Единадесети клас 2020/2021

• 42 681
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Олееее, Ирка, сега виждам третия ред на подписа ти Simple Smile))) Пропуснала съм.. Relaxed Много приятно изненадана съм. Пожелавам ти всичко да е по вода! Heart

Наборката продължава да оформя оценки. Бори се по история за по-висока оценка  и се е хванала сериозно да учи за изпитване. Иначе по повечето предмети е оформена, да не кажа по всички. Абе чакаме ваканцията с нетърпение, въпреки, че като я гледам все на компа съм с усещането за ваканция от март месец Wink

# 286
  • Чикаго / София
Олееее, Ирка, сега виждам третия ред на подписа ти Simple Smile))) Пропуснала съм.. Relaxed Много приятно изненадана съм. Пожелавам ти всичко да е по вода! Heart

Мерси Ваче Simple Smile Пропуснала си снимката във Фейсбук преди месец. Аз там се обявих, а мисля че тук не се виждат подписите като се скролва от телефон, така че е нормално, да не я забележиш Simple Smile
Луди хора сме ние, на дърти години още едно бебе, ама мъжа ми успя да ме навие. И пак ще е момиче Simple Smile

# 287
  • София

Мерси Ваче Simple Smile Пропуснала си снимката във Фейсбук преди месец. Аз там се обявих, а мисля че тук не се виждат подписите като се скролва от телефон, така че е нормално, да не я забележиш Simple Smile
Луди хора сме ние, на дърти години още едно бебе, ама мъжа ми успя да ме навие. И пак ще е момиче Simple Smile

Даа, пропуснала съм... Ами идеално е момиче, аз съм ЗА, хихихих. И вашите девойки са все хубавици, и третата ще е такава Simple Smile А пък и помощнички ще си имаш, сега ще се насладиш на гледане на бебе Simple Smile Хич не сте луди, ако ми беше по-рано и аз бих се навила, ама ей го на... с някои мами от темите за бременности вече се засичаме в темите за пременопауза Wink

# 288
  • Русе
Пропуснала съм новината. Ирка - леко да е , за другото съм сигурна че ще е хубаво и щастливо.
Аз бях категорична, че повече от едно съкровище не мога да издундуркам до степен, че при едно съмнение бях готова да махам, че да не би златният да остане без секунда внимание. Обаче преди седмица бяхме в една компания, където без малко да се сдобия с две сестрички.  То не се е  разминало де, ама не мисля че към способна. На крайностите съм аз и у нас всички ни тресе някаква лудост.

Шани и аз се присъединявам към Иркиното питане. Не се съмнявам аз в Томата. Сериозен и стабилен е. Дано се чувства и на място. То рано и или късно ще се получи, дори и да има някакви трудности, у герамнско е толкоз подредено, че колкото по рано се впишеш ,толкоз по-хубаво ще е.

У нас вече му се вижда края. Светослав твърди че е оформен по всичко, ако пък някой искал още да го изпитва щял да каже че не иска висока оценка само и само да не го закачат. Веднага след часовете се изнася на лостовете. Има си доста последователи и се чувства като риба във вода.Попълни си декларация с три опции за двата профилиращите предмета, като естествено първият е най-лесният възможен. Надяваме се да го огрее за да си отдъхна и аз от подканяне.

# 289
  • Русе
Лелеее, Ирка, чудесна новина Simple Smile Браво на Вас за смелостта.
Лека и безпроблемна да е бременността до края Hug

# 290
  • България, София
Ирка, страхотна новина Hug Браво за смелостта Simple Smile
За мен вариантът с 3 деца е най - хубав, но така и не го реализирахме.
А точно сега не мога да и мисля за това. Проблемите ми с кръста са пак на дневен ред и хич не си представям как бих издържала Disappointed
Пожелавам ти лека бременност и неусетно раждане Hug
Надявам се, че момичетата се радват и ще ти помагат. Наборката не ще и да чуе за още една сестра или брат. Казва, че й е предостатъчна и сестрата, с която сме я обзавели, без да я питаме JoyJoyJoy

Шани, поздрави за Томи! Успех с доказването в гимназията Simple Smile
Дано се чувства добре в новото училище и намери  добри приятели Simple Smile

За оформяне при нас още е рано да се каже. Има годишна оценка по рисуване.
По философия затвърждава успеха от първия срок с активно участие.

# 291
  • София
Обаче преди седмица бяхме в една компания, където без малко да се сдобия с две сестрички.  То не се е  разминало де, ама не мисля че към способна. На крайностите съм аз и у нас всички ни тресе някаква лудост.
Да бе! Ти ще кажеш...! Аз пък ти казвам, че си способна. Stuck Out Tongue

Казва, че й е предостатъчна и сестрата, с която сме я обзавели, без да я питаме JoyJoyJoy
Е, вие пък! Как сте могли?! Smile

# 292
  • Русе

Да бе! Ти ще кажеш...! Аз пък ти казвам, че си способна. Stuck Out Tongue

сакън! Чакам 18 рожден ден повече от него. Обещали сме си свобода. За сега констатацията е, че той е по-свободен от мен. Имам куп планове.

# 293
  • България, София
Казва, че й е предостатъчна и сестрата, с която сме я обзавели, без да я питаме JoyJoyJoy
Е, вие пък! Как сте могли?! Smile
[/quote]

А де JoyJoyJoy Не ни е срам Stuck Out Tongue Winking Eye
То с тяхната разлика от 4 години, много щеше да знае какво точно я питаме Grinning

# 294
Ауу, Ирка, браво! Лека бременност и хубава ваканция!! Три девойки, ехааа!
Радослав казва, че е оформен по всички предмети. Без да е учил е с доста приличен успех към момента. Лятото щял да размишлява по въпроса дали да не почне от следващата учебна година да отделя по още 30-на минути дневно за учене и да стане пълен отличник. Инак и той е провесен на лостовете всеки следобед. Профилите са избрани, очаква Равда.

# 295
Браво и от мен, Ирка! Успешна и здраво бебче на финала! И аз едно време мислех, че три е най-добре, ама.. Добре, че нямам още едно, че ако трябваше трето НВО да преживявам, нямаше само да ми прескача сърцето, направо щеше да спре...

# 296
Бети, как мина НВО-то на девойката? Доволна ли е?

# 297
  • Чикаго / София
Благодаря ви момичета Simple Smile то мина повечето, влезнах в 7 месец от вчера, та  крача към финала Simple Smile Покрай тази карантина и стоенето и работа от вкъщи, можеше никой да не разбере до първата годинка на детето 😄

В интерес на истината аз много се колебаех, че вече усещах свободата скоро, но моя мъж много му се прииска трето и решихме да опитаме. Момичетата са много ентусиазирани, разпитват ме, четат с мен  как върви бременността и нямат търпение да идва бебето и да го гушкат. Мисля си, че ще са ми голяма помощ. Пък и току виж аз рефрешна батериите и се подмладя😁
А и на тази възраст, с две пораснали деца, определено по-лесно ще го гледам това бебе, а и наистина съм се настроила да се наслаждавам на бебегледането с пълна сила - без очаквания и зор. Да видим дали ще се получи Simple Smile

# 298
  • София
Еха, какви хубави новини в темата!!! Ирка, страхотно решение сте взели и браво на мъжа ти, че те е навил Simple Smile

# 299
Бети, как мина НВО-то на девойката? Доволна ли е?
Най-хубавото е, че мина! По БЕЛ е по-доволна. Няма да й стигне за Първа английска, където искаше. Аз искам 22-ро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт