Единадесети клас 2020/2021

• 42 667
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Честито да ни е.
Алекс хукна да си взема бележника. Никаква организация. В последният момент класната каза в колко да ходят.
При нас какво стана с другите профили...

# 346
  • Русе
Бележници има ли някъде още. Сега трябва да излязат дипломите за първи гимназиален етап. Предадоха снимки, но дипломите каза, че ще им ги дадат когато тръгнат на училище. И по-добре. да не би някой набор да реши, че му е достатъчна една диплома вече.

При нас от вчера са ваканция май. Вчера около час директорката им държа реч. Не знам какво е чул той, но аз за малко чух полезни неща. Днес трябваше класната да се включи, но тя не се появи

# 347
  • Русе
При нас има, след като ел. такъв е само проформа.
За дипломите бях забравила. Снимки?! Ох, това нашето даскало е уникално.

Амбърче, някой мод да смени заглавието, ако следващия набор ни натиска вече?

# 348
  • Русе

Не съм сигурна, че са ясни още форматите на дипломите. То има да се вписват хорариуми, на какъв език е изучаван предметът. Може и още официално да не са пуснати. Дидева сигурно е в час.

Днес наборът гордо каза, че е много доволен от себе си. Заъвршил 10 клас, влязъл в желания профил и може да ходи да се забавлява с приятели и да се усъвършенства по собствен избор.

# 349
  • София

Няма, бе! Joy Този път няма да пипаме нищо преди вас. Simple Smile

# 350
  • Русе

Simple Smile Само кажете овреме, че да се освежим. При нас бавно вървят нещата с темата. Вече сме само наблюдатели без особено право на мнение. Така че каквото и да пишем не се знае каква е реалността. Моето дете не ми спуска цялата информация. Част ми я спестява или ми я представя по начин, удобен за него, така че да не му досаждам. Ако започна да се ровя, казва че не иска да ме тревожи и той ще се справи.

# 351
  • София
Ваканцията на щерката започна още миналата седмица, след последния файнъл. До последно трепери за немския език, защото файнълът бил кошмарен и очакваше много ниска оценка. Е оказа се наистина ниска, но достатъчно висока, за да има срочна и годишна оценка над 91,5% (което при тях е мин. за 6).
Сега се е отдала на лентяйство - спи, гледа сериали и излиза с приятелки на разходка. Вчера обясняваше, че си качвала книги на електронния четец, но не знам какви и дали са на български или на АЕ. Преди малко я насметох да си оправи шкафовете и гардероба, защото в тях все едно е паднала бомба. Сега е сърдита и сгъва дрехи Simple Smile
Карам я и да спортува, че е понаедряла последните месеци, но трудно и се получава. Мързел, а до преди пандемията спортуваше и танцуваше поне 4 пъти в седмицата.

# 352
  • столицата
Чета- профили знаете, бележници получили. При нас тъмна Индия. Но снимки занесе. 2 броя. По цял ден чете в новата си електронна книга. Май сгреших, че й я взех.
Много ми се ще да поработи нещо, че иначе съвсем ще се отпусне.
Вие пускате ли наборите сами с връсници на море, по хижи?

# 353
  • Русе

Вие пускате ли наборите сами с връсници на море, по хижи?

първо прочетох нещо друго и се ококорих. Smile
Не го пускам сам никъде аз. Но ходи всяко лято със семейството на приятеля си на Константин и Елена. Защото майка му и баща му ходят по диви плажове само, а той иска на хотели.

Иначе го оставяме за по ден два в къщи, докато сме на вилата, защото не му харесвало там , но няма сбирки и купони и си се прибира навреме. Само някой от приятелите му може да остане с преспиване, но не му се занимава, че трябва да им осигурява нещо за хапване. Не пият .

# 354
  • София
Профилът при нас е избран още миналата година - математика, физика и четвърти профилиращ информатика. Бележници никога не са имали, всичко е в електронен вариант.

Сама с приятели на море, все още не смея да я пускам. Все още ми се струват малки. Ще ходи обаче със семейни приятели и техните деца. Но то е друго - има възрастни с тях, няма да са само хлапета.

# 355
  • столицата
Амбър, коригирала ме беше програмата и едва успях да се редактирам😎
Върху мен се оказва натиск за море с компанията и как всички ги пускат само аз разбирате ли съм прът в колелото на развитието. То някои родители от 8 клас си пускаха децата да пътуват с нощувки по други населени места без възрастен.

# 356
  • София

Ами тогава с нашето бързане и се видя накрая как взехме първенство за НВО. Така че ако пасуваме,може и да ни се размине.🤔🙄

# 357
  • Русе
Моето не ще да мърда от къщи, така че нямам дилеми относно излизания без родители. Даже не иска и с нас да ходи никъде, но три дена чист въздух ще му се отразят добре. Този път няма да му се размине.
И да го похваля. Само една 4-ка има. По доста от предметите е вдигнал с една единица успеха и без малко да е Отличник Trophy

# 358
  • софия
Моето завърши с 5.53  на ръба за стипендия.  Успя да избута 5 по математика. Спи по цял ден. За първо лято няма ангажимент с хора. Знаете ли що е то гражданско образование?

# 359
  • София
Моят младеж ще наваксва с интензивен курс по английски през юли, защото положението хич не е добре. Отбелязвам, че се съгласи дороволно. Дано да не се налага да съм цербер, че ще се изпокараме този път сериозно. Досега го давах лежерно и насърчаващо, но ако се наложи ще размахам точилката ... 😡

Общи условия

Активация на акаунт