141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 32 009
  • 712
  •   1
Отговори
# 510
  • Карлово
Elka52 по-светло е . Снимката е лоша.

# 511
Момичета, имам въпрос. Поръчах си китайски гоблен, няма да го започвам сега, но ми е интересно според вас от коя страна на панамата да шия или
Не знам дали се вижда много добре  но едната страна е разчертана с нещо синьо... иначе това е гоблена
Стана малко дълго,но да добавя  и един етап и още едни готови котенца

# 512
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
идеята на разграфяването е да ти помогне да се ориентираш, значи е безмислено да е от опаковата страна.
според мен си си купила комплект с magic canvas, и когато го изпереш синьото ще изчезне "магически". Simple Smile
можеш внимателно да пробваш в единия ъгъл Simple Smile

# 513
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Абре момИ, бързоръки!
Що не казвате, че е четвъртъки?!?

Ама съм, поетеса, а! Sunglasses Joy

Преди:

След:

Чак ми е чудно колко съм напреднала! Sunglasses

Браво на всичкиии!

# 514
CvEtEmOe,
браво на теб!Съвсем малко още и девойката вече ще подритва с крачетата! Simple Smile И докато бодкаш бързо -бързо наум съчиняваш и рими. Animal Bee
Това е 1:1 както виждам..Лесно ти върви май?! Колко сантиметра ще е големината на гоблена готов?

# 515
  • София
Бързи иглички имате! Браво за етапите, много ми харесват и се вълнувам все едно аз съм ги подхванала! 😁 Добри, много хубаво награждаване! Ща следя с интерес и следващата игра! Аз да покажа напредък:
На 27 ct е (малко послъгах без да искам предния път).

# 516
Simple Smile точно за теб си мислех. и за твоята азиатска красавица. Simple Smile

# 517
Все се каня да покажа етап и все не успявам. Но днес хванах четвъртъка.
Последно бях дотук

Сега съм дотук

До края на ИП може и да го завърша.

# 518
Ето и моят етап малко остана.

# 519
за свекървата лимони, а? Simple Smile да не ѝ гледаш щастливата физиономия. Simple Smile наистина малко остава. Simple Smile
хриси, на теб ти е пораснало дърво... Simple Smile
много сте бързи. Simple Smile

# 520
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
CvEtEmOe,
браво на теб!Съвсем малко още и девойката вече ще подритва с крачетата! Simple Smile И докато бодкаш бързо -бързо наум съчиняваш и рими. Animal Bee
Това е 1:1 както виждам..Лесно ти върви май?! Колко сантиметра ще е големината на гоблена готов?
Да, Орехче, 1:1 се шие туй чудо. По показание е 27/39 см. Всъщност, наистина много бързо ми върви... Първата фея, която ших - ето тази:

ми отне година. Много трудно ми вървеше...
Аз и нямах толкова време като сега де...
Но нея я шиех лист по лист. А тази я карам по лежерно, преминавам през 6 листа всеки ден.
Чернокосата е с 20 цвята, а слънчевата е 42.

# 521
за свекървата лимони, а? Simple Smile да не ѝ гледаш щастливата физиономия. Simple Smile наистина малко остава. Simple Smile
хриси, на теб ти е пораснало дърво... Simple Smile
много сте бързи. Simple Smile

Ама разбира се и без туй ми е бивша вече свекърва.Сега новата снаха да му мисли,тя с мъжко внуче ще я зарадва.Аз с едни лимони и.....внучка никак не се класирам.Ох,само развалям хубавото настроение на темата.

# 522
Ох, това дърво трудно се появи. Сега на сградите по-лесно тръгна Simple Smile

# 523
Последните страници са оазис на спокойствието, където да се скрие човек от тоя побъркан свят.
Прекрасни гоблени, етапи, бродерии, останаха ми очите! Flowers Hibiscus

CvEtEmOe
, тези феи някакъв диптих ли са или отделни гоблени? В смисъл, че вървят така комплект или просто ги харесваш като като тема и шиеш само тях? Чернокосата е чудесна картина вече.Nature First Quarter Moon Мислех, че е по-голям размер, но явно от снимките не личи.

AniGaSt
Свекървата ще получи 2в1, не само изящен гоблен, но и лимони в това болно време! Flowers Four Leaf CloverВече са толкова скъпи последните, че и от картината имат лечебно действие. Да се терапевтира там възрастната дама зрително и да е благодарна за грижата. Flowers LemonFlowers Four Leaf Clover

Hrisi
, как се казва тая прелест? Страхотно върви /отстрани де/ и прекрасно изглежда! Hands Clap

higher-up
Много красива девойка започва да надниква от платното! Наистина хвърчите с иглите. Pushpin Hands Thumbsup

lideto90
Още един прелестен мотив - чашката вече подканва изкусително щастливия бъдещ собственик да разбърка кафето с лъжичката. Чудна е!

тихерула
Мостчето вече почти готово и чака есента да мине по него. Ще стане разкошна богата картина. Flowers Blossom

Да ви е спорна вечерта момичета, ако я ползвате за хобито!

# 524
Аз се включвам с един прогон от Алиекспрес. Започнах го миналата година и го изоставих. Сега го започвам пак, пък каквото стане. А трябва да стане улица през нощта  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт