Единадесети клас 2020/2021

• 42 243
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
Моят има в ДСК. Пак без такси, лимит 50 лв.

# 526
  • Русе
На Светослав е в Дск. С 100 лв лимит. Ползва я от 3 години интензивно.

# 527
Моят е също в ДСК още откакто бяха Експресбанк, но им бяха спуснати от училището. Без такси е, но не знам с какъв лимит, защото не е пипал парите там от 8 клас.

# 528
  • столицата
Започвам да търся темата, а тя почти на втора страница. Та да я повдигна малко реших аз.
Все още очаквам да определят учебниците, евентуално да мога да се включа на Алея на книгата. Детето пък ми казва хич да не бързам, можело да учи от записки. Миналата година така се готвела по част от предметите и сега старите/от 10 клас/ учебници са неотваряни.
На 14.09 ще се разбере и как ще са формирани паралелките съобразно профилите. Тя по-скоро се вълнува кои учители ще им преподават, защото желае да запази настоящите си. Дано да има късмет. Може и да ни спестят някой лев от подготовката за НВО в 12клас/в случай, че останат същите, както досега/.
Идеята, че идва 15.09 й е леко неприятна, но пък се радва, че ще се  съберат със съучениците, че накрая на лятото малко се поразпиляха.

# 529
При нас в рамките на 2 седмици им смениха двама учители по английски, не могат да се разберат и изобщо всяка година имат различен учител по езика, което до известна степен ме притеснява.

# 530
Здравейте! Искам да попитам има ли яснота относно матурите на този набор, които ще са по новата учебна програма или още всичко е в мъгла. Мен малко ме притеснява тази нова програма, която въвеждат, а и да няма много големи промени във формата на ДЗИ-то.

# 531
Има яснота по повечето въпроси, засягащи  ДЗИ от около пет години.
По отношение на учебното съдържание и формата, все още е проект, но до дни ще влезе в сила.

# 532
  • Чикаго / София
Идвам да се похваля, че на 31 Август станах за трети път майка - роди се нашата малка Радост! Heart
Дени и Лъчи са влюбени в нея. Непрекъснато я носят, радват й се, гледат я, не могат да й се нарадват Grinning

Иначе онлайн училщето върви, учат нещо, по-сериозно е от пролетта, поне така ми се струва, но аз не следя какво правят.  Ходят на тенис и имат през ден състезания, това им е разнообразието. За сега остават така, ще видим до кога.

# 533
Ирка, честита Радост! Да ви е жива и здрава! Бях на 13 когато се роди сестра ми. Знам какво е! Имах си жива кукла!

# 534
  • Русе
Ихааа Simple Smile Честито, Ирка! Само Радост из дома Ви да цари Simple Smile
Усмихна ме рано сутрината Simple Smile

И по темата: класната писа, че нашите на 15-ти нямало да ходят. Щяла да пише някога подробности ooooh!

# 535
  • София
Честита ви Радост, Ирка! Здраве, щастие и късмет да я съпътстват!

Ние сме на вилата. Досега все с мъка го уговаряхме за тръгването, този път даже му харесва. Обаче лятото свърши, малко късно се усети колко е хубаво на въздух, слънце, тишина, гледки и простор.

# 536
  • София
Ирка ,честита Радост!
Да е здравичка и слънчева! Hug
Мъжа ми е роден тогава! Blush

Няма новости при нас.Каката си работи,още не е настроена за училище.Няма да имат тържество,но май ще се съберат класа на 15.09.
Учебниците на 11 09 щели да пуснат на сайта на училището,а програма предполагам класната ще прати по някое време.РС нямаме все още назначена,нито онлайн,нито присъствена.

# 537
  • София
Сетих се да питам дали наборчетата все още четат задължителната литература?
Много обичам "Железният светилник" и исках да я прочете. Снощи я започна и тази сутрин разговорът протече по следния начин:
По-натам има ли екшън? Че засега само около едно куче се върти историята.
Ти какво разбираш под екшън? - Ми поне диалози да има. Дано поне да е от онези книги, дето почват с много описания, но после идва драматизмът.
Е, ти сигурно си на десета страница. - Не знам до коя съм, но книгата започва от тринайста, така че със сигурност съм по-напред.
Теб сигурно езикът те затруднява? - Не, не съм толкова прост. Абе, щом я хайпваш толкова, ще я чета. - Моля? Какво я правя? - Ми такова - препоръчваш ми да я опитам. Ще я опитам, пък дано ме просветли тоз светилник.

"Ноев ковчег" не го виждам,  за "Балкански синдром" ще търся театър.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 10:25 от Prizma

# 538
Ирка, честито бебче! Желая му да бъде здраво и щастливо!

При нас ще има откриване на учебната година. Обявени са часът и мястото ( училището им е в ремонт и ще учат на друго място).

# 539
  • София
Ирка, честита Радост!

Моят цяло лято чете тоз Светилник! Освети се направо. Нито му хареса, нито го разбра. Подозирам, че и не може да каже за какво се разказва. Rolling Eyes
  От 1 седмица чете "Крадецът на ябълки". Казвам му : "Праскови са, ябълките е друго. Simple Smile" И той: "Все тая, и без това съм прочел 3 страници." 
  Та това е, примирих се, че ще е полу-интелигент. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт