141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 32 512
  • 712
  •   1
Отговори
# 150
  • Norge
Хихи, Второ Пипе, разсмя ме. То тук контурът буквално е малката беля. Половинките, половинките.... Head Band По няколко една до друга.
На теб пожелавам успешна битка! Flowers Four Leaf Clover

# 151
  • В страната на мечтите
Леле, Нелка...с тая схема направо ме закопа! Аз си мислех, че моята е кошмар, ама тази е ....безумие някакво Flushed Моите адмирации за смелостта и търпението да се захванеш, ще чакаме етапи Flowers Hibiscus

# 152
  • Бургас
Тцъ тцъ тцъ Нелка, то ако небеше сложно ти нямаше да го захванеш! Relaxed Интересни значенца в тая схема...Като една сложна плетеница е!  Но е голяма красота, а цветния контур и той ли се шие покрая? Много е интересен за изпълнение този гоблен, заинтригува ме!  Ще чакам етапи да покажеш! Heartbeat

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 22:17 от pyypi

# 153
  • пак там
Майко мила! Нелка, ти се шегуваш! Това може ли да се ушие???

# 154
  • Norge
Joy
HeartHeartHeartHeartHeart

Хем ме разсмивате, хем ми е много хубаво да си приказваме Kiss
Тя Терезка не е в състояние да сглоби нормална схема, завалията. А може и целите кръстчета някога да са ѝ направили нещо непростимо и заради това да ги избягва. И добре ги избягва, трябва да ѝ се признае.
В комбинация със ситен лен се получава голяма забава. Confounded

Обаче долната част на „яйцето“ вече е готова, остава още малко до финала през 2027 година! Hands Muscle
Всичко се шие, аха. Има и бляскавичко, но то на снимка трудно ще се види.

Лайф-че, успех и с твоите мъки. Flowers Hibiscus

# 155
  • Карлово
Mask Може и да ми хареса това положение с короната на вируса. Laughing Стоиш си в изолация и си шииииеш. Аз довърших шестия лист.

# 156
  • sf
И на мен ми харесва, ама да не трябваше да мисля за ипотеката и сметките 🤣иначе съм на дивана с кафенцето, гоблен и шоколад.

# 157
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
някъде писаха, че заради извънредното положение, фибанк няма да налага санкции при закъсняла вноска. не знам другите банки как са. Sad

# 158
  • Казанлък
Тихерула много добре се получава, и аз си го поръчах но ще дойде след три седмици, дотогава ще се радвам на твоя.

# 159
  • Norge
Донсита Kiss (Донсито!! Rage), грях ти на душата с този шоколад!
Изтрий го от поста, да го не гледам!
Две кила съм си заредила на склад в продоволствения килер и сега не смея да вляза там дори един лук да взема Weary Понеже си знам какво би станало ако само ми попаднат пред очите онези ми ти съблазнителни опаковки... Flushed
Такааа...отпивам още глътка вода... Tired Face

Тихеруле, много хубаво става ъгълчето пред моста.

МилаМира, къде ни забрави!! Зарадвай с някоя нова, приятна изненада Nature Star2

# 160
и аз се надявам да се върне.
иска ми се да видя коня готов...

# 161
  • sf
Имам и друго 😄

# 162
не си човек!
Simple Smile чушките.... оооо... с оцет, олио, сол и чесън...

# 163
  • sf
И готвя боб 😈

# 164
  • Norge
Пълна съм с омраза и желание за мъст!
Да изтървеш дано един шоколад в тенджерата с боба!
А така, олекна ми малко. Smiling Imp
Two Hearts

Добре, и аз така за Мила.

Общи условия

Активация на акаунт