141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 31 974
  • 712
  •   1
Отговори
# 540
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
срам ме е.
щото е въшка, ама от по-малките, а го влача от сума време...
довърша ли го сега, веднага ще го надпиша "Пролет 2020" и ще го закача над спалнята.
Simple Smile

# 541
...намерих недовършен зимен...
... ще го надпиша "Пролет 2020"; ...
JoyJoyJoy

Донси, Честит Рожден Ден! BirthdayBalloonTada

# 542
Донси, честита да си! От здраве, усмивки и късмет да не се отървеш Flowers Four Leaf Clover

Добри, и аз проявявам интерес към зимното ти начинание, любима тематика е и за мен и ми е интересно с какво се "бориш" Grinning.

Бяло Цвете, браво! Страхотна презентация си спретнала, така подредено и красиво Heart Eyes.

olenka63, "прави каквото трябва, пък да става каквото ще" са казали хората и аз подкрепям тази сентенция Hug

# 543
Oленка, за този ли питаш?
не вярвам в магии, но шиенето на гобленче не пречи Simple Smile
Скрит текст:
ето я и моята "въшка". не се смейте много. Simple Smile
явно съм го зарязала заради бялото - бяла брада, бяла околожка на шапката на дядото, бял кант по перелината, бяло боне на бабата...
от вчера остана само бонето. и имела отгоре. Simple Smile
Скрит текст:

# 544
Момичетаааа, черпя ви , че остарях 😄
Скрит текст:
Донсита, как може да е остарее човек, който все  още вдява игла?!:flushed:
А май, май ще си я вдяваш до стотака, защото който има любимо нещо, за което да се държи, живее вкопчен дълго в живота! Hands Muscle
Затова ти пожелавам мнооооого здраве, много вдъхновяващи неща в ежедневието, които да превъплътиш в изкуство, и много обич и опора от любимите ти хора!:tada:ViolinWine Glass
Ако според клишето тоя живот е танц и всеки трябва да го изтанцува, избирайки сам ритъма му, то нека твоят живот е картина,  цветовете на която да избираш сама! Flowers TulipFlowers TulipFlowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip
А днес празнувай, танцувай и гледай отвисоко на нещата!

# 545
Добри , чудесни награди ! Благодаря от сърце Gift Heart Hug Дядо ти Коледа може да е бял , но пък с контура ще е невероятно. Явно пролетта не ни  е сезон ( и как да е като от това положение , не може да  видим и усетим красотите ѝ ) . Някой от вас са се върнали на зима , а аз отивам на лято с този фар. ( или може би на есен , съдейки по бурното море ... ) . Етапче от мен другия четвъртък , още не е за показване - един камък и малко синьо Wink

# 546
контура е другата "екстра" - никак не го харесвам Sad Sad
но поне в това отношение всички на Буцила са прекрасни. няма издевателства както в руските или в Анхора.
не знам дали съм споменавала, но там имаше 4 различни контура през едно квадратче без да се припокриват. на Аида 18!
искам да видя дизайнера, да го накарам да ги направи и да го ръгам с тъпа губерка докато не успее.

Ще минем и през това Simple Smile

# 547
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Момичетаааа, черпя ви , че остарях 😄

Донси, да си жива, да си здрава, много щастлива и каквото ти е на сърце - да ти е в ръце!!! И не си остаряла, помъдряла си! А тортата ти изглежда прекрасно, както и ръкоделията ти!!!
Наздраве от мен Wine Glass Beers Cocktail Champagne - понеже незнам кой какво пие (освен Добри, нея я знаем с Бейлиса) ви наливам от всичко!

# 548
  • sof
Оууу, честитки, да си жива и здрава, догодина там на мач! Всичко най-прекрасно пожелавам, и приятно бродиране заедно тук в извънредно положение!

И аз, като гледам времето навън за зимни сюжети си мислех, че преди обед шия на лампа, през "април"?!?-такова не е било. И то не е от 36ct, а от толкова гъста облачност - направо и аз bailey's ще си сипя с цел дезинфекция и просветване.

Много ми харесват процесите, а представянето на Бяло Цвете е страшно впечатляващо! Учеха ни, че суеверията не са умно и хубаво нещо, но и не пречат, така че ще ми е любопитно за резултата;-)

# 549
чакаш оленка да се похвали с дете или внуче, което дойде, а?
Simple Smile и аз се нареждам. ако не друго поне ще почерпи. Simple Smile  виртуално.

# 550
  • sof
Благодаря ти, Добри, да. За мой срам няма bаiley's в къщи, а планирам излизане чак следващата седмица, та замествам с мента.

Най-обичкам да танцувам на чужди сватби и се радвам от сърце на бебечетата, olenka63, и аз стискам палци, а ти да разказваш подробно! Сега: наздраве! (все пак събота вечер се задава, макар и по пижами).

# 551
много ти е нежна добревинята.
не знам защо очаквах по-жълто-шаренко да е, или се сменила конците?

# 552
  • Бургас
Добри, чудничък е дядо Коледа и жена му!
Динков много фино, много хубаво! Гледам с една нишка го шиеш, на кой каунт?

# 553
  • sof
Ами, това е конеца, на второто чиле съм, за контура си избрах 3799 и така.

pyypi, с една нишка на 36ct лен в цвят "сметана"=cream, ние бихме казали на бг - "слонова кост" за този оттенък, и пак ще стане значителен размер. На осветената снимка горе чак зирки прозират, а в действителност не е така, доста плътно става.

# 554
аз пак недоразбрала...
за тези и тези си мислех...
Скрит текст:

и чакам ли чакам да дойде ред на жълтото...

Общи условия

Активация на акаунт