141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 32 070
  • 712
  •   1
Отговори
# 375
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Да ви покажа и тук нещо, с което се похвалих във фейса. Сега е момента, ако някой е пропуснал да ме похвали там, да го направи тук. Забелязвам следната обратна пропорционалност - нарастването на броя похвали и харесвания води до намаляване желанието ми да се карам с домашните. Така че и да не ви хареса гоблена, симулирайте, съжалете се над мъж и две деца Simple Smile

# 376
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Да ви покажа и тук нещо, с което се похвалих във фейса. Сега е момента, ако някой е пропуснал да ме похвали там, да го направи тук. Забелязвам следната обратна пропорционалност - нарастването на броя похвали и харесвания води до намаляване желанието ми да се карам с домашните. Така че и да не ви хареса гоблена, симулирайте, съжалете се над мъж и две деца Simple Smile

Пу, първа!
Понеже и аз търся причина да не се карам/викам/съм отвратителна/ те подкрепям с две - три- четири ръце!

Шегата настрана - гоблена и чудесен! Като снимка е! Евала! Браво!

# 377
  • София
Seanon, много е хубав! Страхотни неща сте показали! А за възглавничката - нямам думи! Да покажа и аз етап:
Последното цвете много ме затрудни. От дебелите линии на контура бях пропуснала мнооого знаци. Това, разбира се, е защото не отбелязвам на схемата. Ако схемата беше цветна нямаше да се случи. Освен това с толкова цветя става много сладникав. И прежда си бях купила за жилетка, която сега като гледам не ми харесва. Имам и една икона за бродирани с мъниста, освен нея да започна...

# 378
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
шанан, много хубаво конче и каубой. много изпипана работа. поздравления.
Simple Smile и азиатката вече е почти готова. бързичко да я довършиш,б да не ходи така като конникът без глава. Simple Smile
и твоето е лен, нали? 28 или 32?

# 379
  • София
Добри, надъхвай ме да не се откажа! Не е лен, aida 14-ка.

# 380
Seanon, харесва ми и на мен. Много ми харесва даже!

higher-up, какво отказване! Толкова красиво се получава и толкова малко е останало, за да грейне в пълния си блясък. Още малко дръж!

# 381
  • пак там
Аз сигурно се повтарям, но - УАУ, прекрасни гоблени, момичета! С право си се хвалите с тях!

# 382
Перушан със и без контур.
само ме измъчи, а не личи чак толкова.
Скрит текст:

# 383
Добри, личи си контура, недей така. Перуша му е по-пухкав. Я виж клюнчето какво му е хубаво.

# 384
китаецът беше объркал всичко, което може да се обърка.
ударих през просото и к'от такоз. Simple Smile
утре почвам нещо по-успокояващо.
Simple Smile

# 385
  • пак там
Добри, не се ядосвай - великолепен ти е перушанът. Поздравления за творчеството!

# 386
Добри, пилето е страхотно, как да не му личи контурът! Я, как е накокошинило гушката Simple Smile. Пъстро и цветно сладурче Heart Eyes

# 387
  • на Мелмак
Страхотни! И ездача, и пилето, и цветята Heart Eyes

# 388
  • там където има винаги вятър
Уууу, страхотни са последните три гоблена - красота Smirk Ако трябва сега да започна някой от тях, предпочитам цветните само заради очилата!!!
Ще се включа в следващото предизвикателство, великденското/готова съм/.
Добри, добре ти се отразяват уроците на шиенето, подхвана запасите  един след друг Joy
"Учителка" съм тая седмица и нервите...

# 389
Скрит текст:

ще го убия! и все ще се намери една съдийка-гобленарка да ме отърве.
намерих си "играчка", боцкам и си свиркам.
може би това го накара да погледне, а може заради гергефа да е, нали една съфорумка беше писала, че с гергеф е аристократично, а аз все пейзански си карам...
както и да е, попита какво правя и аз се похвалих, че мисля да участвам в една игра в гобленарската тема с това.
погледна ме над очилата със съжалителен поглед и ме попита "ти нали знаеш, че това не е гоблен?"
той мен да пита!
Trollface

Общи условия

Активация на акаунт