Единадесети клас 2020/2021

• 42 612
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз не разбрах кое предизвиква чак настръхване. Че при въвеждане на еврото семестериалните такси в БГ университетите ще скочат с 30 лв. ли?

# 601
Аз не разбрах кое предизвиква чак настръхване. Че при въвеждане на еврото семестериалните такси в БГ университетите ще скочат с 30 лв. ли?
Ами то си е страшно това! Трябва да се лишаваме от 2/3 кафе на ден (цяяяяяло левче), че да покрием увеличението на таксата! А може и от цяло да се наложи Smiling Imp кой иска бг-мама непила кафе да му се вяства в полезрението!?!?

# 602
Имам странното усещане за прераждане. Simple Smile Неотдавна водихме едни интересни разговори във връзка с нормативната уредба и нямам предвид последните страници.

# 603
  • Русе
Дидева, Deja Vu нещо ли усети. Нещо "важно" да се чопли.
   Докато караме последно море, следя да не изпусна нещо иначе.  На 15 ги викат малко по късно на училище, след официалното откриване.
  За унитата не се вълнувам още. Нека да свърши 11 клас, да видим какъв акъл нов ще му дойде. Близките студенти изпонапуснаха унитата си, въпреки че на единия му оставаше 1 година в университет, за който родителите му наринаха много хиляди и той сам си избра

# 604
  • Русе
Аз съм студентка. Всяка година ми вдигат таксат с по 20 лв. Преживявам ги някакси Mr. Green

Но си говорим с Алекс за Унито. Важно ни е да знаем дали ще е в БГ или в чужбина. За последната няма как да реагираме на момента и ще ни трябва време да се подготвим. Всеки месец различни версии ми казва, но и време има. Срокът му е другият септември.

Още няма яснота кога ще се е училище, програма някаква или каквото и да е. Още не съм се притеснила, де Simple Smile

# 605
  • столицата
При нас най-накрая обявиха информацията за 15.09
Всеки набор ще влиза за по 30 мин. и после стаите се дезинфекцират и проветряват и влиза следващия набор. В стаите ще са без маски.

# 606
Ами...ние почваме 12ти клас. Още не знае какво ще учи. Само казва, че ще учи... Няма по-специални интереси.

# 607
  • София
Гадни университети, искат да ми изпият кафето!!!
Е аз няма да пестя от кафе! Ще пестя от кандидатстудентски курсове. Някак по-изгодно ми е. А и така детето може да запише и пет висши наведнъж ако иска и ще му останат и за кафе.
Да му мислят майките на математиците, които няма да могат да спестят от курсовете Wink

# 608
Само още два дни до първия учебен ден! 😉😉😉 Абе реших да прочета малко от предишните Ви писания в тази тема и открих нещо много любопитно! 🤔🤔🤔 Не знаех, че Дидева е рисувала документи (като дипломата за средно образование), и то с 99.99% точност! 😂😂😂

# 609
  • София
То Дидева само това прави -  рисува документи и ги прави забавни. И виси във всички учебни теми вече толкова години, току-виж някой поискал да му нарисува забавен документ. Даже подозирам, че има тайна договорка с МОН, да сменят постоянно наредбите, че да може и тя да се включи с нещо. Не ѝ обръщай внимание на нея!

# 610
# 611
А всъщност има ли вече обявен формат за дипломата за средно образование? 🤔🤔🤔 Как ще изглежда? 🤔 В смисъл, ще е като удостоверението за първи гимназиален етап (но с оценките от VIII до XII клас), или ще е като свидетелството за основно образование? Питам защото ми стана интересно! Ако някой може да ми я опише с някаква точност да пише ще съм му много благодарна! 😂😂😂 А поне ако не може да я опише, да изкаже мнение! 😉😉😉

# 612
  • София
Айде пак! Втори опит? Joy

# 613
  • София
Тъкмо ще се изпише темата по-бързо. Няма лошо - да започнем учебната година с нова тема. 😎

# 614
  • софия
Дзверо още си иска ветеринарна  медицина в ЛТУ. Имаме куче и коте на по два месеца. Ща са гръмна. Лекува, обгрижва, чисти ако на килограм.... аз след нея и така...

Общи условия

Активация на акаунт