Единадесети клас 2020/2021

• 42 351
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Ели, Саша и аз съм я харесала за снаха, не ми е ясно как ще се разбираме!! SmileySmiley

Ваче, поздравления, такива чудни девойки си отгледала.
Цитат
Например аз съм за задължителните маски заради това, че не се знае кой е болен и кой не. Всеки един от нас не знае. Като ходи с маска риска да зарази другите намалява драстично. Е, няма да отворят заведенията, но биха могли при определени условия да пуснат повече хора да работят.
+1

Моят син и тази седмица си учи по програма, но с намалени часове.
Вчера го карах да си обуе дънки, за да види дали още му стават. Вкъщи само с анузи и пижами се ходи, хладилника не се затваря...

Чете някакви неща на английски, бил научил много нови думи. Мислеше, че много ще се прехласна като ми съобщи това и ще го пратя на разходка, ама не се получи.

# 182
  • София
Емонка Heart

Моята пък девойка отслабна в карантината. Аз твърдя, че е от неяденето на боклуци и го натъртвам ежедневно Simple Smile))))) Обаче е много възможно да започва да излиза от периода на хормоналната буря и да се изфинва. Че по едно време ми се виждаше страшна работата...

# 183
  • столицата
Христос  воскресе! Здраве, сила и благоденствие!

# 184
  • Русе
Воистина воскресе! Здраве и сбъднати мечти Hug

# 185
# 186
  • Чикаго / София
Честит Великден момичета! Здраве и благополучие на всички!

# 187
  • столицата
Наборите май ще се разминат с матурите. Както и с ходенето на училище за тази учебна година.

# 188
  • София
Направо си се разминаха Simple Smile)) Само не знам дали ще им е късметлийски тоя втори срок. Ще видим! Плюя си в пазвата, че нямам дете в 7 и 12 клас.

# 189
  • София
Направо си се разминаха Simple Smile)) Само не знам дали ще им е късметлийски тоя втори срок. Ще видим! Плюя си в пазвата, че нямам дете в 7 и 12 клас.
И в четвърти! Не заради НВО, разбира се, а заради кандидатстване.
Скрит текст:
Като си помисля, че, живот и здраве, след няма и година и половина ще имам и седмокласник и дванадесетокласник накуп, дори без пандемия не знам как ще оцелея. А, ако има някоя поредна вълна, не знам.
Да сме живи и здрави, момичета, както и всички останали. Другото ще го наредим!

# 190
  • България, София

И аз така Grinning
Но малката сега е в шести клас, а за догодина още не се знае как ще е положението.
Каквото, такова. Здрави да сме, пък другото ще се нареди някак.

Иринка, и аз не знам как се оцелява с такава комбинация Hug

# 191
  • София
Аз не разбрах съвсем. Казаха, че ще се върнат само за матурите и НВО съответно 12 и 7 клас. За другите НВО-в 4 и 10- казано ли е нещо изрично? Че няма да се провеждат или ще се провеждат дистанционно? Щото с тия заповеди, дето се менят през 12 часа, като нищо ще ги викнат в края на юни...

# 192
  • София
Нищо не е казано за нашите и тези на 4. клас НВО. Надявам се да ги махнат. Все пак, ако го обявят сега, всички съвсем ще се отпуснат и може би затова засега мълчат. Но това си е мое мнение, не знам на финала какво ще решат, защото последното, което четох, беше че не били готови да се откажат, но били готови да помислят...

# 193
  • София
И аз четох нещо такова. Първо уж се отказаха, после казаха, че не се отказват, че ще мислят как да ги направят. Сега не се споменават въобще. Но пък другото НВО, това за 7 клас, ще се проведе със сигурност, та някак ме притеснява мълчанието им по темата.
Не че на накой друг вкъщи му пука...Той за 7 клас не се "помести", та сега. Rolling Eyes

# 194
  • Русе
Предполагам че няма да ги проведат НВО за нашите, но при нас пускат тестове и контролни върху обощения материал. Няма лошо. Нека ги ръчкат. Непрекъснато имат нещо да творят по български, математика и английски.
Философията ме изправя на нокти. Предметът ми е любим от гимназията и мислех, че нищо няма да ме затрудни. Да ама не. За понеделник трябва някак си да сведа до разбираем език ,като за моя тийн Върховните постижения на Кант, в отличие от Хегел и няколко други философи.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 12:44 от A m b e r

Общи условия

Активация на акаунт