Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 735
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив

Тя Наре каза, май беше в епизод 2 на Гедиз, че никой мъж няма да я докосне.
Пък то какво стана: Гедиз си я докосва, тя докосва Санджар, само Санджар не смее да я докосне. Е, да съм точна, прегръщаше я в екстрени ситуации: след побоя поръчан от Халисе, след счупването на стъклото... Помага й и се опитва да я разбере, и я разбра, защото сам разкри истината за "онази" нощ. Да, Наре каза, че не се е променил. Ами тя и затова продължава да го обича. Няма да му прости, хайде де, но не иска да умре.... и т.н. Санджар, нямаше да казва името й, заклел се, хайде де, аз вече чувам само Наре.
Та, едно е казано, но времето лекува, времето променя. Развитието на живота им, с тази граница от 9 години, е на съвсем друго ниво. И това е хубавото.

# 556
Нещо за разпускане, специално за ценителките на палтата от модната мъжка линия  Simple Smile

Енгин, 2019 г.

Ураз като Гедиз, 2020 г.

Енгин, 2019 г.

Ураз като Гедиз, 2020 г.

Ясно е, че сценаристките, впечатлени от класата, която  Енгин демонстрира, са облекли екранния му партньор в палта, подобни на неговите от миналата година Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 16:48 от Juls1

# 557

Малко снимки - Халисето в такъв тоалет май не сме я виждали? Бая официална - за къде ли?

А това, ако не е потвърждение на всичко написано от мен за Гедиз и Наре.
Чия е тази ръка - не е ли на Гедиз?
Защо осквернява стената на Мелек? Или какво - вече е член на семейството ли и ще замести баща ѝ?

# 558
Марта, не му се ядосвай толкова на Гедиз, мила.
Много ми е любопитно Наре ще разбере ли за мераците на Гедиз да й бърше сълзите и да се жени за нея? Каква ли би била реакцията й, когато узнае?

# 559

https://www.facebook.com/SefirinKiziDizi/videos/1103215453428220/

Вижте как се рекламира новата серия.
Просто думите на Гедиз ще имат и визуално потвърждение.
Гедиз е ясен - използва всяка една възможност, Наре не я разбирам.

Честно казано, ако съм на мястото на Санджар бих потеглила с мръсна газ и ще ги оставя тези двамата да си се гушат колкото си искат.

# 560
Привет, момичета!

Аз нали още не съм изгледала серията,( срам не срам 🙈) , не мога да, се изкажа компетентно 😎 🙂 но едно е сигурно, тия дето не харесват Санджар/Енгин от епизод 1, няма и да го харесат, ако ще лично да венчае Наре и Гедиз 😜. Както и Марта взе Гедиз на мушка и не го изпуска от очи 😉
Аз Гедиз го харесвам, но Санджар го обичам, точно защото не е перфектен и идеален, ценя хора, които си признават грешката и не бягат от отговорност, в ситуация е да си блъска главата в стената и да търси изход от тази задъдена улица, и както казах искам само да е жив. А пък за другото избора е на Наре, тя има цялата власт и право. Не и се бъркам, с който е щастлива с него да е ✌️
  Казуса е много сложен заради Мелек, тя наистина ще бъде съкрушена ако загуби баща си, много се сближиха. 😍

Зехра много я харесвам

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 18:05 от araselia

# 561
  • Пловдив

Актуален и много красив колаж от Роксани.
Ами така ще трябва да се радва тати - чаааак до завършване на лицея.

# 562

"В самотата човек e слабо същество, в единството с друг - силно."
Йохан Готфрид Хердер, германски философ

# 563
  • Пловдив

И с къса коса се вижда, колко е гъста. Брада, мустак - точно, колкото е необходимо.
Да му завидят останалите мъже актьори от сериала.

Ох, как може хората веднага да измислят подобни - ама май ще познаят:

# 564
  • Pleven, Bulgaria
Привет.Отново съм тук,не ме е хванал вирусът,просто съм се отдала на основно,основно почистване и влизам веднъж-два пъти на ден.Докато размахвам парцала обаче,си мисля за сериала и въпросите,които предизвиква в мен.Това,което моят вълшебен парцал ме запита днес беше-Защо сериалът е озаглавен Дъщерята на посланика?тогава се сетих,че аз винаги разглеждам нещата,които се случват на ГГ от позицията на Санджар.Да,не крия,той си ми е слабото място и любимеца и любовта и всичко....Но може би не съм права.Мислех си,че ще видим съжалението,разкаянието и опрощението на Санджар.Но е възможно да видим нещата от позицията на Нара.Да,ще каже някой,то е едно и също.Е да,ама не.Защото ние всъщност гледаме историята на Наре.Първо видяхме нейното страдание,нейното отчаяние и нейната борба за оцеляване и победа съответно.Като последствие идват тези на Санджар,който също е жертва,но за него пораженията поне във физически план не са били толкова ужасни.Та,може би трябва да видим продължението на борбата на Наре да се превърне в пълноценен човек, освободен от оковите на миналотозагърбил ужаса и с планове за бъдещето.
Дари,тук е момента да вметна колко се радвам,че все още си в моя отбор,този оптимистичния.Момичетата постепенно ни изоставят и се настройват песимистично.Аз обаче вярвам,че бъдещето на Наре е пряко и косвено свързано с това на Санджар,и то отблизо.Те се обичат,въпреки случилото се.Санджар вече открито си го призна пред Каврук,Наре се противи,но не може дори да си представи живот,в който не съществува Санджар.Тя от самото начало крие от него истината точно по тази причина.Забелязахте ли в 13 епизод пред къщата,когато Санджар и каза,че тя знае отговора на въпроса ще прости ли?И тя наистина знаеше какво точно ще направи той.Той е нейната причина да диша.Иначе да си слага каквито иска имена и епитети на любовта си.Истината е една и ние,зрителите я знаем.Просто ще видим отсрещния ъгъл на историята.Санджар си има ясен план,спазва си го точка по точка,но има кой да го спре-Наре и Мелек.Никой друг не би бил в състояние!
Всъщност,още нещо ми привлече вниманието в 13 епизод.Защо Санджар каза на Гедиз в дома му,че ще отмъсти за него/Гедиз/,Мюге и Зехра?Добре,имало е инцидент,блъснали са се,пострадала е Зехра.Но повече е пострадал Кахраман,защото жена му е починала.Защо тогава Санджар ще отмъщава за Зехра,Мюге и Гедиз?Има нещо,което не знаем....Максимално се изкефих на тази сцена.Супер комбинативни са!
Джули,намигвам за снимките от 2019 с палтенцата.Ами ние за това не се впечатляваме от тях,виждали сме ги,обсъждали сме ги...
Аййййй,заплеснах се....Момичета,Честита Първа Пролет!Бъдете жизнерадостни,весели и слънчеви като най-красивия сезон на годината!
И благодаря за снимките,озета,размишленията и отговорите ви......
Лукреция,добре дошла сред нас.Радвам се,че ДП предизвиква и у теб въпроси за размисъл.Споделяй ги,моля те.
Марианче,Марта,Араселия,Хармония,Дари,Аниста,Джули,Джулия07,Прия,и всички,които само минавате или ни четете с интерес,прегръщам всички ви,радвам се,че ви има!
Бъдете здрави и се пазете!!!

# 565

Много бих искала този кадър да е по към края на серията, но едва ли...
Офф, дали новините по ТВ ми действат толкова песимистично...

# 566
  • Пловдив

Днес, с Juliya07 коментирахме този момент. По-точно аз го акцентирах, но тя  има друго обяснение.
И Гедиз е замесен.  Катастрофата преди години има своите тайни. Ще ни го обяснят...

# 567
Heart
Цитат
И Гедиз е замесен.  Катастрофата преди години има своите тайни. Ще ни го обяснят...
Хлъзгав е Гедиз, но не схващам по каква линия.

Говори на Мюге с подтекст/заради нас:wink:/, а на Санджар противоречи, само за Наре.Thinking

# 568
Привет посред нощите. Изгледах епизода, беше много интересен и хубав и само индийските похвати на моменти леко ме дразнят, особено при последната сцена с компромата 😂 - 5 мин Санджар се кокори и  мръщи, огледа всички един по един, втренчен в телефона, докато дръпна телефона на Менекшето и  я изгони.
  Сцената при дървото в началото ме разплака, и  главно думите на Санджар, след като остана сам- мога да ви дам живот, светъл живот без мен 😭😭😭 На този етап той твърдо е решил да накаже Акън и себе си, Наре, милата, го убеждава, че вече е получил наказанието си в изгубените години с дъщеря си и с любимата жена , но той повече не се смята  достоен за тях. И това ми къса сърцето 💔. Разбирам го, разбирам и Наре, абсолютно е права за всичко, иска дъщеря и да има баща, да не е почернен живота на детето с баща-убиец. Не знам какво ще спре Санджар. Няма да е Гедиз със провокиране на ревност, на Санджар вече му е все едно, даже като видя снимките колко нежно се държи Гедиз и знаейки, че е влюбен в Наре, съвсем се убеди, че и нея има на кой да я повери и може спокойно да си изпълни плана. Само ако нещо се обърка или някой помогне на Акън.
  Каврук също ми къса сърцето, направо е кошмарна тази булка - нахална, дебела, проста и устата сметкаджийка, ще отрови живота на момчето😞 Тая Халисе е специалист в сватосване с най-неподходящи моми 😁, тия дето тя ги избира, и на най-големия си враг  не ги пожелавам.
  Има някои загадъчни реплики наистина, как Санджар щял да отмъсти на Кахраман за Гедиз, Мюге и Зехра 🙄. Значи, язък за софрата на яхтата 😜, що плата с вкусотии и джезвета с кафета станаха зян, язък. Иначе "приятелите-хиени" бяха страхотна комбина, а Гедиз и Елван да ти говорят на английски, ух че кеф 😋😀
  Менекше и брат и, та и майка и са от глупав по-глупав, представям си го Неджет със зеленото палто на Гедиз и умирам от смях 😂

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 06:55 от araselia

# 569
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Да имаме една извънредно спокойна събота.

Да, единственото спасение от показаните ни озет и трейлър е, някой да е отмъкнал Акън.
А аз се сетих, Менешке при мама, а в гардероба на Наре и Мелек, да има вече ризи на тате.

Общи условия

Активация на акаунт