141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 32 089
  • 712
  •   1
Отговори
# 165
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
гадинка!
Simple Smile

# 166
  • Карлово
Ооо, бия ви по параграф шоколад,! Имам килограм и половина, но нали не съм сладколюбителка, стои си самотен в шкафа от половин година.  Виж за лютите чушки с  боба искрено завидях!

# 167
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хм.
да се сберем у вас да ти покажем как да се справиш с него?
Simple Smile

# 168
Оооо така значи ще има купон с шоколад 🙂 право в сърцето ме боднахте. Като нищо да ме видите да долитам и да се включвам в борбата с шоколада 🤣

# 169
  • Карлово
хм.
да се сберем у вас да ти покажем как да се справиш с него?
Simple Smile

Правя невероятна шоколадова лава. Във фризера има цяло чекмедже готова за печене. Нека да мине Негово кралско величество и ще има пак луди купони.

# 170
  • Norge
Недейте сега, не се мъчете, изобщо няма нужда от събиране, аз и сама мога да ѝ покажа на Тихерулка как се справя човек с такава напаст. Smirk
Зимата по едно време по 200 г дневно оправдавах. Дни наред. Всъщност доста дни, защото 24х200 си бях купила, да има. Два броя отпуснах на половинката (сърцето ме заболя!).
А сега преглъщам водичка, макар съвсем да не съм жадна... Weary

# 171
  • sof
Захванах се с инвентаризация, това обаче ще обхване само DMC! Защо ли ми трябваше, май много насериозно се изолирах; било е крайно необходимо да подредя наличностите като гледам, ама не ми достигат затварящите се найлонови ликчета, а не знам дали продават такива в супермаркет в София - но добрите ми намерения са на лице: ще ги слагам в пощински пликове по цветове.(това ме замисли, че и писмо не съм пускала от години, как се е променил света) И една екселска табличка с налични и количества, мдааа.

# 172
  • Бургас
Динков какво ще захващаш със толкова много конци? А за изолация не ми говори, че вече си мисля че никога няма да излезем с децата на вън Disappointed Хваща ме офтиката в къщи!
А сега да покажа  нещо завършено:

Не ми гледайте красивите чехли само, моля! Satisfied
Дайте идея за рамка,  с това кафяво направо не знам....

# 173
  • Norge
Е, Пипееее, фанфари и фойерверки! Hands ClapTrumpetTadaBirthdayBalloon
Честито ти завършване на този забележителен проект! (Времето на Борджа, ех...)
Така като гледам, той ще се впише добре в дома ти, много да му се радвате Flowers Hibiscus

Динков, дай малко, беее! Така и така нямаш торбички, хвърляй ги тези конци, за които не се намира място Innocent

# 174
  • sof
Pyypi!!! Разкошен и те поздравявам най-възторжено за ГероизЪма! Браво, ти си светъл пример! Много ми допада, нямам идеи за рамки, нещо ренесансово ще е хубаво предполагам, аз съм от тези които харесват паспарту, а чехлите ще си ни станат постоянни в тази обстановка.

nelka, да дам, що да не дам, имам наследствени с етикети, които са сигурно музейни. За другите видове и марки, а пък специални, бррр се отказвам да провеждам подреждане (на този етап от изолацията). А имам и една наследствена фея на TW, неразопакована...

Поздрави на всички, дръжте се!

# 175
  • Карлово
Пипи поклон! Нямам думи! Динков аз тази работа я свърших преди няколко години. Всяка марка по номера в пликчета в
чекмеджета на гобленарския скрин . И насън в тъмното мога да извадя нужното.

# 176
pyypi , ти си моята гордост Heart Eyes. Браво сто пъти, напъна го и го разби!
За рамка и аз съм пас, тези които шия са със съвсем друго излъчване, харесвам паспарту, даже двойно и тройно, но тук не знам дали би се вързало. Отиваш в ателието и пробваш до откат, илипоне докато ти хареса Simple Smile

Динков, добра работа си отхвърлила и ти Grinning. На мен всичко ми е навито на картончета и подредено по номера в кутии, като си имам отделни кутии за всяка фирма. Така всичко ми  е видно и подредено и се ориентирам лесно, когато ми трябва даден цвят.
Даже моето щерче ми подари за Коледа една дървена шивашка кутия, която отвътре беше "гола", но аз си направих разделители от дървени дъсчици я ползвам да си подредя в нея конците за гоблена, който шия в момента.

Нелка, падна ми ченето! Новото начинание е прелестна нежност, но схемата е.....уааау!  С колко успокоителни на ден я шиеш Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 177
Браво, Пипе! Герой!
Аз, за разлика от всички, продължавам работа и на никой не му дреме за карантина, изолация, а дума да не става за гобленЕ.

# 178
  • пак там
Пипи, великолепен е! Поздравления за търпението!

Оф, и мен ме чака разпределение по номера на конците, но... не ми се почва направо! Имам и етикетчета, имам и пликчета, ама си е пипкава работа.

# 179
  • Бургас
Благодаря ви момичета за хубавите думи! Най накрая го преборих...(да му се не види) Wink
Мисля ако е в кафяво рамката ще има задължително паспарту! Но и до там ще видя кога ще се добера! С тези забрани сега, не трябва да рискувам!
Оле като гледам и ви чета колко хубаво сте си подредили конците ме хваща срам. Всичко е в кутии. Омотани едно в друго, ужас! Трябва да си купя такива пликчета като на Динков и да стана малко по подредена! Ще го направя!
Такива найлонови пликчета има в магазините за мъниста, мартеници разни и т.н....от птиче мляко..
Нелка много ме зариби със твоя гоблен! С тези велики техники за шиене!

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 13:52 от pyypi

Общи условия

Активация на акаунт