Единадесети клас 2020/2021

• 42 626
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Не сме го посочвали в заявленията за следващата година.

Благодаря, дами. То е ясно, че ще изкачакам да видя но подготвям за продажба учебниците за предната и да не дам някой, който ще ми трябва, и да го купувам пак.

# 436
  • Русе
Ели, щом е учебник за 10 клас, не е за профилирана значи. Или е грешка при въвеждането, или някой факултативни приумици, ама по-скоро - грешка

Ето един учебник за ГО https://bg.e-prosveta.bg/fulldemo/vN4IJC1WwG-788/477?page=1

# 437
  • София
Klett се похвалиха на сайта си с одобрени учебници за ПП и са качени отделни страници от всеки от тях. Поне за физика и математика изглежда, че само първите учебници /за Модул 1/ са готови. По информатика не видях да има учебник, може би защото всяко училище има свобода да избира езика за програмиране.

# 438
  • Русе
По информатика не видях да има учебник, може би защото всяко училище има свобода да избира езика за програмиране.
Приятелката ми ще преподава ПП информатика и също потвърди, че одобрени учебници няма. Избрала е С#

# 439

Ауууу, чуден предмет! Направо им завидях на децата Joy

И аз да не остана по-назад влязох да видя учебници, ама няма още. Имаме си учебен план - там няма изненади, още миналата година ни казаха, че ще имат средно по 6 часа седмично от профилиращите предмети.
Има качен и списък с литература, но той вълнува само мен, детето не се затормозява с такива неща.
Мнооого ме дразни напоследък, между другото - всичко знае, всичко може...пък и аз съм една досадница Joy Ако не беше по-висок от мен, щях да направя опит да го напердаша!

# 440
Klett се похвалиха на сайта си с одобрени учебници за ПП и са качени отделни страници от всеки от тях. Поне за физика и математика изглежда, че само първите учебници /за Модул 1/ са готови.
По математика ПП издателствата са четири. " Регалия 6" е с учебник в две части ( два учебника) за модул 1 и модул 2, " Веди" е с един учебник за двата модула, " Klett" е с учебник само за модул 1, а " Просвета" - само за модул 2.
По физика " Klett" е с учебник само за модул 1, а " Просвета" - за модули 2 и 3.

# 441
  • sofia
Раздвоена съм дали да търся учебния план или тихо и кротко да си изчакам публикуването на списъка с учебниците на сайта на училището.... ще е второто по-скоро.

# 442
  • столицата
Дами, лято е. Починете си малко. Вземете пример от наборите Simple Smile

# 443
  • Русе
Почивайки поразписвайте се, че да не изкласим до 12 клас с десетокласната тема.

# 444
  • Русе
Аз написах защо се разтърсих Simple Smile Иначе, хич не бих се затормозила сега да тръгна да търся учебници. Това си е работа на набора вече. От мен само парите.
Иначе подкарах годишната медицинска профилактика. За съжаление Алекс е от тези чешите дето образуват много зъбен камък, въпреки усилията, и днес ходи да му го махат.Пу-пу, нито един болен зъб. Другата седмица ваксина и преглед, и остана очния. Дано да се отърве от очилата ама...
И другата седмица заминаваме на Слънчака на почивка ooooh!. Има там виртуална любов и да се запознаят. Иначе не бих стъпила точно там на почивка. Дано преживеем реалната среща леко Mr. Green

# 445
  • sofia
Ели, леле какви вълнения!
Моят, ако вземе си вдигне задника от стола, може и да срещне някоя девойка. На морето тъкмо се "заигра" с една и ние трябваше да си тръгваме.
Ако оставя на него учебниците ще си завърши годината без да ги е купил Joy Беше много доволен, че му отпадат доста предмети за 11 клас, но пък се наместват нови .... ще бори и някаква История на изкуството, която е и част от ДЗИ-то му, а там учебник няма....
Сега съм по-концентрирана с бъдещия осмокласник и как ще почнат годината, ама ще го мислим след месец и половина.

И аз трябва да запиша часове за зъбар. Наборът е с много здрави зъби и има само 1 пломба, ама дребното не е така...

# 446
Ето затова ви обичам - почти бях забравила за имунизацията. Към края на месеца ще се ориентирам и аз към личната. На зъболекар ходи в началото на юли.
В почивните дни ще се занимавам с туризъм - голям съм кашкавал напоследък, но ще се пробвам. От сега съм го засънувала този преход. Ако оцелея ще кажа как е било Joy

# 447
  • Русе

В почивните дни ще се занимавам с туризъм - голям съм кашкавал напоследък, но ще се пробвам. От сега съм го засънувала този преход. Ако оцелея ще кажа как е било Joy
 Къде, че и мен ме карат, а ме мързи май.Иначе много искам.

Къде водите наборите на зъболекар в Русе. Досега ходехме в Аполония, ама се чудя нещо

# 448
Ето затова ви обичам - почти бях забравила за имунизацията. Към края на месеца ще се ориентирам и аз към личната...
Аз се сетих, но... първо аз се разболях та и на тест за короната ходих (летен вирус явно беше), сега мъжа ми е силно хремав та... не смея! Ще изчакаме есента за имунизацията.

# 449

Къде, че и мен ме карат, а ме мързи май.Иначе много искам.

Къде водите наборите на зъболекар в Русе. Досега ходехме в Аполония, ама се чудя нещо

Рилските езера - шубе ме е много Joy Има да пълзя на четири крака за забава на всички хора там.
Иначе за зъболекар - при Кинова го водя от 3-4 години. Ама той няма проблеми и приключваме до прегледа.

peneva_a, миналата седмица Волен се оплака от гърло и направо ми изправи косата. Всичко, което до момента ми се е струвало безобидно, сега ме хвърля в тих ужас, че може да ни заключат за известно време вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт