Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 142
  • 747
  •   2
Отговори
# 555
  • София
Моите филъри всичките са твърди. Не познавам усещането за мек филър,но не съм имала проблем с нито един. Единствено няколко дни ме боля носът като натъртен при допир,но не мисля,че е нещо кой знае какво. А и там си боли по принцип повече.

# 556
Аз когато слагах voluma и коментирахме с моята лекарка, тя каза, че volux е по-твърд от всички останали. Затова попитах. Иначе и аз винаги усещам натърнено като правя скули.

# 557
А някой има ли опит с тях?
Аз мисля да пробвам защото не мога да се подлагам на повечето апаратни процедури а и не са толкова скъпи. Опасно е ако подкожната мазнина е по малко от 1см тогава не трябва да се инжектира защото може да се получи отлепване на тъканта от костите. Тоест трябва да се внимава да не се ходи при печалбари които бързат да те инжектират😁

# 558
  • Пловдив
Аз когато слагах voluma и коментирахме с моята лекарка, тя каза, че volux е по-твърд от всички останали. Затова попитах. Иначе и аз винаги усещам натърнено като правя скули.

Да, много по-твърд е. Слагала съм Волюма, както и повечето филъри на Жувидерм. Волукс е различен като усещане, и като ефект също Simple Smile.

# 559
В сряда правих IPL на цяло лице. Трети ден съм със страшни отоци под очите. Самата зона там не се работи, но кожата ми е толкова чувствителна, че от всякакъв вид лазер се получава. държат ми вад седмица. Слагам лед, мажа арника и хепароид вчера пих и алергозан, нищо не помага. Някакми предложения? Чела съм, че преди някои процедури се бие инжекция и не се получават отоци, някой запознат ли е?

# 560
Мила, привет. За тези инжекции не съм запозната, нещата които правиш са ок, аз единствено мога да ти дам съвет какво ми написаха след лазера да правя, друг беше лазерът, но за отоците може да си правиш компрес с вода и бял оцет. Звучи гадно, ами то си е, мирише си ест., белият оцет е с доста по-ниска киселинност, съотношението само да не го объркам 2 ч /водни/ вода с 1 чаена л оцет. Потапя се една кърпа в разтвора и се залепя на лицето. Много облекчава.

# 561
Много благодаря, ще опитам. Вчера четох някъде за суров картоф, та и това опитах, но няма ефект при мен....

# 562
Дано да има, но е важно да е бял. Също А-Derma Epitheliale AH Duo Ултра-възстановяващ крем срещу остатъчни следи крем, също помага възстановяването, той е за след лазери, пилинги и естетични процедури, една идея по-добър от цикабио, но няма фактор, за отоците не бих казала, че помага, но ако има раздразнение на кожата облекчава.

# 563
Опитах 😂 наистина е вълшебно това. Подържах на памуче по 10 мин ето резултата. Много ти благодаря 😘
Скрит текст:
Скрит текст:

# 564
Супер, радвам се, че ти е помогнало 🥰

# 565
Здравейте дами,за първи път се включвам в темата,можете ли да ми дадете мнение за клиниката Vderm,видях че са пуснали промоция 350лв за филър в устните на Restylane 1ml до края на месеца,което ми се струва като много добра цена.Досега не съм си слагала филъри,но пък отдавна се каня Grinning

# 566
Аз имам негативно мнение за Vderm.Мои приятелки наскоро слагаха там ботокс пак на промоция и не са доволни.
Четири бяха ,само една бе доволна след манипулациите,но каза,че мн.бързо я е пуснал препаратът.
При др.Петкова,мисля.
Другите три бяха при други лекари там.
Др.Иван Бончев слага за такива пари устни.Има страница в Инстаграм,може да го питате,ще даде информация.

# 567
  • София
Правила съм устни при др.Шаркова от Vderm и бих казала,че е доста добра👌

# 568
Да и аз съм чувала,че тя и екипът и са много добри.Иначе съм последвала д-р Бончев,но самата идеята да отида при стоматолог не ми харесва(ако не бъркам за кого говорим),а и мисля,че не работи с Restylane,а аз държа на този филър.Относно цената,мисля,че той предлага други филъри,които са по-нисък клас на тази цена.Разгледах различни клиники,но никъде не видях такава цена за Restylane,навсякъде се движат между 500-600лв.Знам,че цената не трябва да е водещ фактор, защото е естетична интервенция,която е на лицето,но в случая съм изкушена Laughing

# 569
Правила съм устни при др.Шаркова от Vderm и бих казала,че е доста добра👌
Шаркова не прави промоциите.

Общи условия

Активация на акаунт