Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 727
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро и спокоен уикенд в къщи на всички Heart

И един музикален поздрав от концерт при карантина , както е модерно всичко сега - виртуален . Напомни ми за филма Синята лагуна - двама влюбени в изолация, не е толкова страшно когато си с хората , които обичаш Sob Kавър на Ед Шиърън - KISS ME , ще можем пак да се прегръщаме и целуваме скоро,вярвам  Purple Heart

П.П. Искам да се уточня,
Няма да е Гедиз със провокиране на ревност, на Санджар вече му е все едно,
неправилно се изказах, той пак ревнува и го заболя като видя снимките, достатъчно красноречиви са , обаче това той вече го приема като свое наказание и не би реагирал както преди.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 08:19 от araselia

# 571
  • Пловдив

Ох, да видим и тук как ще развият линията сценаристките.
araselia, днес има надежда за втори трейлър. Ще ни пуснат ли или не...
Маслиновата горичка ни чака.

# 572

Ох, да видим и тук как ще развият линията сценаристките.
araselia, днес има надежда за втори трейлър. Ще ни пуснат ли или не...
Маслиновата горичка ни чака.

Марианче, ще видим, ама ме съмнява да пуснат, или пък ще е за другите герои нещо Rolling Eyes

Аз се извинявам за епитетите за Айшето , главно за килограмите де, по принцип не ми са критерии външните данни, ама в комбинация с всичко друго и  до слабичкия приведен Каврук направо ми изглежда като жаба готова да глътне муха ,много се ядосах AngryStuck Out Tongue Winking Eye

А Яхя без мустак не можах да го позная Joy , ама че е  смешен и хич не се усеща ,че го подиграват, много е глупав. А бе сигурно ли е , че Санджар и Зехра са от Халисе Rolling EyesJoy, то пък нищо общо да нямат с нея

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 09:19 от araselia

# 573

Здравейте момичета Two Hearts

Така необходимото ни слънце е готово да помогне днес, за утре ще го мислим.

Сякаш всички лошотии ще се изсипят в понеделник срещу Санджар.
Опасенията ни, че Менекшето е бременна се оказват верни.
Всички, които смятаха, че Санджар не е имал нещо общо с нея са грешали.

Или пък бременна да е Елван и тотално тези СЦ да ни объркват, но вече не вярвам в техните възможности за креативно мислене.

Ако Менекшето е била бременна, Санджар посмъртно няма да се разведе с нея.
Още една вина върху него,  но за това положение сам си  е виновен отново - Менекше не се е забременила сама, а с неговото активно участие. Оффф, честно казано вече чакам с чувство на  голяма тревога  серията в понеделник.

# 574
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=53kzysLclIg

Ох, ако знаете какъв сценарий ми спретна клавиатурата...
Менекше е бременна от Локи и е искала да излъже Санджар.
ПБН не е имало, сега е момента да го разберем. И поне пред Локи да се оправдае.
Глупости, ама да си го напиша.

Марта, много бързаш.
Чакай, хапни някоя маслина, пък ще видим кой греши....

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 10:32 от mariana51

# 575
Здравейте момичета и честита първа пролет!
 Как е, както са го написали всички на английски все едно сме чужденци да.... #Stayhome...  Думи нямам както и да е Simple Smile
Здрави сте нали?

Тоя сериал става бозЪ... Хич не ми се мисли... Колко са предвидими красивите сц, аз Ви казах, че ще прецакат сериала на там отива... Разчита на Енгин и Неслихан, която покрай него има игра!!!
Да видим, че май накрая ще бъдат Гедиз и Наре заедно 🤭 сватба, а дали няма във втория сезон да ги влюбат с Елван...
Все си мисля, че от толкова сезона и дълги серии няма смисъл Simple Smile правят БозЪ... 20 серии са достатъчни да има, че то вече нищо не се гледа от турското кино всичко еднотипно!!!!
Все си мисля че ПБН е нямало, но мадамата може да извърти нещата, с Локи може и да помогне 🤭😁
Писнаха ми с тъпотиите им... Акън май героя му ще залязва 🙄... Д***а
Пак да кажа този сериал хич не върви на добре, на мен прекалено еднотипно и предвидими ми стават нещата Simple Smile, не карам никой да се съобразява!!!
Изгледах серята.. Финала беше добър, защото Наре сама видя, че той и вярва Simple Smile
Наказанието на Санджар малко ми се струва много пресилено, четох да видя ся по спомен,... Наре се сети, че това дете има баща??? Все съм на мнението, че тя не знае кфо и защо иска да не се убива да не убива, ама той ще е чист пред себе си!!!
Гедиз ще излезе не скрита лимонка ще видим, сигурно тука ще го завъртят Санджар остава с Менекшето, а гедиз и наре заедно... Тогава може да видим лицето на Гедиз истинското Simple Smile
Колкото до осъзнаването на Санджар знае, че остава Наре в сигурни ръце и той си действа Simple Smile
Нещо и аз вече се обърках...🤗😁🤭
Определено ще съм май само на трейлъри и някок други моменти.
А да Мелек защо не го развиват тоя образ не знам.... Наре само и е Коз нищо повече... В ситуацията пиша.. Както и да е 🤭
🐈🐈🐈

