Единадесети клас 2020/2021

• 42 597
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • България, София
Привет, момичета!
Нещо изпуснах темата Flushed Не знам защо не получавах известия за новите постове. Thinking

Макар и със закъснение - Ирка, честита трета рожба! Да ви е жива и здрава, да расте усмихната, обичана, щастлива и каквото е името й, такива чувства да буди у всички около нея Hug Нека каките са все така ентусиазирани и да помагат с радост Simple Smile

Аз връщам малко темата назад. Бяхте писали за ваксини. Моите девойки преди две седмици бяха на профилактични прегледи за попълване на картоните, но на наборката ЛЛ не е сложила ваксина, а на малката, която е на 12г. На вашите наборчета каква ваксина са слагали?

Галимар, ние в петък с девойката ходихме до алея на книгата. Реално никакви учебници не можахме да вземем. Само Просвета присъстваха, но оттам нищо не ни ползва. По езиците ще се поръчват учебниците групово, по химия и биология, които са й другите профилиращи освен езиците, ще ползват учебници съответно на Педагог 6 и на Клет, но и тях ще поръчват групово. По БЕЛ са на БГ учебник. Купихме ги от книжарницата на БГ учебник в подлеза на НДК. Книжарницата е и борса. Изкупуват стари учебници и продават по - стари. Ние се сдобихме с учебник по биология, който й трябва за допълнителните уроци. Остава по математика да вземем на Анубис и май сме готови Simple Smile
На 15.09. ще се съберат за малко в училище. Имат график.

Дидева, Deja Vu нещо ли усети. Нещо "важно" да се чопли.
   Докато караме последно море, следя да не изпусна нещо иначе.  На 15 ги викат малко по късно на училище, след официалното откриване.
  За унитата не се вълнувам още. Нека да свърши 11 клас, да видим какъв акъл нов ще му дойде. Близките студенти изпонапуснаха унитата си, въпреки че на единия му оставаше 1 година в университет, за който родителите му наринаха много хиляди и той сам си избра

Абе и на мен ми е нещо Deja Vu, въпреки че последните страници изчетох на юруш Grinning
Амбър, това, дето си го написала в края за отказалото се дете, ме хвърля леко в ужас. Засега девойката е твърдо решена, че иска фармация. Започваме подготовка от тази година с уроци и по двата предмета, въпреки профила в училище. Не ми се мисли накрая ако се врътне и каже, че не го иска това. Но пък тя ще го учи и работи, трябва да й е на сърце. Успокоявам се, че много обича химията, та ако е нещо само в тази посока, все ще намери добра реализация. Само да са здрави!

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 09:21 от velina_v

# 616
  • Русе
Сварихме да се приберем за училище от море. сети се да си премери пизата от униформата. Стана му, въпреки че е доста позаякнал .
  Нашата ЛЛ ни вика на 6 октомври за ваксината и бележка за училище. Имало си някакъв график.Иначе годините ги навърши в началото на юли.

Имаме програма вече. По 5 часа за всеки профилиращ предмет - четири профилиращи.

Амбър, това, дето си го написала в края за отказалото се дете, ме хвърля леко в ужас.
Отказалото се дете реши че е изучило науките. Върти бизнес сериозен и стана преди няколко месеца татко. Но него не го мисля, защото бабите и дядовците - лекари и бизнесмени могат да помагат в насоки всякакви.
  Другата ни мома прекъсна трети курс, въпреки силните си оценки две години в НБУ и желаната специалност , нещо от сорта game development зщото се хвана в кол център и се оказа, че и е по-забавно да дава консултации за игри за над 1000 лв, отколкото да се мъчи да учи как се правят, а научи, я не.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 18:48 от A m b e r

# 617
  • Русе
Нашата мъгла се разсея. Имаме програма и хартиения бележник отпадна.

Успешна да е годината за всички наборчета Hug

# 618
  • Чикаго / София
velina_v благодаря!

Дзверо още си иска ветеринарна  медицина в ЛТУ. Имаме куче и коте на по два месеца. Ща са гръмна. Лекува, обгрижва, чисти ако на килограм.... аз след нея и така...

И Дени иска ветеринарна медицина. В Лесотехническия има ли такава специалност? Не знаех.

