отдавна се каня Grinning
Привет, аз също при Шаркова съм ходила, само че за лазери, прп и микронидлинг. Като мине ип мисля да си сложа ботокс при нея. От процедурите съм доволна от резултатите. По-добре зъннете или им пишете дали важи цената и за Шаркова, защото обикновено тя не работи с промоциите. Вторият лазер при нея ми беше намален, но не знам принципа на определяне кога и тя работи в промоция. Иначе dr.m.stefanov от клиниката в инстаграм може да го погледнете

# 576
Дами, трябва да се погрижа за кожата на шията си. Много е повяхнала, не е отпусната, но повяхнала, и някак не стои така гладка и свежа като тази на лицето. Естествено годините са си фактор, но и аз не съм правила нищо в тази зона, само на лицето. Какво е подходящо да се направи там? Ще се радвам на всякакви насоки.
И при мен така.Мислех да сложа Радиес, след като на лицето имсх резултат.

# 577
  • при Arctic Monkeys
Някой беше правил Нефертити лифтинг на шия с ботокс и беше доволен. И аз трябва да направя нещо.

# 578
  • Пловдив
Аз нямам нужда от лифтинг, нямам отпусната и висяща кожа на шията. По скоро е една вяла и безжизнена, без хидратация и блясък, не е свежа. Като чета информация, май само Радиес може да се ползва в тази зона...

# 579
  • Пловдив
И при мен така.Мислех да сложа Радиес, след като на лицето имсх резултат.

ДХ3, в какво точно се изразяваше резултатът от който си доволна? Веднага ли се вижда ефект, или се разгръща във времето?

# 580
О, разгръща се във времето.Пет месеца след процедурата много се харесвам.Има добре очертана линия на челюстта, изразени скули(2018 слагах по 1мг. Рестилейн там, година по-късно Радиес), назолабиланите се запълниха супер след основата на Радиес(слагах началото на март 2018 една ампула разделена Сейфа/Принцес, но беше недостатъчно, септември Радиес, сега март Рестилейн 1 ампула разделена в двете части и стана идеално),Реално долна част на лицето много добре се оформи,имам смъкване, нямам бръчки.

# 581
  • на земята
Момичета,много ще се радвам,ако слагате и снимки да добием представа тези,които се двуомят какво ,кога къде да направят.Тоест такива като  мен ,,боси,,които тепърва се насочват към тези процедури и техния ефект.Може да ги изтривате след това.
Благодаря за темата,чета ви ,много е полезна.Благодаря,че споделяте резултати.

# 582
Аз съм слагала снимки, но са назад по темите Simple Smile)))

# 583
Бях писала по-рано в темата – никога не съм си правила корекции и напоследък проучих доста за предлаганите в Пловдив процедури, които мисля биха били подходящи за мен. Най-вече целя стягане на контура на лицето, подобрение на околоочната зона (изглеждам уморена) + хиалурон в устните. Помествам кратък преглед по-долу на 3 клиники, на които се спрях по препоръки, ако е полезно за някого, а и да получа мнения, ако някой е пробвал посочените неща, за да стесня избора:
Скрит текст:
1.   Pro Art (д-р Чокоева) – в сайта им има оскъдна информация за ефекта на процедурите или изобщо липсва. Спрях се на Fotona 4D по клипчета и инфо от интернет. Води се фейслифтинг и на снимките преди/сега се вижда стягане на контур и околоочна зона, което ми е част от заплануваното. В сайта на Pro Art не е посочен необходим брой процедури, но на друго място прочетох, че са необходими 3. Клиниката изглежда има добър рейтинг, а за д-р Чокоева персонално аз поне не намирам негативни мнения. В линка са цените за Fotona лазер - https://www.proartclinic.com/service/10/%D0%9B%D0%B0%D0%B7%D0%B5 … B8%20Fotona%C2%AE
2.   Дермавист – по-нисък рейтинг в гугъл и отзиви за комерсиално отношение, но пък мнения за много добра техника и процедури, подробна описателна информация на сайта им. Тук ми съответства на нуждите Alma Clear Lift 4D+. Не пише брой необходими процедури, така че вероятно става дума за една?! Не мога да преценя дали не е за по-възрастни жени (аз съм на 44), ако съдя по снимките за ефекта. Ето и линка - https://www.dermavist.com/service.php?id=317
Поради отзивите за тази клиника бих започнала с нещо, което ми изглежда по-леко - Guna колагенова мезотерапия, която е безиглена (не обичам игли) - https://www.dermavist.com/service.php?id=280
3.   Вегатест – Venus Viva. По описание ми изглежда по-подходящо за повърхностни несъвършенства и изглаждане на кожата, отколкото за стягане, но нека пробвалите да кажат. На сайта не е посочен брой процедури и цена, но другаде намирам, че трябва да са три като единичната е около 500 лв-600 лв. Описанието - https://vegatest-bg.com/?p=1437

Надявам се информацията да е полезна за някого  и разчитам на мнения и насоки от дамите с опит доколко са ефективни тези процедури ако някоя е препатила, защото малко ме е страх.

P.S. За хиалурон в устни срещнах добри отзиви за д-р Албена Чолакова, но не мога да разбера къде работи. Информацията е противоречива – излиза ми клиника Ели естетик, която на сайта си има само адрес в Бургас.

# 584
Момичета, дайте, моля пак снимки на долна челюст! Там ми е проблема и все не налучквам коя процедура?
Мезоботокс пробвах, бива, по-скоро за свиване на пори, мааалко шията по-добре, конци преди време-мнооого травматично, но с най-добър резултат. Обаче сега ме е страх на кой да се доверя, предишната лекарка се справи, но е груба и не обръща внимание на нищо след процедурата. Филър в брадичка пробвах, сигурно щеше да е супер ефекта, ама стана крива, сега ще я разграждам.
При кой, къде и колко, и по какъв начин оформяне на долна челюст и лифтиране по този начин на тип"булдог"?
Снимки, моля!

Общи условия

Активация на акаунт