Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 738
  • 740
  •   1
Отговори
# 540

"........................................... Ако се вслушаме в детето в нас, нашите очи отново ще заблестят. Ако не изгубим връзката с това дете, няма да се прекъсне и нашата връзка с живота.”
Габриел Гарсия Маркес

# 541
Честита първа пролет, момичета.

# 542
  • Пловдив

Започнаха да пускат снимките към епизод 14.

# 543
Честита пролет с пожелание за здраве и настроение! Simple Smile Heart

# 544
Снимките и подсказката под всякя една от тях. Гугъл преводачът превежда разбираемо Simple Smile

https://1001dizi.net/haber-Kizinin-elinden-tut-Sefirin-Kizinda-n … JttcLP56eCkPv9eSw

# 545
  • Пловдив

Озет/Кратко въведение към епизод - превод Light /Свети/:

"Дръж  ръката на дъщеря си! "

Между Санджар и Наре започва ожесточена битка. Санджар се е заклел да отмъсти, а Наре няма да позволи това на Санджар.

Наре  няма повече да играе меко, а ще атакува Санджар по всякакъв начин.  Мелек,няма да бъде дете без баща, като майка си. Всички средства са добри за да се попречи на Санджар да стане убиец.  За тази цел  тя дори ще се съгласи да остане в конака.

Санджар, отговаря на действията на Наре  със същата увереност! По пътя си към края започва да закрива всичките си сметки. Целта му е безопастността на всички в негово отсъствие. На първо място дъщеря му и Наре.

Но Гедиз ще рани  Санджар на най-болното място  -  любовта и ревността му към Nare.

Нищо ново не научихме извън пуснатия ни трейлър.

# 546

Озет/Кратко въведение към епизод - превод Light /Свети/:

"Дръж  ръката на дъщеря си! "

Между Санджар и Наре започва ожесточена битка. Санджар се е заклел да отмъсти, а Наре няма да позволи това на Санджар.

Наре  няма повече да играе меко, а ще атакува Санджар по всякакъв начин.  Мелек,няма да бъде дете без баща, като майка си. Всички средства са добри за да се попречи на Санджар да стане убиец.  За тази цел  тя дори ще се съгласи да остане в конака.

Санджар, отговаря на действията на Наре  със същата увереност! По пътя си към края започва да закрива всичките си сметки. Целта му е безопастността на всички в негово отсъствие. На първо място дъщеря му и Наре.

Но Гедиз ще рани  Санджар на най-болното място  - любовта и ревността му към Nare.

Нищо ново не научихме извън пуснатия ни трейлър.

Flowers Bouquet

Офф, нали върви по пътя си към края.Противоречие.Какво си мисли, че Наре и Мелек, след края му, ще стоят сами?
Не ми се връзва с образа на Санджар.Thinking

# 547
Но Гедиз ще рани  Санджар на най-болното място  -  любовта и ревността му към Nare

Това НО ми вдъхва надежда,че Санджар ще се вразуми

# 548
  • Пловдив

В края на пътя ще има магистрала.
То бива да ни пращат в маслиновата горичка, ама чак пък толкова, ееее, не сме деца.
Не знам някой да се върже на трейлър или на озет.
Сега обаче, ще им пратя по мейла една идея, на кой може да дадат мръсната поръчка - ликвидирането на Акън. На Халисе, тя ще я предаде на Неждет, ще се включи и Локи... Тъпа шега, ама ме ядосват...

# 549

Здравейте момичета Two Hearts

Днес в първия ден на пролетта очакванията ни, че с  идването на топлите  и слънчеви дни носещи така жадуваното не само за нас, но и за света здраве са  особено силни.
Пролетта ни дава надеждата, че лошото ще отмине и че природата събуждаща се за живот - ще го даде  и на нас.

"Дръж  ръката на дъщеря си! "

Свети   Мариянка  благодаря за превода на озета.

Последното с което Гедиз ще нарани Санджар е удар върху най-болното му място.
Любовта и ревността към Наре.
Мисля, че точно това ще накара Санджар да продължи т.е. няма да го спре.
Защото какво му каза Наре пред колибата

След като е загубил любовта ѝ, след като тя не му дава възможност за покаяние и опрощение - защо да се отказва? Заради Мелек? Санджар го каза на Каврук - "Мелек има майка" т.е. не е сама. 