# 619
  • София
На добър час, големи момчета и момичета!

# 620
  • София
Даже не се бях замисляла колко нови неща може да научи човек от току написан учебник. Запрелиствах един учебник за профил биология. Там повечето неща са ми на като на китайски. Но като видях разтваряне на сол във вода се почувствах една идея по-сигурна и се позагледах. Оказа се, че попаднала в организма, готварската сол се разпада на хлор и натрий. И двете са отровни.
Та сега се чудя кое да спра - солта или биологията.

# 621
  • Чикаго / София
Успешна да е новата учебна година на наборчетата! Лека и по вода да им върви!

Оказа се, че попаднала в организма, готварската сол се разпада на хлор и натрий. И двете са отровни.

😂😂😂😂😂 най-добре биологията спри и си направи една Маргарита със сол, а ако  имаш нужда от нещо по-твърдо, все пак първи учебен ден е, може и текила направо, но пак  със сол 😄

# 622
Даже не се бях замисляла колко нови неща може да научи човек от току написан учебник. Запрелиствах един учебник за профил биология. Там повечето неща са ми на като на китайски. Но като видях разтваряне на сол във вода се почувствах една идея по-сигурна и се позагледах. Оказа се, че попаднала в организма, готварската сол се разпада на хлор и натрий. И двете са отровни.
Или да отвориш учебника по природознание за 4 клас и да прочетеш за значението на количеството. Ако не ти е и той на китайски де 😂

# 623
  • България, София
Здрава и успешна нова учебна година на всички ученици, учители и родители Simple Smile

Оказа се, че попаднала в организма, готварската сол се разпада на хлор и натрий. И двете са отровни.

Аз бих спряла биологията SatisfiedSatisfiedSatisfied
Досега така или иначе съм се тровила със сол.
Идеята на Ирка за текила мнооого ми допадна по случай новата учебна година. Не знам тази година от колко текили и други питиета ще имам нужда. Не заради наборката. Малката е в седми клас.

Отказалото се дете реши че е изучило науките. Върти бизнес сериозен и стана преди няколко месеца татко. Но него не го мисля, защото бабите и дядовците - лекари и бизнесмени могат да помагат в насоки всякакви.
  Другата ни мома прекъсна трети курс, въпреки силните си оценки две години в НБУ и желаната специалност , нещо от сорта game development зщото се хвана в кол център и се оказа, че и е по-забавно да дава консултации за игри за над 1000 лв, отколкото да се мъчи да учи как се правят, а научи, я не.

Дано са направили правилен избор. Понякога децата си знаят по - добре от нас. На моменти си давам сметка, че не мога да изляза от рамките, с които съм свикнала, а трябва Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 09:00 от velina_v

# 624
  • Русе
Успех на децата . Дано са направили правилния избор за следващите две години и учат с удоволствие.

Моето дете много се зарадва на програмата си и благославяше промените защото отпадали останалите предмети.  Поне ще се изправят пред избора си по-рано и се надяваме да има възможност за втори шанс по-навреме.

# 625
  • София
Успешна учебна година на всички!

Нещо ми е напрегнато и нервно. Отдавна не съм се чувствала така на 15 септември.

# 626
  • България, София
Лютиче, така се чувствах вчера. Незнайно защо изпитвах тревога, беше ми напрегнато и едновременно с това бях някак подтисната.
Днес вече съм дзен и съм в офиса.
То няма за какво да ходя на откриването, а и имам работа за целия китайски народ.

# 627
Честит първи учебен ден и предпоследна учебна година на всички! Да са ни живи и здрави децата и да са доволни от избора си! Дано всичко около тях да е нормално и след 9 месеца да се поздравим с още една успешна учебна година!

# 628
  • София
Това с предпоследната учебна година ми подейства като удар в корема 😲

Успех и здраве на децата и учителите. Дано учебната година мине гладко и без ДО.

# 629
  • София
Весела и ползотворна учебна година за всички - и деца, и родители!

Вчера му гледах програмата, чак стряскаща е. Предполагам по подобен начин изглеждат програмите на студенти във ФМИ примерно, но за ученици ми е странно.
  И какво би се случило ако в тези 2 години разбере, че толкова много математика и физика (в неговия случай) му е в повече и иска нещо различно? Това ме гложди още от 7 клас, като сменяха системата. Как ще стане смяната на посоката? От друга страна по-добре сега да разбере, че не е неговото, отколкото да се сети във 2-ри курс студент.

Общи условия

Активация на акаунт