141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 31 990
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Орехче, феите са на Милена стил. Не са специфично свързани, но има няколко, мисля че са 4 - подобни, с крилца, седнали на луната. Първата си я купих спонтанно. Втората дойде като подарък, който трябваше да си избера. Сега съм хвърлила око на още една, но смятам да я префасонирам. Ще видим дали ще ми се получи.
Даже мислих скоро да ви питам за съвети как точно да стане.
 Писах на Милена стил, да ми я преработят, ако им е възможно, но ме отрязаха Confused
Искам да сменя цвета на роклята. В оригинал е червена, аз я искам зелена.
Това ми е голяма мъка, не ги правят тия гоблени с повече зелени рокли Joy
https://milenastyle.com/produkt/ognena-feya/ 
Смятам да купя комплекта от магазинчето до нас и да сменя цветовете за роклята. Ще гледам да си купя зелени нюанси, със съответните за комплекта червени...
Ако имате идеи - съм отворена!

# 526
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
цветенце, преди години така уших един сватбен вервако три пъти. по схема беше лилав. почнах го, а нещо все ме врънкаше, че племенничката предпочита розово. беше почти готов и аз се реших да попитам бъдещата собственичка какво предпочита - розово или лилаво. е - розово предпочитала. подредих лилавите от тъмно към светло и избрах розовите така, че да съответстват на лилавите като оттенък. почти завърших розовия и тя се обади "Лелко, решихме сватбата да е в зелено!".
веднагически смених концепцията и по предишния тертип подредих зелените конци Simple Smile
пак така смених луната и очите на пумата на Риолис.
по принцип няма да е трудно да смениш цвета на роклята, но при теб има и фон и не е ясно как ще стои зелената рокля с огнения фон.
купувай смело и покажи какви червени има в роклята. ще ти я накъдрим. Simple Smile само измисли ярко смарагдово зелено ли искаш или по-убито.

анигаст, хич не се връзвай на простотията на хората.
имаш прекрасно дете, тя само губи, че не го оценява.
Скрит текст:
тайничко на ушенце ще ти подшушна, че при теб е свекървата (все пак чужд човек), а при мен е майка ми.
жива да е, но никак не мисли какво говори и как наранява.
а и не мога да се разведа и да мине.

знаех си, че пропуснах нещо Simple Smile

цве ту, не е задължително щом е от алито да е прогон, понякога просто копират 1:1 оригинала Wink
дотук не ми изглежда зле. Simple Smile давай да видим нататък как ще е.

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 10:50 от st. Dobri

# 527
  • Пловдив
Здравейте.Разглеждах гоблени с елени и попаднах на едни които много ми харесаха от сайта goblenirumiana.com . Поръчвали ли сте от там и дали стават гоблените сполучливи ?

# 528
Аз съм чувала лоши отзиви за тази фирма.

# 529
не съм купувала от Румина.
Моделчето е на Вилер.
предлагат го много фирми, има 1:4, 1:1, с ДМЦ или пъпетс, цената също варира...
всички копират Вилер, не ми се вярва да проявяват някаква самоинициатива в комплектоването.
тук го има 1:1 и 1:4, с дмц или пъпетс и цената е по-приемлива май https://juart.bg/%D0%B3%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0% … 1%86%D0%B0%D1%80/

# 530
  • Пловдив
Харесала съм си този гоблен ако може да кажете от къде другаде мога да го намеря.

# 531
  • София
Един отчет от мен със закъснение:

# 532
не съм 100% сигурна, но мисля, че е една от старите фирми, от времето на Заря-София и Казанлък.
и от тази не съм купувала.
Цитат
http://gobleni-mikra.blogspot.com/2011/03/332.html

тук има готов, може би момичето ще те насочи към фирмата производител
https://reny91.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni-1.518358.19667396

# 533
Добри, става дума за Румяна, не Румина. Ама то горе-долу едно и също се говори за двете фирми.

# 534
  • пак там
Имам златен мъж, да знаете! Оправи ми компа, игра си сума ти време, но го оправи!

Сега остава да си спомня къде в пристъп на отчаяние заврях полуушития гоблен палмичково сърчице...

# 535
Етапи по цветове до момента: Smile
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Рися, браво на мъжа!

# 536
геройче!
аз така подредено не мога, ако ще живота ми да зависи от това.
и да се оплача от вас.
навън зима, вие със зимни гобленчета, само аз - пиле! е, не става.
намерих недовършен зимен и сега бода имел и сама се чудя на себе си.

# 537
  • sf
Момичетаааа, черпя ви , че остарях 😄

# 538
Добри, покажи имелчето,  моля. Пролетно не шия. Май най-много ме привлича снега. Аз шия тоя чорап, но една мисъл ме гложди за 3те ангелчета, дето се молят. Времето върви, аз не мога да раждам вече, но за баба ставам. Толкова години шия чорапчета за внуците на моите приятели, време е да подбутна късмета. Децата правят каквото трябва и май  е време и аз да ударя едно рамо по друг начин. Ако не помогне, няма да навреди. Чакам от вас съвети-дали трябва да кажа защо го шия или тихомълком да го ушия. Този веднага ще бъде рамкиран и къде да го окача.

# 539
  • Бургас
геройче!
аз така подредено не мога, ако ще живота ми да зависи от това.
и да се оплача от вас.
навън зима, вие със зимни гобленчета, само аз - пиле! е, не става.
намерих недовършен зимен и сега бода имел и сама се чудя на себе си.

Smiley Добри заразихме те! Ще ни покажеш ли какво зимно боцкаш?
Донсиии Relaxed честит рожден ден! Да си жива и здрава, много успехи и благополучие пожелавам! Cupid
Оленка и аз със моите хормони за никъде не съм, добре че имам двенки, да са ми живи и здрави! Рано ми е да мисля за внуци, но дай боже и това ще стане един ден! Innocent Ангелчетата много ми харесват и на мен!
Бяло цвете докато каза и го направи, браво! Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 09:44 от pyypi

Общи условия

Активация на акаунт