141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 32 052
  • 712
  •   1
Отговори
# 450
Добри/Гуди,благодаря ти,че ме мотивира да довърша този "Пролетен букет"започнат преди...

Благодаря момичета,че ободрявате деня ми.Показвате толкова хубави неща!
    за пролетната игра

# 451
Аз шия в момента гоблен на Афремов /мъж е художникът/. На 14-ка панама, с три ката китайски, подобни на ДМЦ. Тоест ДМЦ са, но не са оригинални.

И моя ще е с китайски конци!
Рися, три ката конец, кръст или полукръст?

# 452
  • пак там
Вилитоди, кръст го шия. Става хубаво.

Мибобо, тази икона е прекрасна, като я ушиеш - въпреки трудностите. Преди години я ших - дадох я на една църква, след като детето ми се оправи. Великолепна е! Не знам, не помня по-скоро чия разработка е, но изглеждаше вълшебно.

# 453
...........

Мибобо, тази икона е прекрасна, като я ушиеш - въпреки трудностите. Преди години я ших - дадох я на една църква, след като детето ми се оправи. Великолепна е! Не знам, не помня по-скоро чия разработка е, но изглеждаше вълшебно.

Аз съм я шила за мен още преди 15-16г когато я пуснаха веднага си я взех , на Солария е и да много е хубава. После ших втора по модела на Милена Стил. Та тази ми е трета Simple Smile за подарък е. Отвикнала съм да шия гобленов бод и на ситна панама и в комбинация със светлата гама цветове и признавам много ме мъчи, но си я шия с добро чувство, защото знам, че човека много ще я оцени .

# 454
Polin , този и аз го почнах тези дни. Твоят ще ми служи за мотивация , че засега само един камък се е показал при мен.

# 455
Здравейте,след дълго чакане придобих "Ориенталско великолепие" на Дименшънс. Гоблена е на оцветена панама и се шие частично на места.Указанията са само на английски и бодовете са много и различни.Някой да ме насочи към преведени указания поне на руски?

# 456
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте,след дълго чакане придобих "Ориенталско великолепие" на Дименшънс. Гоблена е на оцветена панама и се шие частично на места.Указанията са само на английски и бодовете са много и различни.Някой да ме насочи към преведени указания поне на руски?

това дали ще помогне? https://ivanichka.wordpress.com/2009/07/14/%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1 … D0%B0-dimensions/

и на руски https://4krestika.ru/blogs/blog/dimensions

може и тук да питаш - ще помагаме с превода Simple Smile кой от двата разкоша е твоят?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 18:29 от st. Dobri

# 457
Благодаря,ще прочета и ще се постарая да се справя.

# 458
  • Пловдив
Готова Blush

# 459
вълшебен! индианецът в мен се събуди. Simple Smile
момичета, знам, че съм обещала голямото награждаване да е днес и ще го направя.
само ще е една идея по-късно.
Simple Smile

# 460
Прекрасно е кончето. Има едно такова мило и смирено излъчване и в същото време създава усещане за свобода и силен дух. И толкова цветно ... направо перфектно за нежно синия ми хол Rolling Eyes

# 461
този път наградите са изненадваща изненада Simple Smile
надявам се да ви харесат, ако не - простете.
от фосила в мен е. Simple Smile

награда "Вишна"  
за
коте ваня
елфи с вишнева градина и романтика
Скрит текст:

награда "Лале ли си, зюмбюл ли си, кактус ли си Simple Smile" - за
бяло цвете
мибобо
Скрит текст:
Зори, за красотата в розово
и коте ваня за бодливкото. Simple Smile  можех да го сложа и в категория "Пухчо" Simple Smile Simple Smile Simple Smile

"Нежност пролетна и цветна" за
хибискус
шерлок с двойно участие Simple Smile
Скрит текст:
Добри/Гуди,благодаря ти,че ме мотивира да довърша този "Пролетен букет"започнат преди...

Благодаря момичета,че ободрявате деня ми.Показвате толкова хубави неща!
     за пролетната игра
вили тоди, за нежно розовите маргаритки Simple Smile

една много специална награда за дуета Simple Smile  майка Ани гаст и голяма дъщеричка
Скрит текст:

Това го ши каката за малката си сестричка...
... и това тя го избродира ..
И моите влюбени са завършени..

и още специални награди:

"Кон вихрогон"

за кончетата на
Шанън
и дид_таг
Скрит текст:

за пухкавите участници в играта Simple Smile награда "Пухчо"

нонич
бяло цвете
коте ваня и без очила виждам, че не е коте, но е пухчо Simple Smile Simple Smile Simple Smile
лидето и нейният помощникът и вдъхновение Simple Smile
Скрит текст:
... имам нов помощник, който май повече пречи, отколкото помага.
Само да извадя гоблена и скача върху мен. Grinning...

за  "Кубинката" на нелка Simple Smile Simple Smile да видим ще разбере ли защо Simple Smile

Скрит текст:

и една супер специална награда за невероятните творения на майсториците
пипи
и Аетера - спящата красавица не е готова още, но напредъкът е впечатляващ.

последните не са точно пролетни, но тази пролет беше отчасти лято, отчасти зима и затова -специална награда.
за пингвинчетата на цвете мое,

и морския фар на полин

и предпоследно  - "любовта е навсякъде"
мибобо и нейната любовна двойка.
и Анигаст с нейната романтична двойка Wink

и за най-новия член на бандата - Орехчето. Simple Smile добре дошла

за всичко останали, които като мен много искаха, но нямаха желание Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 22:12 от st. Dobri

# 462
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Добри, душо кукурузена! Здрава да си! Винаги с добра дума за всички! Hands Plus1 Flowers Tulip Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherry Blossom Flowers Sunflower
Голямо Благодаря!
Само веднъж да мине тая "окупация", не ще пропусна възможност да посетя форумска гобленарска среща!
Отново - Благодаря!
Gift Heart

# 463
само да мине и се сбираме Wink
мястото и часа се знаят, само да дойде деня.

# 464
Благодаря Добри имах нужда от малко положителни емоции и ме докосна право в сърцето.Дано наистина любовта е навсякъде покрай нас,омръзна ми от омраза и злоба.

Общи условия

Активация на акаунт