Наре със всичко показа, че има пълно доверие на Гедиз, а той самият е влюбен в нея - все някога във времето и Мелек ще  го приеме за баща.

Защо Гедиз трябва да го удря точно с любовта? Малко му е мъката, ами да насипва още повече.
Забравих - ревността. Но точно пък с това не бива да го атакува. Нали Наре искаше доверие - ако сега Гедиз предизвика ревност - ефектът ще е обратен. Санджар дори и да остави Акън жив - ще се махне от живота им.

Нека са си честити Наре и Гедиз. И евентуално втори сезон за техните почитатели.

# 550
Аз очакмам Менекше да се свърже с Акън или обратно,така че не вярвам убиец да е някой от нейните близки,макар че би било идеално.За жалост ще е някой от "белите"-така мисля.

Да добавя, Санджар доказа,че може да има доверие на Наре след снимките,наясно е с любовта на Гедиз към нея,така че не би трябвало да го учудва такъв сценарий.По-скоро ако наистина има нещо скрито за Гедиз и затова Санджар да се замисли🤔🤔🤔
Незнам може и да пиша глупости,дано ме разбрахте.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 16:07 от Дарриди

# 551
Цитат
ама ме ядосват...
И мен.Не престават да работят по темата Отело, което е добре дошло за "почитателките" на Санджар.

Някой друг ще се намеси в спирането на Санджар.Няма да е Наре и Гедиз, според мен.Thinking

Страхотен Санджар.Heart

# 552
Аз очакмам Менекше да се свърже с Акън или обратно,така че не вярвам убиец да е някой от нейните близки,макар че би било идеално.За жалост ще е някой от "белите"-така мисля.

Да добавя, Санджар доказа,че може да има доверие на Наре след снимките,наясно е с любовта на Гедиз към нея,така че не би трябвало да го учудва такъв сценарий.По-скоро ако наистина има нещо скрито за Гедиз и затова Санджар да се замисли🤔🤔🤔
Незнам може и да пиша глупости,дано ме разбрахте.

Дари Two Hearts Менекшето нито знае въобще кой е този Акън, още по-малко да го открие.
Тя за адреса на Наре моли брат си да го намери, че някой ще разбере къде Санджар е затворил Акън, че да ѝ каже.
Тя не знае историята Акън/Наре/Мюге/Зехра.

Точно, защото Санджар разбра, че да обичаш значи и да вярваш и да се доверяваш - казаното от Гедиз ще го приеме за истина - защото е така. Поне ще знае, че оставя Наре в най-сигурните ръце и закрила.

Единственото което би могло да го спре е любовта на Наре. Нищо друго.
Ама това значи тя да се отрече от думите си пред колибата, което едва ли ще направи.

П.П. Сега ми идва още нещо на ум, но не зная как би могло да се случи - посланикът  и Халисе, които като двама родители навредиха най-много на децата си да направят нещо.
Въпреки, че Халисе също не знае нито кой е Акън, нито какво е причил на Наре и Санджар, на Мюге и на Зехра.

Посланикът цял живот е бил обърнат не към детето си , а към това изчадие, което  е задоволявало чрез парите си -  зависимостта му към хазарта.

Нека поне веднъж да види и той, колко е наранил собственото си дете.

Това би било приемливо, но дори да се случи, мисля, че Санджар пак ще замине. 

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 16:27 от Марта_49

# 553
Благодаря за снимките и превода на озета, момичета.

В края на пътя ще има магистрала.
То бива да ни пращат в маслиновата горичка, ама чак пък толкова, ееее, не сме деца.
Не знам някой да се върже на трейлър или на озет.
Сега обаче, ще им пратя по мейла една идея, на кой може да дадат мръсната поръчка - ликвидирането на Акън. На Халисе, тя ще я предаде на Неждет, ще се включи и Локи... Тъпа шега, ама ме ядосват...

Пак ни пускат по пързалката. И в понеделник
Аз мисля, че след като Санджар изгони Менекше, Наре ще забрави за думите пред колибата. Вече няма как да му вика, че е "женен мъж", защото за нея това беше предателството.

# 554
Марта, аз съм и си оставам оптимист🥰 ,Наре ще прости на Санджар,че тя даже е простила,просто трябва да се влюби в Този Санджар.

Относно Менекше просто си следвам някаква своя логика и затова очаквам да се срещне с Акън

Общи условия

Активация на акаунт