141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 32 110
  • 712
  •   1
Отговори
# 360
Нелка,
Наистина трупането на знания по приятния начин е супер.. Седиш, бърборкаш си, за разкош щракаш да видиш това-онова, накрая на седянката излизаш обогатен и сетивно, и умствено.Flowers Hibiscus Book

По отношение на представата ми за теб..., ами то само инструментът се е сменял през епохите - от чадърче, хурка, пушка и сега вече държиш винтоверт. Имаш за заблуда вид на бойна мадама. Пък финесът скрит надълбоко като виното. Само с ключ се открива. Или разговор.Flowers RoseFlowers RoseFlowers RoseFlowers Rose
Ами харесвам те пък, да се благодариш, че съм отчайващо хетеросексуална, че иначе в тоя хипер либерален свят като нищо щях и да те ухажвам! Шегувам се естествено, но истината е, че съм в плен на всеки възпитан, интелигентен и фин събеседник!
/ за сведение идват ми известия, че имам непрочетени съобщения в сто групи, а ходя само в снимките и тук/
/оффф, колко офтопик насвятках, ще мълча три дни, обещавам/

# 361
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Някой търсеше макове, ей това ми попадна току що :

Скрит текст:
имай милост!
Simple Smile

# 362
  • с.Николово, обл. Русе
Този цъфнав вишнев цвят става ли Добри?

# 363
да, да, да Simple Smile тази китка много ми харесва.
и даже няма нужда да слагам розовите очилИ.

# 364
Добро утро! Навън трупа сняг, а ние шием пролетни цветенца 😀.
Та ето и моят принос към пролетната игра :
Скрит текст:

Имах други идеи за оформянето, но поради невъзможността да обикалям магазини в набавяне на материали се наложи да импровизирам с наличнинте.
Ето това се получи :
Скрит текст:

# 365
  • sof
walnuss, стува ми се, че романтичната чашка се отнася до друг, ама ти благодаря!

nelka, прелестни, предполагам ти издаваш списанията и си на кориците! Видях някои пана, които ме привлякоха, да не казваш, че и пачуърк се занимаваш!?! Винаги съм искала да се развихря, нямам време обаче, за сега купувам някое списание чат-пат (все още ми се налага да работя), а и нямам особена теоретично-практична подготовка, любител съм.

Зори, как художествено представяш нещата, много ми допада! А от любопитство, каква е била неосъществената идея за оформяне?-не мога да си представя

Започнах sampler-a, от мерак се развихрих още преди да го окача на рамката... имаме звезда над къщичка за сега:

Добри, щом настояваш, но ще стигнем при жабата към Коледа, до тогава ще те търся да препотвърдиш обаче.

# 366

Зори, как художествено представяш нещата, много ми допада! А от любопитство, каква е била неосъществената идея за оформяне?-не мога да си представя

Ами исках, например, да сложа малко по-широка дантела и да бъде на два ката с карирана панделка от към розовия плат, а самият розов плат да е малко по-тъмно розово. Исках от въпросната карирана панделка да ушия роза/цвете от плат, която да пришия на едноцвентана страна, а в сърцевината да сложа дървено копче. Исках самата калъфка да я направя с цип, за да мога да я свалям и пера, сега се наложи отзад да я направя с прихлупване, поради липса на подходяш цип. И не на последно място, нямам никакъв наличен пълнеж за възглавници, а импровизирах с лист дунапрен, който набутах вътре за да я представя, тя затова стои малко крива Joy. Поне това последното е поправимо, при първа възможност ще си купя вата и ще си оформя пълнеж, сега не ми се изтърбушваше възглавница от наличните Simple Smile.

Хубаво начало на семплера, да ти върви все така приятно и бързо.

# 367
за жаба - винаги.
това онези меланжирани конци ли са? сториха ми се по-жълто-зелено-кафеникаКви...
Зори, нежно, ефирно и, както винаги, перфектно. Simple Smile от бледорозовите тонове, чак до свещичката-роза от пепко, която не успях да си купя. Simple Smile Simple Smile
и аз съм любопитна какви са били първоначалните идеи.
и аз искам да видя нелкините убавини Cry къде са?

# 368
Мерси, Добри! Дъщерята ми знае лудостите и ме засипва със свещи, дървени кутийки, чашки и всякакви винтич джунджурийки Simple Smile.
Нищо де, каквото не съм успяла да осъществя сега, предстои. Нали целогодишно ще имаме такива игри, няма да сме вечно арестувани. Само да сме здрави!

# 369
поздрави детето. Simple Smile мисли за мама. Simple Smile
малко остана до 31 март Simple Smile действайте, че иде великденската игра.
Simple Smile

# 370
walnuss, стува ми се, че романтичната чашка се отнася до друг, ама ти благодаря!

Понеже обещах да мълча три дни и да не се обаждам, то разсмях пак някакви гръцки богини отговарящи за красотата в бита и ми осуетиха намерението.
Трябва да се извиня тихичко, че пак съм в издънка. Sob

Ами на Хибискус било гобленчето, там предложих да си ходим на кафе с получателката му .
Ама като заплетох така нишките на разговора, сега се налага ......и  твойта майка също да е в компанията! Flowers RoseFlowers Rose Вадя още една чаша.CoffeeCoffeeCoffee

А връзката, която е дала Нелка, не посмях да разгледам освен нейната снимка, че помислих, че останалото е домът ѝ, а там без покана не посмях да вляза.
Но сега ви чета какви красоти имало там и май са достъпни за всички и ще компенсирам пропуска.

Добри, Зори - спорен ден и на вас, че ви мервам тук! Не влизам в разговор, че не разбирам от тези дребнички неща, които правите,макар и много красиви. Зори, възглавничката супер, много нежна и примамлива! И розата свещ/?/ съвсем на мястото си.Heartbeat

# 371
  • Бургас
Зори всеки път надминаваш себе си! Много шик!  Искам и аз такава възглавничка Revolving Hearts

# 372
Здравейте, цоп и аз в темата, досега само ви четях. Покрай последните събития, изведнъж ми остана време за шиене. От няколко години не съм шила нищо, но вече ме засърбяха пръстите и разглеждам схеми. Преди години Любов Ющук имаше личен сайт, където можеше да се тегли, а сега не мога да го намеря. Има ли останало някъде нещо безплатно от нея или всичко е платено вече? Не търся нещо конкретно, помня само, че бяха ефектни нейните неща.

# 373
4 часа рових из килера за конци за новия коледен чорап. 3 цвята синьо не можах да намеря. Нито от гамата на ДМЦ, нито от гамата на Анхор. Всичко друго е налично. Ха сега да си прибирам бардака, че масата на кухнята и леглото в спалнята са покрити с разни конци и основи. Дали мога да си поръчам онлайн от някъде? Знаете ли подходящ сайт?

# 374
Simple Smile не е кухня - съкровищница е!

Общи условия

Активация на акаунт