Единадесети клас 2020/2021

• 42 596
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Лельо Ог, забравяш информатиката. Моята се потресе от броя часове и каза, че ако може, би ги заменила за още математика и физика. Добре че ще им преподава мъж.
Иначе тя имаше малка драма с физиката, защото на нейния клас няма да преподава Чакърова.

# 631
  • София
Ама те имат 3-4 учители по математика и физика, само по информатика е един. Smile Нищо не разбрах от абревиатурите им, надявам се той да се оправи. Simple Smile С информатиката уж няма драма, твърдеше, че му е интересна в 8-и клас, ще видим сега как е.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 10:17 от aunt Ogg

# 632
Вчера видях програмата на Калоян - блокове в някаква "междинна" смяна - сутрин започват между 9 и 11, следобям до 15-16ч. Класовете им остават същите, но са с разшичен 3 и 4 профил в които са смесени между класовете...
Забавно му е, странно му е...
Тръшка се, че му сменят учителя по БЕЛ, вместо да му е драма кой ще е по физика и математика, а това му е профила.

# 633
Успешна и ползотворна учебна година на учениците!
Програма няма все още, но моето е леко стресирано да не би "любимата" му учетелка по английски да ги подхване пак.
Леко ми е тъжно като установих, че наистина само още веднъж ще го изпратя на 15-ти септември на училище.
Дано всички са избирали умно и да се реализират според очакванията си!

# 634
  • София
Пожелавам хубава, спокойна и успешна учебна година.

В 10/3 или 10/4 е младежът?

# 635
  • София
Надявам се 11/4. Joy На Росита девойката кой е? За вас знам.

# 636
  • София
Надявам се 11/4. Joy На Росита девойката кой е? За вас знам.

Хахаха, девойката е със сина на Призма 11/3 Wink. Вчера са си говорили кой с кого ще седи, как ще се разпределят за лабовете Wink

# 637
  • София
Добре е да е 11, а не 10! Призма, закачам се, знаеш. Grinning

# 638
  • София
Срам не срам, аз и на ЛС питах какъв е прблемът Simple Smile  Хич не ми мина през ума защо ме репликираш Simple Smile

# 639
Даже не се бях замисляла колко нови неща може да научи човек от току написан учебник. Запрелиствах един учебник за профил биология. Там повечето неща са ми на като на китайски. Но като видях разтваряне на сол във вода се почувствах една идея по-сигурна и се позагледах. Оказа се, че попаднала в организма, готварската сол се разпада на хлор и натрий. И двете са отровни.
Та сега се чудя кое да спра - солта или биологията.
Ако биологията не е достатъчна , можеш да погледнеш и в химията.....Weary

# 640
Оййй, изпуснала съм хубави събития.
Ирка, честита да е Радост!! Да расте здрава и много щастлива!!!!

На добър час на наборите, успешна учебна година за тях, спокойна да е за нас.

Разгледах му програмата, нищо не разбрах. дано той се оправи кога , къде и какво има. На блокве са по 120мин и 20 мин междучасие. Ще почват в 13.45 първи срок, ако нямат нулев час.

Не съм купила нито един учебник, довечера ще му дам пари и да върви да си ги купи. Тъй и тъй се мотае всяка вечер около "НДК -то на културата"  :-0

Нито една страница няма прочетена от литературата за училище. "Железният светилник" само променя позиционирането си - от библиотечката - на гардероба, след това на бюрото, до телевизора и обратно. Оказа се, че на котката и е много удобен за подложка за спане. Постоянно го мъти. То милото коте и ДО изкара в десети клас, сина ми искаше да се снима заедно с нея за дипломата за първи гимназиален етап, че си го била заслужила. Плътно е учила с него пред компютъра.

Купила съм една кутия еднократни маски на първо време, но ще взема и някакви подлежащи на печене или пране.

За уни не се коментира, то няма смисъл. за три години минах през всевъзможни желания. Само певец още не е казвал, че ще става, но не е късно Simple Smile

# 641
На добър час и от мен. Да са ни живи и здрави децата, да им се радваме докато са около нас.
При нас покрай тези карантини щерката изчете де що има книги у дома и при бабите. За моя изненада и цялата задължителна литература. На такъв подвиг не съм била свидетел нито при нея, нито при брат й досега.
И при нас има рязък обрат в намеренията за университет  - от инженерна специалност към хуманитарна. А и новите цени за следване в UK променят драматично посоката.
В този ред на мисли, има ли вариант ако в 12 клас решиш, че за университета ти трябва физика (например) да  компенсираш по някакъв начин факта, че не си я учил в 11 и 12 клас? Да се явиш на изпит? И да ти бъде призната и тя към дипломата? Май се размечтах, ама да питам все пак.

# 642
  • столицата
Детето на мои познати изкара курс по физика, защото не му стигаше хорариума.  Първо съгласува темите от курса с унито дали ще му ги признаят. Получи се. Но все пак бе в ЕГ по старата програма и беше учил някаква физика в 11 и 12 клас.

# 643
Много благодаря, galimar.
Звучи успокояващо, предвид евентуални промени в желанията.

# 644
  • София
Ако биологията не е достатъчна , можеш да погледнеш и в химията.....Weary
Да си гледа който трябва. Аз съм гледала, когато ми е било времето.

Общи условия

Активация на акаунт