141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 32 029
  • 712
  •   1
Отговори
# 135
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"тамън а-а, и ъ-ъ!" - както се казваше в оня виц.
само здрави да сме, ще се срещнем.
Simple Smile

# 136
  • Norge
Ъъъъ, може да се направи среща в ...аптеката. Mask
Ако е казано да има, купувате си шишенце спирт и...
Само не знам как ще си го подавате от разстояние.
Вчера влязох тук в една нашенска, хората стояха на по 1,5 - 2 м един от друг. Relieved

# 137
а при нас вече пускат по 10 човека в по-големите, по 5 в по-малките.
Wink ово йе стандарт! - бутиково обслужване.
спирт отдавна няма. и антибактериални гелчета Wink били безценни за борба с вируса.
от мъка за срещата снощи започнах нов гоблен. май е пети.
а може би шести...
за две седмици.
иде ми да хвана точилката и сама да се набия.

# 138
  • Norge
Олеле майко!
Виж, то бройката явно не е беда, важното е колко време ще ви позволят да останете вътре.
От друга страна, какъв е смисълът, щом няма спирт. Sad Stuck Out Tongue
Гелчетата са върхът! Един познат си беше донесъл на почивката във Варна едно внушително шише - това в „мирно време“; само дето не се мажеше и по гърба с него срещу всички зарази, които се очакваше да са го обсадили от всички възможни страни, през целия му престой.

Хихи, това за новото започнато.
И аз се оглеждам за нещо ново, защото последното, с което съм се захванала, е голяма мъка и няма да е лошо между ударите да разпускам с нещо по-леко. (Подобно на филм на ужасите след новините Grinning)

Къде се попиля Пипито?

# 139
аз го започнах, защото ми се видя пролетно, защото е една нищо и никаква Фтица на клонче, м@@@ му и изобщо не очаквах на тия два квадратни сантиметра перушина да има 37 цвята!
сега ме амбицирА и като нищо ще я завърша първо нея.
Simple Smile или поне ще я продължа още мааалко.

# 140
  • Norge
Ако все пак те затормози перушината, знаеш си...винаги може и нещо ново. Stuck Out Tongue
Аз се самонаказвам с една Тереза. Опнала съм до мен едно платно стиропор, на което съм набучила безброй игли с най-различни мартеници по тях.

# 141
Ей,забравих го четвъртък изобщо като ден покрай всичко случващо се.Приемате ли едно закъсняло етапче надявам се следващото вече да го покажа готов.Останаха само последните три реда и започвам "Селският двор"....е има и едно мини за подарък преди него.Ама с този мерак де го имам като нищо ще бъде забравен много бързо а и хич не е малък.Имам Иверската икона на Солария....вече е шия...има няма 9 години....оле така изписано чак ме е срам ама с тези единични бодчета насред нищото е меко казано дразнещо.Та ето и до къде стигнах с моята двойка влюбени...

# 142
  • Бургас
Шиеее! Blush Тук съм Нелка! Чета ви и съм с вас! Heart Нелка какво шиете със Добри ако мога да попитам?
Аз съм се разбързала да завършвам ГК и имам чувството че от две години вися на горното ъгълче, където ми остават 10 квадратчета и в акъла ми е как вече коплектовам новия гоблен Satisfied
На последък много стресово!
Ани следващия проект Селски двор звучи много интересно! Ще следя и ще въздишам тежко по него! Heart

# 143
пипи, тайна е. Simple Smile Simple Smile Simple Smile ама като се знам... все се карам на моичкият, че е ял от кокошка крак и хич не пази тайни, хем и аз май съм прихванала...

анигаст, Wink аз докладвам само за последната седмица, най-много две, че ако взема да докладвам за всичко ще стане една... трицифрена сигурно. Simple Smile

# 144
  • Карлово
Ако все пак те затормози перушината, знаеш си...винаги може и нещо ново. Stuck Out Tongue
Аз се самонаказвам с една Тереза. Опнала съм до мен едно платно стиропор, на което съм набучила безброй игли с най-различни мартеници по тях.

По този повод да споделя откритието си, че нещата се случват по-добре върху дунапрен. На стиропора дупчиците се "разлакват" на третия път. И аз шия - спазвам призива за самоизолация. Confused

# 145
  • Norge
Ох, и ти не лъжеш с твоите конци....
За дунапрен, ползвах нещо подобно докато шиех в другата стая. Сега се преместих и това ми беше на ръка разстояние, та затова така.
Имам и едни други приспособления, от някаква пяна, която не знам как се казва, те също са перфектни.

Ани, приемаме с удоволствие всякакви неща по всяко време Simple Smile Блазе им на влюбените.

Пипе, радвам се да те видя! Успех и радост с ъгълчето Kiss
Моята госпожица не е тайна, ей с това се занимавам:

# 146
  • пак там
Малеее, и аз се отнесох четвъртъчно. Нищо, пишем го четвъртък версия 2:

Този път поне не го играе "полегнала ми Тодорка"... Simple Smile

# 147
  • Бургас
Ииии Нелка страхотен избор! Много ми харесва и теб ще следя с интерес Heart Eyes Heart Eyes Много е красива, на Жанлин ли е? Винаги ги избираш сложни и засукани модели! Да показваш редовно Heart

# 148
  • Norge
Карай бе, Рисе, събота е новият четвъртък. Flowers Hibiscus

Пипе, много, много благодарности! Heartbeat
Не е на любимия Жанлин, Тереза Вентцлер е.
Нейните модели нали всичките са за хора невярващи, които обаче все пак имат нужда да се самоизтезават за всички свършени и несвършени грехове. Joy
Та така, бучкам си аз, но скоро до финал не се очаква да достигна.

Едно парченце схема. За размисъл.

# 149
Леле,тая схема ме разби.Аз се боря с контура на Зимната фея на Дименшънс и не мога да се преборя,но това е страхонто!

Общи условия

Активация на акаунт