Единадесети клас 2020/2021

• 42 656
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте Blush ,
Отдавна не съм писала,но да ни е честита завършената първа степен. Sunglasses
Честито Ирка Hug И аз исках трето,но беше преди 7-8 години.С таткото разликата ни е 10г и каза,че няма да се изявява по холивудски и да е стар татко,та  мераците ми си останаха мераци Simple Smile
 Завършват и   малкия и  каката.Joy
Успехите и на двамата са отлични,като каката ме изненада само с една 5 за годината и другото 6-чки.
Занесохме снимки,чакаме диплома другата седмица или поне така казаха в училището.
Ще ходи на лагер със съучениците й,ако това се брои за самостоятелно ходене на море.
Семейно сме на море в Гърция Септември,ако още пускат да минаваме границата нормално и спрямо обстановката.
Наборката тръгва на работа и това лято в едно магазинче,което е супермаркет и  с кафе кът.Вадим документи в момента.
Сега всеки от тях е хукнал по негови си мероприятия и кой,каквото му е приятно.Литературата за догодина още не сме я подхващали.
Профилите са избрани ,нямаме някой неприет където иска или недостатъчно ученици за някой модул.

# 361
  • столицата
Леле. Едва сега осъзнах, че е 30.06 и краят на учебната година. Има предмети, по които не си знае и едно оценка от втория срок. Дано няма неприятни изненади  когато решат да дадат диплома или поне бележника. Все още на хартиени сме.

# 362
  • София
Официално - честита ваканция на всички! Simple Smile
Свърши и тази учебна година. Шантава работа.

Вчера обявиха разпределението по профилиращи предмети в училището на Иво. Той ще изучава математика и информационни технологии. Останали са общо 4 комбинации от предмети- 1) математика и иинф. технологии; 2) математика и география; 3) БЕЛ и история; 4) биология и химия.

# 363
Моят младеж ще наваксва с интензивен курс по английски през юли, защото положението хич не е добре. Отбелязвам, че се съгласи дороволно. Дано да не се налага да съм цербер, че ще се изпокараме този път сериозно. Досега го давах лежерно и насърчаващо, но ако се наложи ще размахам точилката ... 😡

Миналата година ситуацията при нас беше такава. Наваксва с 3 пъти седмично цяло лято. Ефект има, но не мога да пренебрегна факта, че с учителката, която го занимава допълнително много си допаднаха и нещата в един момент потръгнаха. Ще се справите, но са си нерви, напълно те разбирам.

Иначе дипломи щели да им раздават някъде в средата на юли. Снимаха ги организирано в училище миналия петък.
Честита ваканция на всички родители и деца Sunglasses

# 364
Днес си получихме удостоверението за завършен първи гимназиален етап и бележника. Да си похваля младежа, че завършва с пълно отличие годината.   Приятно и незабравимо лято на всички!

# 365
  • Русе
Пък аз да се пхваля, че нашата класна се сети снощи в 18 часа, че трябват снимки за днес в 11 часа. Отлепих от бележника и ЛК и дано да ги хареса. Няма от къде да набавя толкова бързо нови. Още във вторник Алекс каза, че съседният клас са излязли с дипломи но явно нашата класна няма бърза работа. Права е сигурно, за къде са ни тия дипломи newsm78

# 366
  • с/у ОколоМръсТното
Честита ваканция, честито завършване на 10клас на наборите! Весело и май от последните безгрижни лета...

Искам да Ви питам: гледам по имунизационния календар, на 17г  нашите наборчета имат МАНТУ. Правили ли сте тази вакцианция тези, които са навършили годините?
Мерси!

Успешен ден!

# 367
Моят син днес ще мине да си вземе "мини дипломата" набързо, ще мине през нас да отпразнува рождения си ден и след това ще се събере с приятелите си.

За снимките рано го предупредиха, но с цялата ситуация трябваше да се снима на стената в нас и да печата на фотохартия.

# 368
  • София
Шани, Манту-то го отмениха за 17 годишните. Остана нещо друго, но какво беше ... Забравих.
Синът ми каза, че дипломите ще им ги дадат на есен. Имахме снимки останали от преди. Остана доволен, че не се налага да се снима сега и ги занесе. 😄

# 369
При нас за снимките препупредиха 3 дни преди срока за даване на класната (преди 10тина дни), но младежа не беше в София - снима се във фото в Пловдив, прати ми цифровата снимка, препратих във фото до вкъщи и минах да си я взема... Да живеят дигиталните технологии Wink

За имунизацията - на 17 г. възраст – реимунизация срещу тетанус и дифтерия. На 11 е последната проба манту и съответно реимунизация за туберколоза при отрицателна проба.

# 370
  • Русе
lion_queen__, да ти е жив и здрав наборът. Успех и дръзновение!
И на мен ми предстои рожденник след няколко дена. Днес ще ходи да си организира партито с приятели. Не иска торти .Подаръкът си го получи преди седмица, щот така се случи ,че бързо пристигна

Искам да Ви питам: гледам по имунизационния календар, на 17г  нашите наборчета имат МАНТУ.
При нас последното май се прави на 11 години. Сега имат реимунизация срещу тетанус и дифтерия.

Какви са дипломите. Има ли информация за хорариум на часовете и език, на който са изучавани.

# 371
lion_queen__, да ти е жив и здрав наборът. Успех и дръзновение!
И на мен ми предстои рожденник след няколко дена. Днес ще ходи да си организира партито с приятели. Не иска торти .Подаръкът си го получи преди седмица, щот така се случи ,че бързо пристигна

Искам да Ви питам: гледам по имунизационния календар, на 17г  нашите наборчета имат МАНТУ.
При нас последното май се прави на 11 години. Сега имат реимунизация срещу тетанус и дифтерия.

Какви са дипломите. Има ли информация за хорариум на часовете и език, на който са изучавани.
Да има информация за хорариума и също ако някой от предметите е изучаван а чужд език. Най-отдолу има и място за НВО.

# 372
  • с/у ОколоМръсТното
Явно съм в заблуда относно ваксините.

Мерси, момичета Simple Smile

# 373
  • София
Диничка, поздравления за момчето ти!
Голяма гордост е това. Simple Smile

# 374
Имаме си вече "Удостоверение за завършен първи гимназиален етап" със снимка, с номер, с подпис и печат... с хорариуми по предмети, с оценки (без закръгление)... направо диплома Wink
ЗавършИхме! Champagne Направо ми иде да почна броене до 10 Grin

ПП:
Дописвам се: Удостоверението е с налични и часове по дисциплини, водени на английски език... т.е. от общия хорариум колко е бил на английски език
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 19:50 от peneva_a

Общи условия

Активация на акаунт