Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 770
  • 740
  •   1
Отговори
# 495

За мен логично историята завършва така, както и започна - "Който умре - става легенда, който остава жив - е лъжа."

Дааа, но историята не е за легендата, а за живота на героите след легендата.
И това ни го каза Хюлия Вурал.

Ха, дано...
Но тя каза и нещо друго. Че това ще бъде и поучителна история за любовта.
Което можеше да се разбира по два начина - ако има любов, дори непростимото да може да се прости или има любов, но поради непростими грешки, тази любов минава покрай теб.
Най-вероятно в нашата история - това ще е поуката за Санджар. Имал е любовта на Наре, но е загубил тази любов завинаги.
Тя всъщност му го и каза. Снимковият материал съм го сложила в по-преден пост.

Момичета Two Hearts спирам с коментарите, защото колкото повече задълбавам в историята, толкова повече ме обзема песимизма за  вероятния край на тази любов Санджар/Наре.
Животът ще продължи и след Санджар.
Семейството е поверено на Каврук.
Мелек така или иначе има прекрасна майка, която я е гледала осем години.
Наре ще бъде поверена на човека, който няма да позволи дори една сълза да падне от очите ѝ.

Чакам серията в понеделник и съм настроена за подобен финал.

# 496

"В края на краищата най-важни остават хората, които дават криле на душата във време, в което е страшно да се лети..."
Силвия Крумова, бг автор

# 497
  • Pleven, Bulgaria
Привет.Още в понеделник вечер ми направи впечатление един кадър.Два дни го мислих и сега ще попитам и вас.В момента,когато Санджар казва на Гедиз,че му е благодарен и колко много пари е платил за живота му,дават флаш бек от разговора на Гедиз и Наре и неговото /Ще платя,ще платя,но ще дойдеш да работиш в марината/. Според вас,защо видяхме точно този спомен при думите на Санджар.Не мога да онагледявам с материал,за да ви го покажа...Аз нямам все още ясно мнение.Дали беше вина от страна на Гедиз?Но ако е вина,защо?Защото чувствата му към Наре са взели връх над приятелските към Санджар и той се е опитал да се възползва от ситуацията?Защото Гедиз се чувства виновн,,че е излъгал и е  действал зад гърба на Санджар?Защо?Не мога да си обясня този кадър и това си е .Вие какво смятате?

# 498
Привет.Още в понеделник вечер ми направи впечатление един кадър.Два дни го мислих и сега ще попитам и вас.В момента,когато Санджар казва на Гедиз,че му е благодарен и колко много пари е платил за живота му,дават флаш бек от разговора на Гедиз и Наре и неговото /Ще платя,ще платя,но ще дойдеш да работиш в марината/. Според вас,защо видяхме точно този спомен при думите на Санджар.Не мога да онагледявам с материал,за да ви го покажа...Аз нямам все още ясно мнение.Дали беше вина от страна на Гедиз?Но ако е вина,защо?Защото чувствата му към Наре са взели връх над приятелските към Санджар и той се е опитал да се възползва от ситуацията?Защото Гедиз се чувства виновн,,че е излъгал и е  действал зад гърба на Санджар?Защо?Не мога да си обясня този кадър и това си е .Вие какво смятате?

Нушка  Two Hearts   Моето мнение за Гедиз и точно този казус го знаете.
Ето и снимките които мисля, че искаше.
Гедиз не му каза за истинското видео също.

# 499
За мен гузната съвест на Гедиз проговори,абе със сигурност ще излезе нещо интересно коло него,но ще видим.

# 500
  • Варна
Привет.Още в понеделник вечер ми направи впечатление един кадър.Два дни го мислих и сега ще попитам и вас.В момента,когато Санджар казва на Гедиз,че му е благодарен и колко много пари е платил за живота му,дават флаш бек от разговора на Гедиз и Наре и неговото /Ще платя,ще платя,но ще дойдеш да работиш в марината/. Според вас,защо видяхме точно този спомен при думите на Санджар.Не мога да онагледявам с материал,за да ви го покажа...Аз нямам все още ясно мнение.Дали беше вина от страна на Гедиз?Но ако е вина,защо?Защото чувствата му към Наре са взели връх над приятелските към Санджар и той се е опитал да се възползва от ситуацията?Защото Гедиз се чувства виновн,,че е излъгал и е  действал зад гърба на Санджар?Защо?Не мога да си обясня този кадър и това си е .Вие какво смятате?
мисля, че той се почувства неловко, защото да, той  направи това заради Санджар, но реши да го обвърже и с това да накара Наре да се отстоява по-добре! т.е. пак има нещо което крие Smile

