Единадесети клас 2020/2021

• 42 638
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
От 30. юли до 31. юли е точно един месец, да. Joy

# 406
  • Русе
A m b e r, пуснах този въпрос, като закачка да съживя темата, защото в нея не е публикувано от цял месец! Но щом Ви преча спирам да пиша и ще се върна към старата си роля - просто читател! Sad Sad Sad.
Не ни пречиш. Ама не  виждам как помагаш. Ако все пак допуснем че най-интересното ,с което да съживиш темата е баш забавния изглед на дипломата, сигурно имаш и други интересни гледни точки, засягащи наборите

# 407
  • София-град
Добре,

Извинявам се за начина по който започнах! 🙄🙄🙄

Ще задам въпросът по начин, по който да ме разберете и да не си мислите, че отправям "задължителни предизвикателства".

Въпросът е дали някой от Вас има информация, как ще изглежда дипломата за средно образование?

Ако може подробна информация - Дидие Мамщайн разчитам на теб за точен отговор! 😉😉😉

В замяна на тази информация аз ще Ви дам такава която си сигурност ще Ви отговори на много въпроси! 😉😉😉

# 408
Аз лично не водя пазарлъци. Това е форум. Ако някой иска да помогне, помага. Информация има достатъчно в съответните документи.

# 409
  • София-град
Аз лично не водя пазарлъци. Това е форум. Ако някой иска да помогне, помага. Информация има достатъчно в съответните документи.

Добре! Аз очевидно не мога да се напасна в тази тема! 😔😔😔

Все пак благодаря за "милия отговор".

Все пак ето малко информация и от мен:

- предвижда се държавните зрелостни изпити да бъдат оценявани само в точки, като за преминаване на изпита се изисква покрити 30% от максималния брой точки.

- по решение на МОН оценките от ДЗИ могат да бъдат приравнени в оценки с качествен и количествен показател с точност до 0.01.

- оценките от удостоверението за първи гимназиален етап ще служат за кандидатстване във ВУЗ, но само и единствено ако в дипломата за средно образование няма такава оценка от обучението във втори гимназиален етап.

- оценките от първи гимназиален етап ще бъдат приписани в дипломата за средно образование но няма да участват в формирането на общия успех за дипломата, нито във формирането на бала за ВУЗ-овете, както вече казах ако ще се взема оценка от първи гимназиален етап ще се гледа удостоверение за завършен първи гимназиален етап.

Надявам се да съм Ви била полезна! 😉😉😉

# 410
Joy Хем не е ново, хем не е точно.

# 411
  • София-град
Joy Хем не е ново, хем не е точно.

И как е точното, кое не съм разбрала пак? 😉😉😉

# 412
  • столицата
От 30. юли до 31. юли е точно един месец, да. Joy
Съвсем навреме съм раздвижила темата, нали?🤣
Убедена съм, че към момента никой ВУЗ в България няма яснота как ще кандидатства набор 2003.
Още 2 години и нов министър чудеса могат да спретнат.

# 413
  • София
Брей, зачудих се какво ли толкова обсъждате в средата на ваканцията, пък то било дипломата след 2 години 😂
Аз се чудя как ще изкласят догодина като не се знае как точно и колко ще учат. За след 2 години не мога да мисля.

Пп. Жълто цвете съм. Смених си ника, че да е по-конкретно кое точно цвете съм 😉

# 414
Брей, колко народ се прекръсти тези дни 😯 сигурно е модерно. Надявам се, ако сменят името и на форума, да го съобщят по телевизията 😂

# 415
Eeеей тъкмо си мисля - случи се нещо важно, пък аз съм го проспала - я нЕкое класиране, я нови учебници, я някой набор прочел всичката литература за догодина Joy

Аз за дипломите не знам, ама най-много ме притеснява и мен като Лютичето факта, че може пак да ги пльоснат пред екраните и да симулират учебен процес, без значение колко ми обясняват, че мнооого здраво се учело дистанционно.

Аз лично, възнамерявам да опитам да се насладя на оставащите дни от ваканцията, че знам ли...

# 416
  • София-град
То че лятото свършва, свършва ама не е ли време да обявим конкурс за нова бгмама, че тия от групата в фейбук - Матури 2020 почнаха да питат къде да учат за да дойдат тука? 🤔🤔🤔

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 17:08 от Detelina Toncheva 673704

# 417
Аз реших блажено да не се притеснявам за нищо около средното му образование поне до септември. Ясно ми е, че министерството ще гръмнат пак с някоя дивотия, която ще ми вдигне кръвното.

За дипломите съм в същото състояние, защото знам, че той със сигурност няма да иска да учи в чужбина, а нашите университети ще се напаснат на ситуацията.

# 418
  • София
Дипломите - направо да ги отпечатват фабрично с шестици отгоре до долу и да се свършва.
То едно учене беше тази година.... Но като гледам - познатите деца си качиха оценките по всички предмети с по една единица. Simple Smile

# 419
  • София
Абсолютно!
Не мога да ги мисля преподавателите в университетите в Бг след 2 години.

Общи условия

Активация на акаунт