Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 072
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, някой има ли отзиви от др-Василева в Стива макс за конци?
https://m.bg-mamma.com/?topic=760555.msg29419497&utm_source= … _medium=shortlink
Малко старо инфо, но все пак:)

# 676
Здравейте искам да попитам за мнения и евентуални препоръки към добри специаристи.
Какво мислите за новият метод без игловото поставяне на хилорон в устните.

За кой от двата метода става въпрос? Единия е с машинка за влагане на хиалурон с йони и фотон терапия а другия с "пистолет" . Ако става въпрос за процедурите от 20лв значи е с машинката. Аз имам такава машинка вкъщи но метода трае само 6 часа макс 😁 защото хиалурон който не кръстосано свързан трае само толкова в тялото.

# 677
  • при Arctic Monkeys
Последващи отзиви за безиглената терапия на Гуна? Една дама каза, че е започнала, моля за мнение. Аз много се чудя, като скептик по отношение на всичко безиглено😀

# 678
Последващи отзиви за безиглената терапия на Гуна? Една дама каза, че е започнала, моля за мнение. Аз много се чудя, като скептик по отношение на всичко безиглено😀
Тя започна иглена Гуна, дано когато напредне с процедурите да сподели отново впечатления.
Безиглени процедури с различни ампули може да си правите и у дома,има апарати,има и тема,в която ги обсъждат.

# 679
Един лекар откровено за филърите....какво ще кажете? Казва че бе трябва да се използват за повдигане и дефиниция 😳

https://youtu.be/8kg16UM3YnE

# 680
Един лекар откровено за филърите....какво ще кажете? Казва че бе трябва да се използват за повдигане и дефиниция 😳

https://youtu.be/8kg16UM3YnE
Да, знаем го този.

# 681
Здравейте, някой има ли отзиви от др-Василева в Стива макс за конци?
https://m.bg-mamma.com/?topic=760555.msg29419497&utm_source= … _medium=shortlink
Малко старо инфо, но все пак:)

Да, благодаря ти за отговора. Изчетох постовете по темата. Но все пак някой ако има какво да сподели относно например синини от събчатите? Резултати и най-вече спането с конците първите седмици? Все въпроси, които не откривам в постовете по темата. Благодаря, момичета!

# 682
А в темата за конците няма ли инфо?Отдавна не съм я чела.

# 683
  • Sofia
Момичета, аз имам малко странен въпрос. Съществува ли софтуер приложение / сайт, посредством който може да се видиш как изглеждаш с, да речем, по-плътни и големи устни, или пък такива с различна форма?
От отдавна искам да си сложа филъри в устните, но моите не са малки / тънки и се чудя какъв ще е ефектът. Предпочитам, ако има как, първо да се видя на снимка. Laughing

# 684
Помоли някой на фотошоп да ти направи Wink

# 685
  • Sofia
Нямам кого да помоля, аз затова се чудих дали има нещо леснодостъпно, с което дори и непрофесионалист, като мен, би се справил. Bowtie Ама явно няма...

# 686
  • София
Повечето приложения за редакция на снимки имат такива опции,но пък това автоматично не означава,че лекарят би могъл и ще направи същите устни.

# 687
Нямам кого да помоля, аз затова се чудих дали има нещо леснодостъпно, с което дори и непрофесионалист, като мен, би се справил. Bowtie Ама явно няма...
Търси приложение BeautyCam. Там можеш автоматично да уголемяваш само горна устна/само долна устна/двете устни едновременно. Има инструмент Slim, които обикновено е за смаляване на обема в долната част на лицето, но ако му зададеш опция собственоръчно да работиш с него, а не автоматично да се случват нещата, можеш да промениш и формата освен размера.

# 688
Аз имам молба към всички вас - да погледнете във фейсбук или в Ютюб - the face yoga method и да ми кажете дали дамата има филъри в скулите. Защото е на 52 и някак не ми се вярва, че всичко това се дължи само на йогата Simple Smile

# 689
Има хора с изразени скули, но мисля,че дамата се поддържа и чрез дерматолози.Прекалено е”полирана” отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт