Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Марта, не бих определила точно като "изнудване" опита да спасиш някого, когото обичаш, използвайки всички сили и средства и всичко, за което се сетиш! Аз ако бях на мястото на Наре, щях дори да му се хвърля на врата, да го моля и да го целувам 😀 Е, може би за нея за това е още рано, има време. 
И все пак Наре заспива и се събужда с мисълта как да предпази Санджар - показаха ни го сутринта в колибата.
Тя е толкова съсредоточена върху Санджар, че дори чувствата на Гедиз остават незабелязани. Защо? Ами тя не е кокетка, която върти очи, не обръща внимание на Гедиз като на мъж, неговите чувства не я интересуват, тя затова не ги и вижда.

# 601

"Душата ти, онова тихо празно пространство в теб, е твоят най- верен съветник. Тя винаги те насочва в правилната посока."
Уейн Дайър

Мидичките, Санджар ги пази, нищо че са заровени....Ще видим, предполагам, какво ще стане и с тях.

Той получи благословия от Каврук, предупреди майка си, че ще иска и от нея..., но за какво...Thinking

# 602
Марта, не бих определила точно като "изнудване" опита да спасиш някого, когото обичаш, използвайки всички сили и средства и всичко, за което се сетиш! Аз ако бях на мястото на Наре, щях дори да му се хвърля на врата, да го моля и да го целувам 😀 Е, може би за нея за това е още рано, има време. 
И все пак Наре заспива и се събужда с мисълта как да предпази Санджар - показаха ни го сутринта в колибата.
Тя е толкова съсредоточена върху Санджар, че дори чувствата на Гедиз остават незабелязани. Защо? Ами тя не е кокетка, която върти очи, не обръща внимание на Гедиз като на мъж, неговите чувства не я интересуват, тя затова не ги и вижда.

Ами, не зная. Наре знае и вижда  историята единствено през своите очи, сърце и чувства.
За нея Санджар е същият непроменен от миналото мъж, на когото няма да прости никога.
Моли го единствено да не отмъщава на Акън заради Мелек.
Но защо не се постави за миг на неговото място.
Дотук ни показаха различният начин на живот, манталитет и културни различия  между Наре, Санджар и Гедиз.
Тя е момичето на света, Гедиз също - те имат други разбирания за чест и отстояване на права и истини.
При Санджар  правилата са други и тя това не разбира.
И вместо да воюва със всякакви средства - нека погледне през неговите очи. Да разбере и него.
Тя не търси наказание на Акън заради нея. Ами Зехра? Санджар има правото пак да търси сметка на Акън за нападението над сестра си.

Не ме мислете за кръвожадна, но Акън трябва да бъде наказан. От толкова изгледани турски сериали - затворът не е наказание. Там  все едно са на летен лагер - спят, ядат, свирят на саз и пеят, ако имаш пари - подкупваш надзирателите и имаш лек режим и екстри - напр. телефон или привилегията да ходиш от килия в килия /напр. Локи се разхождаше като цветарка, въпреки че нямаше пари/. Акън със своята комбинативност  ще е избягал на първата седмицата и тогава какво - ще въртим втори сезон същата драма с него.

Сега се сетих за Карбовски и "Втори план" - мисля, че довечера ще бъде предаването в което едно момиче ще разкаже за наказанията, които търпят момичета които след като са продадени за жени на някого - избягат от него. Режат им носовете или ги стрижат като прокажени. То без коса може да ходиш, ама другото...
И това е в България. 

# 603
Джулс  ,много ми хареса това да се хвърля на врата му и да го целувам🥰🥰🥰
Видях сега кръвта пред Менекше,значи съм за Локи за баща .
Какво пречи Менекше да е забременяла преди затвора,омъжва се ,ляга със Санджар,но той или не я ...,или ако я.... ,няма как да не знае ,че има вероятност да е бременна. Всичко мога да повярвам,но не и да направят героя ня Енгин на глупак.
Ако съм права на Менекше проблемите и  се одесеторяват,но каква ирония с коланчетата...

За нея Санджар е същият непроменен от миналото мъж, на когото няма да прости никога
.
Не ми се получава с кавичките.
Марта,
Не мисля,че е непроменен ,малко,по малко Наре вижда,че Санджар се променя,заради любовта си към нея и Мелек

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 19:39 от Дарриди

# 604

"Човек наистина е кораво създание. Стискаш зъби, приемаш нещастието и продължаваш да се бориш както можеш. И не само че се бориш, но и дори има моменти, в които успяваш да се усмихнеш.“
из „Писмо до сестра ми“ – Мария Пеева и Люси Рикспуун
Hearts

# 605

Цитат
За нея Санджар е същият непроменен от миналото мъж, на когото няма да прости никога
Не мисля,че е непроменен ,малко,по малко Наре вижда,че Санджар се променя,заради любовта си към нея и Мелек
За една вечер ѝ проблесна някаква истина ли? Нищо подобно.
Подбудата ѝ е съвсем друга. Дъщеря му, дъщеря ѝ.
Няма никъде ние, никъде няма Дъщеря ни..
Няма да има истинска прошка, а само обещание за такава. За мен е фалшиво.
Да си стои с Гедиз и да му реве на гърдите, пък той ще съумее да ѝ трие сълзите...

# 606
"Пленителен, завладяващ, неустоим... Той си остава един от онези запомнящи се актьори, които с една усмивка са способни да обезоръжат всеки. Не само на екрана...Той просто е Енгин Акюрек! Неговата характерна осанка, запомнящо се присъствие и излъчване са онези необходими качества, които помагат в професията.
Но само това не стига, за да бъдеш на върха. Необходими са талант, богата култура, самодициплина, работоспособност, амбиция и високи цели... Енгин Акюрек е от онези актьори, които не се задоволяват да бъдат просто „изпълнители”. Предпочита да е „вътре” в процеса по създаване на даден проект... затова е толкова придирчив към всеки детайл от поведението на своя персонаж, към точната реплика и  верния жест..."

Енгин в сериала "До живот"

Приятен следобед, момичета!

# 607
  • Пловдив

Ех, Марта, ако от епизод 1 до днешния трейлър съберем, какво е казала Наре, какво е писала в дневника си...
Нищо не е останало от казаното и написаното. Защо??? Защото тя едва сега се спря на едно място в Родината си и вижда какъв е Санджар в действителност. Той не се е променил, според нея, но е мъж в истинския смисъл. На първо място - обичащ я все още и справедлив.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1241333737725390848

Наре, която посвещава живота си на дъщеря си, е решена да не остави дъщеря си без баща!

# 608
Марта, наистина не те разбирам в какво и защо упрекваш Наре. Напълно е нормално и е права да иска да запази бащата на дъщеря си и дори да е само за това и да не го обича вече (макар, че мисля, че още го обича), не мога да я виня за това. Хората се променят, любовта свършва, но щастието на детето ти е най-важно.
  Ами нищо лошо не мога да кажа за Наре, освен, че и се възхищавам за характера, за борбеността,толкова крехка, а пък силна, за добротата, че е такава добра майка . Наистина, виждайки колко я обича Санджар, би ми било мъчно, ако тя го изостави и е с друг, но не мога да я обвинявам.
  Аз единствено се дразнех от лъжите и увъртанията, с които по принуда го засипваше до сега, макар и с добри намерения. Но вече неизбежно то се случи и ще става каквото ще става.

# 609
Аз продължавам да твърдя,че Наре и Санджар всъщност не са се познавали преди 9 години Някакви писма и броени дни в годината. Наре е имала една представа за него и той за нея,така че те тепърва ще се преоткриват и влюбват.Санджар е бил влюбен в нея,комплексиран донякъде от образованието и познанията,затова когато разбира ,че не девств...,и след думите на Акън и баща и той затваря тази "книга"
Наре от своя страна е виждала в него семейство,дом ,в последствие спасение,но тя всъщност не е знаела за бедноста и униженията в които Санджар е расъл.Тя е виждала светлата му страна и когато в ноща в колибата става свидетел на неговата жестокост  (а преди тава и на тази на Акън) тя се "изгубва",всъщност губи домът ,семейството и бъдещето ,в което е вярвала.
Вече по -късно смисъл за нея става Мелек И НИКОЙ ДРУГ.Дори и в началото когато доведе Мелек при баща си да е виждала само черната страна на Санджар,тя малко по малко го преоткрива и започва да разбира.
Дано не е много объркано и ме разберете какво искам да кажа.С две думи Наре тепърва ще се влюбва в Санджар,да дълбоко в сърцето си и сега го обича ,но МНОГО дълбоко...
Марта,пращам ти ⚘⚘⚘и помни на финалната серия ще бъдат заедно❤❤❤

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 19:53 от Дарриди

# 610
Дарри, има логика, и в твоята теория, макар че мисля  влюбването като привличане си го има от детските години, но сега би се появила истинска дълбока връзка, ако се даде шанс за това. Обаче то трудна работа, с тези следи от миналото и в настоящето  все нещо изскача 🙁 Но това му е сладкото, нещо да се получи въпреки трудностите, иначе не е интересно 🙂

Забравих да честитя пролетта, но сега ще го направя с тази красива поляна и маслинова горичка 😍

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 16:46 от araselia

# 611
Марта, наистина не те разбирам в какво и защо упрекваш Наре. Напълно е нормално и е права да иска да запази бащата на дъщеря си и дори да е само за това и да не го обича вече (макар, че мисля, че още го обича), не мога да я виня за това. Хората се променят, любовта свършва, но щастието на детето ти е най-важно.
  Ами нищо лошо не мога да кажа за Наре, освен, че и се възхищавам за характера, за борбеността,толкова крехка, а пък силна, за добротата, че е такава добра майка . Наистина, виждайки колко я обича Санджар, би ми било мъчно, ако тя го изостави и е с друг, но не мога да я обвинявам.
  Аз единствено се дразнех от лъжите и увъртанията, с които по принуда го засипваше до сега, макар и с добри намерения. Но вече неизбежно то се случи и ще става каквото ще става.

Мисля, че ясно се изразих - не може да спираш някого, на когото си казала "Ти си същият /това включва всичко което показаха / мъж, не си се променил, загубил си ме завинаги, няма да ти простя..."  да  плачеш на Гедиз, че спирането на  Санджар е заради факта, няма цял живот да се разплати пред дъщеря си за това, че е позволила да загуби баща ѝ.
Никъде няма "Ние", никъде няма "дъщеря ни". Т.е. Наре е разграничена от Мелек.
Да, ама Санджар за какво да живее без една от двете. Правилно каза на Каврук - Мелек има майка, която да се грижи за нея. Това е правила през всичките изминали години, ще продължи да го прави. Та Мелек познава баща си едва от 4 месеца... Както го е опознала, така лесно и би могла да го "забрави". Нали Гедиз веднъж се предложи да  замести баща ѝ. Още повече, че майка ѝ се чувства добре в компанията му... Ами те практически всичките тези месеци са заедно - първо в дома на Гедиз, после в дома на Наре.

А какво е щастието за Мелек - това е да има баща и майка заедно. Детето това жадува, а не просто да има някъде баща и много ясно му го показва всеки път.

Наре как си представя живота им по-нататък, ако Санджар не се разплати с Акън.
Мелек с баща си, а тя - с кого. На марината с Гедиз, отстоявайки своята самостоятелност или вкъщи пак с Гедиз за да си говорят, да си споделят и прочие. Ами правилно Елван забеляза - той не излиза от къщата ѝ.
И сигурно като Гедиз и предложи брак, тя ще е супер изненадана.

Това с прошката - приемам за некоректно.
Ако ще прощава - нека е от сърце и защото тя така иска, не заради Мелек.

Но пак казвам - така мисля аз. Ти,  втори, трети - мислите по-друг начин.

Всъщност, както и да пиша, каквото и да мисля - си е мое мнение.
За последно споделям  - просто за да ти отговоря.

# 612
Марта, разбира се, че всеки си има гледна точка 👍

Аз сега с друго си блъскам главата - до сега в някой от фрагманите, май втория винаги дават края на следващата серия и го уцелвам, обаче сега не се сещам какво може да е 🙄 🙂

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 17:35 от araselia

# 613
Офф, офф. Вече започва да ми се приисква наистина Наре да се вземат с Гедиз. След като и двамата са толкова недостойни за Санджар...
Да ходи Санджар да пасе Гедже. И Мелек да не му я дават, че само на народни танци ще му се иска да я записва вместо на балет...
Лично аз чух Наре да говори за дъщеря „им”

# 614
  • Pleven, Bulgaria
Sparkling Heart
"Пленителен, завладяващ, неустоим... Той си остава един от онези запомнящи се актьори, които с една усмивка са способни да обезоръжат всеки. Не само на екрана...Той просто е Енгин Акюрек! Неговата характерна осанка, запомнящо се присъствие и излъчване са онези необходими качества, които помагат в професията.
Но само това не стига, за да бъдеш на върха. Необходими са талант, богата култура, самодициплина, работоспособност, амбиция и високи цели... Енгин Акюрек е от онези актьори, които не се задоволяват да бъдат просто „изпълнители”. Предпочита да е „вътре” в процеса по създаване на даден проект... затова е толкова придирчив към всеки детайл от поведението на своя персонаж, към точната реплика и  верния жест..."

Енгин в сериала "До живот"

Приятен следобед, момичета!

Джули:sparkling_heart:
Точни,верни и отговарящи на истината думи за момчето ни.
Здравейте,сладурки.Благодаря за фрагмана и превода.Смущаващ и объркващ.
Не искам Менекшето бременна ни от Локи,ни от Санджар,ни от никой...
Наре не може да прости на Санджар на този момент.Знаят го и двамата.Това е арсеналът с оръжия,към който ще прибегне.Но прошката и ще бъде принудителна,само на думи.Това също го знаят и двамата.
тук проблемът е,че Санджар не може да си прости.Той дори не знае точно какво е причинил на съществото,което обича повече от себе си.И пак не може да си прости.Не знам как ще го накъдрят нашите любими сценаристки....Нямам сценарий.
Да,Марта,Акън трябва и ще бъде наказан.Но още е много рано да се надяваме на  това.Някой ще го измъкне.Очакват ни още много гадории от негова страна,сигурна съм.
Момичета,надявам се,че всички сте в добро здраве!

Общи условия

Активация на акаунт