никой не ми отговори за мелодията Thinking

# 501
  • Пловдив

Теменужка, ето как аз съм го разбрала.
В предната серия Санджар предупреди Гедиз да е честен, ако иска да остане жив.
На снимката тук, Санджар му говори, че уж Гедиз обеща да е честен, но наддаде с 1 милион над парите за търга на посланика и то след обещанието. Каквото и да му обясняваше после Гедиз, е като след дъжд качулка. Ето, защо Санджар на вярва на никой - все го лъжат. Затова избра пътя да се оправя сам.
Та, Санджар разбра и защо Наре прие да работи на пристанището, заради аванса за посланика от идеята на "картораздавача" Гедиз.
Затова Санджар купува и новата фирма на Кахраман - за Наре. Затова се съгласи, когато Наре му каза, че не приема условията на женен мъж, макар че до този момент Наре все отклоняваше предложението на Гедиз да започне работа.

Но към този момент нито Гедиз, нито Наре знаят за закупуването на фирмата на Кахраман. Гедиз научава по-късно в епизода за кой Кахраман става въпрос. И за миг не си мисля дори, че Санджар не е предвидил, че Кахраман ще стои мирен, казаха си го още в предния епизод. Санджар няма да постави Наре в опастност, знаейки що за отношения имат с Кахраман, е ще ни поизпотят естествено. Как ще ни го покажат - чакаме.

# 502

Няма как да е наша, защото нали смениха този който пишеше музиката за сериала.
Сега звучи някаква универсална /за всички герои/ една и съща музика, както и тяхна турска.
Българската изчезна с  първият автор, който за всеки герой имаше отделен музикален акцент. Както и за драматичните или по-лежерни моменти.
Когато даваха Санджар или Наре музиката беше една, но когато даваха пристанището - звучеше една хубава и много лежерна музика. А за Наре си беше нашата "Я, изгрей" както и на други места вмъкваше балканска музика, имаше и много добри турски песни.
Сега всичко е каръшък - т.е. едно и също. Дали са Санджар и Наре пред колибата или Санджар сглабя леглото на Мелек ...

Дори махнаха и тази песен, с която завършваше всяка серия, само оставиха музиката на шапката.

# 503
  • Pleven, Bulgaria
Anista,относно музиката,според мен си права.Коментирахме го още в понеделник вечер с ММ.Той все ме пита не пише ли някъде,че е използвана бг музика.Не знам какви са законите за защита на правата по онези земи,но си мисля,че също както те трият преведените епизоди от каналите,би трябвало и да спазват тези закони и да упоменат,че е използвана музика от България.Е,ние си я познаваме,но е хубаво и тези,които следят сериала  и се интересуват,да могат да го прочетат.
Аз пък харесах много песента,която сега звучи като фон за Санджар и Наре и добра душа ми помогна да я намеря.Ще се опитам да ви я сложа

[urlhttps://youtu.be/jLZE1dysD4M][/url]

Дано се е получило.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 14:52 от Теменужка Христова

# 504
Привет.Още в понеделник вечер ми направи впечатление един кадър.Два дни го мислих и сега ще попитам и вас.В момента,когато Санджар казва на Гедиз,че му е благодарен и колко много пари е платил за живота му,дават флаш бек от разговора на Гедиз и Наре и неговото /Ще платя,ще платя,но ще дойдеш да работиш в марината/. Според вас,защо видяхме точно този спомен при думите на Санджар.Не мога да онагледявам с материал,за да ви го покажа...Аз нямам все още ясно мнение.Дали беше вина от страна на Гедиз?Но ако е вина,защо?Защото чувствата му към Наре са взели връх над приятелските към Санджар и той се е опитал да се възползва от ситуацията?Защото Гедиз се чувства виновн,,че е излъгал и е  действал зад гърба на Санджар?Защо?Не мога да си обясня този кадър и това си е .Вие какво смятате?
Теменужка, Марта е публикувала снимките от флашбека, но това е продължението. Точно затова казвах, че се надцакват.

Мисля, че Гедиз се чувства гузен, защото не каза цялата истина, т.е. основната причина, а Санджар е съвсем наясно, че има още нещо. Гедиз се включи в търга в момент, когато искаше да раздава картите, да променя правилата на играта и да помогне на Наре да отстоява правата си. Мисля си, че надделя желанието да е против условията на Санджар, които поставяше на Наре, а не чувства към нея, т.е. на инат.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 15:23 от Ваня_С

# 505
Нуше Two Hearts
За видео - последната иконка.

https://www.youtube.com/watch?v=jLZE1dysD4M

# 506
  • Варна
Anista,относно музиката,според мен си права.Коментирахме го още в понеделник вечер с ММ.Той все ме пита не пише ли някъде,че е използвана бг музика.Не знам какви са законите за защита на правата по онези земи,но си мисля,че също както те трият преведените епизоди от каналите,би трябвало и да спазват тези закони и да упоменат,че е използвана музика от България.Е,ние си я познаваме,но е хубаво и тези,които следят сериала  и се интересуват,да могат да го прочетат.
Аз пък харесах много песента,която сега звучи като фон за Санджар и Наре и добра душа ми помогна да я намеря.Ще се опитам да ви я сложа

[urlhttps://youtu.be/jLZE1dysD4M][/url]

Дано се е получило.
Нуши, значи не съм се заблудила, мисля, че я чух на още едно място и то пак на фона на Зехра, ще го потърся Simple Smile

# 507

Решение, прощаване, великодушие или.......

Относно епизода.Въздейства ми особено, края му.В Санджар вече няма ревност.Той  се извинява на Наре, защото знае, че няма прошка и няма да я иска повече..
Те не бяха двойка досега в сериала, а само герои от една легенда.В настоящето са,  майка и баща.
Наказанието, което е получил, че не е присъствал в израстването на дъщеря си, че е причинил на Наре болка, е нищо, според неговото аз.
И това „заплашване” на Гедиз, от фрага, че ще се ожени за нея, няма изобщо да го стресне и да го изненада.
Санджар обаче, работи по план  и ми се струва, че нещо или някой ще го развали.

Съжалявам за музиката, която ни отнеха,.Трудно понасям дъъългите сцени и се възхищавам на актьорите, как понасят това натоварване.

# 508
  • Варна

Няма как да е наша, защото нали смениха този който пишеше музиката за сериала.
Сега звучи някаква универсална /за всички герои/ една и съща музика, както и тяхна турска.
Българската изчезна с  първият автор, който за всеки герой имаше отделен музикален акцент. Както и за драматичните или по-лежерни моменти.
Когато даваха Санджар или Наре музиката беше една, но когато даваха пристанището - звучеше една хубава и много лежерна музика. А за Наре си беше нашата "Я, изгрей" както и на други места вмъкваше балканска музика, имаше и много добри турски песни.
Сега всичко е каръшък - т.е. едно и също. Дали са Санджар и Наре пред колибата или Санджар сглабя леглото на Мелек ...

[/quote]

Марта Heart Decoration така е новият композитор  не струва, но аз говорих за едно откъсче от няколко секунди точно на 89:37 мин, явна са го изтървали от някъде Smiley другото не го намерих

# 509
Марта Heart Decoration така е новият композитор  не струва, но аз говорих за едно откъсче от няколко секунди точно на 89:37 мин, явна са го изтървали от някъде Smiley другото не го намерих
Да, прослушах момента, но това си е тяхно. Понеже е много кратко и има тъпани - ти звучи като наше.
Чуй, зейбека как започва. Оттам взето, насложено друго - ето ни нещо ново.

Общи условия

Активация на акаунт