# 576
Нищо не разбирам от трейлъра,но ако ПБН е имало и Менекше не е била девств..... то Санджар няма как да не разбере,ако пък не е имало няма как да е бременна. Той си се жертва с нея за да не го изкушава Наре след Черна гора.

Ох,не мога как ще дочакам понеделник

# 577
Много бозяно ако Менекше е бременна, но си признавам и си посипвам главата с пепел - имало е ПБН Disappointed Grinning Макар, че не ми е ясно как няма да разбере, че е бременна толкова време и защо няма да го разтръби из цялото село, но за нуждите на сценария всичко е възможно Smirk

Марианче, Локи нали беше в затвора,той не знаеше за сватбата, как да е направил дете Rolling Eyes

Принципно, даже да е бременна какъв е проблема да се разведе и да се грижи за дететето, никакъв. Както се очаква да прави и с Мелек.

# 578
Здравейте,

Единият, нямало да прости, другият, трябвало да накаже.

А Мелек, какво да прави...Временно ще страда, но ще си остане с травма.

Разбирам детето да плаче, но родителите за какво?Те са взели решенията.

Благодаря ви момичета! Flowers BouquetHearts

Приятна и спокойна събота.

# 579
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=BWbAnHrggBE&fbclid=IwAR3EsLq … NCxdGJ_HuPxTWOajk

"Дъщерята на посланика" - трейлър 2 към епизод 14 с бг суб.
Приятно гледане.

# 580

https://www.youtube.com/watch?v=53kzysLclIg

Ох, ако знаете какъв сценарий ми спретна клавиатурата...
Менекше е бременна от Локи и е искала да излъже Санджар.
ПБН не е имало, сега е момента да го разберем. И поне пред Локи да се оправдае.
Глупости, ама да си го напиша.

Би било хубаво, ама Санджар и на Каврук си каза, че е влязъл в грях с Менекшето.
Ама тя пък толкова  да не е разбрала, че е бременна ? - нали щеше веднага да развее флага на радостта в конака. Сега най-вероятно ще обвини Наре за всичко, защото я блъсна и Елван дето я оскуба - демек хем физическа, хем психическа травма.
Както някои казваха - не е важна причината, а резултата.

А защо пък да не стане и по сценария на Мариянка Two Hearts
Вай, бе докато напиша и сложа снимките - има още няколко поста - сега ще ги чета.

Ама Мариянка Two Hearts  при мен маслини - йок. Ще трябва да ходя при Санджар.  

# 581
Обаче забелязахте ли милия ,сладък Гедиз аби как се озъби на Елван и я заплаши да си държи езика зад зъбите Close

# 582

https://www.youtube.com/watch?v=BWbAnHrggBE&fbclid=IwAR3EsLq … NCxdGJ_HuPxTWOajk

"Дъщерята на посланика" - трейлър 2 към епизод 14 с бг суб.
Приятно гледане.

Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet
1.Белите маратонки
2.Заплахата на Гедиз към Елван и Санджар.
3.Обещанието на Наре за прошка и изненада в погледа на Санджар.

# 583
Благодаря за фрагмана и превода, момичета.
Наре вече е готова да прости.
Според мен Менекше играе постановка пред Локи. Той ще е "кошаревски" свидетел.

Гедиз започва да показва зъбки.
Най-после ще разберем дали е имало ПБН. Според мен ЙОК.
Допълвам се.
Може Локи да се окаже "добрият" вестоносец. След като вестта достигне до Санджар, понеже не е имало ПБН, той й връща пръстена.
"Бременна била" ми звучи като клюка на пазара.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 11:21 от Ваня_С

# 584

Той ще е "кошаревски" свидетел.

Ваня, какво беше това Thinking

Най-после ще разберем дали е имало ПБН. Според мен ЙОК.

Hands PrayHands PrayHands PrayHands Pray

Общи условия

Активация на акаунт