141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 32 049
  • 712
  •   1
Отговори
# 465
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сигурна съм, че има и любов и добри хора.. Simple Smile

за да забравим за малко за снега навън

# 466
сигурна съм, че има и любов и добри хора.. Simple Smile

за да забравим за малко за снега навън

Сполай ти, Добри, за добрата дума, която си намерила за всеки, дори за мен! Heart
Опитах да ти напиша съобщение да не се бутам пак, но не зная по какви причини и двата пъти го затрих..Първия път писах повече, на втория път вече по-малко и накрая тук .
Благодаря ти и за отношението, и за огромната играчка да събереш всички красоти накуп, поощрявайки всяка създателка на красота ! Flowers Four Leaf Clover
Как да мислим за снега, когато някой стопля душите ни?!  Има любов, има и доброта ...Има и Добри, едно неуморно човече,  съчетало и двете качества, и даряващо ни част от живота си чрез отделеното време за всеки. А това е най-големият подарък - да дадеш част от себе си!  Да ти се връща доброто, Добри! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 23:54 от Walnuss

# 467
St. Dobri, много, много ти благодаря за настроението което поддържаш във всяка тема, в която се появиш и как винаги успяваш да стоплиш другарско-гобленарското сърце...и всяко друго сърце! HeartBlue HeartPurple HeartGreen Heart
Относно класирането и наградите, лично за себе си не подозирах, изненадах се че участвам с три изработки.SmileSmile Даже се смутих като си открих грешката в кошничката. Relaxed
Благодаря отново за желанието и старанието! Flowers Four Leaf CloverFlowers TulipFlowers Hibiscus

# 468
Добри, страхотна си! С какъв кеф разгледах на куп всички красоти представени в поста! Ще изслушам с кеф и музикалните поздрави, само да свършат часовете на ученичката, ще си направим после дружен музикален купон Grinning. Пък дано и тя се излъже та бодне някой бод най-после Laughing

# 469
възможно е да не ви харесва моя избор на песни Simple Smile не е страшно. хората са различни и точно това е хубавото.
като полски цветя на голяма поляна, няма да е интересно да са само бели или само сини... Wink

орехче, снега го отразих снощи в други две теми.
за нашата си тема - двойно. Simple Smile сняг и  почерпка от Горинич младши.

# 470
"Има любов, има и доброта ...Има и Добри, едно неуморно човече,  съчетало и двете качества, и даряващо ни част от живота си чрез отделеното време за всеки. А това е най-големият подарък - да дадеш част от себе си!  Да ти се връща доброто, Добри! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose"
В добавка БЛАГОДАРЯ за всички музикални поздрави-от хубави по-хубави!
Очаквам ВЕЛИКДЕНСКАТА игра.
Момичета,какъв стимул сте!Живи,здрави да сте!

# 471
добре, че ме подсети Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Момичета, обявявам великденската игра за открита.
краен срок след втория великден Simple Smile

католически на 12 април
православен на 19 април

а ако имаме късмет, играта и награждаването ще са в отделна, специална тема. Simple Smile
боцкайте неуморно, като спирате само за да ми четете щуротиите и за да показвате етапи всеки четвъртък, независимо дали се пада в четвъртък или в който и да е друг ден от седмицата. Simple Smile
живи да сте и се пазете. Simple Smile

# 472
  • Бургас
Добри голяма работа си да знаеш! Мен също успя да ме изненадаш доста! Revolving Hearts Но най най много благодаря за снежният пейзаж от прозореца ви! Relaxed Много хубавооо! Innocent Аз снежец не съм видяла тая зима!

# 473
не е през прозореца Simple Smile Simple Smile Simple Smile
не ме плашат бури, сняг, виелица... в 23:20 излязох на балкона да се опитам да хвана тая красотичка.
толкова рядко е такъв мир и тишина...

# 474

орехче, снега го отразих снощи в други две теми.
за нашата си тема - двойно. Simple Smile сняг и  почерпка от Горинич младши.
Скрит текст:

Живи  и здрави да сте за почерпката и ти, и младият богатир! Gift Heart Я, да опитаме това вкусно даже наглед чудо! Кафето го припозна като отлично другарче, идеална компания се получи. Innocent

С право ти е узурпирал кухнята и правомощията в нея  Горинич. Smile Карантината вади неподозирани таланти май от всеки, но това хоби дано да си му остане завинаги, и да е лесно и на него, че и на околните. И мама да има повече време за други любими дейности.

Поздравите ти бяха чудесни, диско микс за всеки вкус. Purple Heart
А от мен един топъл нюанс - за слънце, море, обич, пътешествия и споделеност..пусть тебе /не только/ приснится Пальма де Майорка -

# 475
  • на Мелмак
Добри, страхотна! Адмирации!

Днес не ми е ден. ТРИ пъти шия един знак, все грешно, но накрая успях де Grinning А е елементарно, но броенето днес не ми е силната страна.

# 476
съвсем умишлено не включих любими руски песни, както и любими английски.
специален поздрав за теб, защото Simple Smile чисто хипотетично предполагам, че ще го разбереш и ще ти хареса Simple Smile
ако някой друг има нужда от помощ с превода, да свирка Simple Smile

# 477
съвсем умишлено не включих любими руски песни, както и любими английски.
специален поздрав за теб, защото Simple Smile чисто хипотетично предполагам, че ще го разбереш и ще ти хареса Simple Smile
ако някой друг има нужда от помощ с превода, да свирка Simple Smile

Ай, ай... засунула палец мне в душу! Heart Eyes  Знаю его творчество...КаВееНщик!
Ох, имам една любима негова ама не е твърде за тук..Попалась! Heart

# 478
Честито на победителите! Heart
В тази тема е наслада човек да влезе. Но пък е много лошо, защото постоянно трупам идеи "Какво искам да направя!".  И само трупам материали за това и онова. Grinning

# 479
Simple Smile сега е времето да се отхвърля работа Simple Smile материалите си ги имам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт