Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 501
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Марта, ако се окажеш права и Санджар и Наре не са щастливи накрая заедно, аз просто ще се откажа от темата, дори от Енгин. Това ще се окаже огромна гавра, която аз не разбирам. Нямам нужда от такива емоции.

# 661
Сигурна съм,че краят ще е Санджар,Наре и Мелек в конака.Как ще си прости Санджар,не знам,ще видим тепърва.Как ще му прости Наре също не се знае,но че се обичат е сигурно.
Санджар има да изкупва много грехове,но не е само той грешен,да не забравяме Акън,посланика...

# 662
Марта, ако се окажеш права и Санджар и Наре не са щастливи накрая заедно, аз просто ще се откажа от темата, дори от Енгин. Това ще се окаже огромна гавра, която аз не разбирам. Нямам нужда от такива емоции.

Миранда Two Hearts не мога да разбера защо непрекъснато се заяждаш с мен?
С какво ти преча - с мнение, с присъствие, с какво?
Защо ме ограничаваш да изказвам мнения и да правя коментари? Аз ли правя гавра с твоите емоции?
Ако е така - извинявам ти се.
Аз ще спра - явно ми е време за по-дълга почивка.
Не се отказвай от темата, нито от Енгин.

# 663

Как няма да се влюби Наре в Санджар.Hearts

Я, колко е секси Санджар.Heart

# 664
Засега единствено Каврук е верен на Санджар ,Гедиз е повече приятел на Наре и след последният трейлър съм почти сигурна,че не е такъв на Санджар. След 13
серия бях склонна да повярвам,че е "бял",но сега съм убедена в обратното.Да,имат успешен бизнес и са се стиковали като ортаци,но има нещо ,за което тепърва ще узнаем.В общи линии семейството им не е много читаво,дядото краде от приятеля си,бащата мълчи и ги оставя да раснат в бедност,дори не харесва Санджар.Мюге и тя скрита лимонка,няма как  Гедиз да е ангела на фамилията.Съжалявам ,че ви занимавам с него ,но дакото чакам утре си мисля

# 665
  • Пловдив

Плаках на тази сцена.... "Много ли те болеше?"
Не за първи път Санджар пита Наре, как си, ти... Винаги я слага на 1-во място.

# 666

Плаках на тази сцена.... "Много ли те болеше?"
Не за първи път Санджар пита Наре, как си, ти... Винаги я слага на 1-во място.

Винаги от дете до сега.След като разбра истината ще я обича стократно повече,защото е сгрешил.Както и в живота малко са хората които ни обичат истински и с душата си,дано Наре повярва отново в тяхната любов.
Тя "умира"при мисълта ,че Санджар ще се погуби все още залъгвайки се ,че е заради Мелек.
Малко сълзливо съм настроена,може би от ситуацията в света.Добре,че е сериала и тази тема за да бягаме от действителността ❤❤❤

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 21:33 от Дарриди

# 667
Засега единствено Каврук е верен на Санджар ,Гедиз е повече приятел на Наре и след последният трейлър съм почти сигурна,че не е такъв на Санджар. След 13
серия бях склонна да повярвам,че е "бял",но сега съм убедена в обратното.Да,имат успешен бизнес и са се стиковали като ортаци,но има нещо ,за което тепърва ще узнаем.В общи линии семейството им не е много читаво,дядото краде от приятеля си,бащата мълчи и ги оставя да раснат в бедност,дори не харесва Санджар.Мюге и тя скрита лимонка,няма как  Гедиз да е ангела на фамилията.Съжалявам ,че ви занимавам с него ,но дакото чакам утре си мисля
напълно съм съгласна с теб 👏🏻👌 и с тази заплаха към Елван какво ли е замислил сега “пак ли ще раздава карти” 🤷🏼♀

# 668
Марта, изобщо не считам, че се заяждам с теб. В главата ми няма такава мисъл.
След толкова дълъг период без сериал с Енгин съм настроена за много хубав, щастлив, любовен такъв с негово участие. Започна ДП и съм много обнадеждена, че въпреки всички тежки моменти - ни очаква много щастие и любов. Влизам тук и чета за това как искате край на сериала, как със сигурност ни очаква нещастна развръзка за Санджар. Всичко това страшно много ми разваля настроението. И ако наистина се разочаровам, спрямо щастливите си очаквания, то наистина няма смисъл повече да гледам и да се нервирам. Дахан и без това ми беше предостатъчен. И там имах много очаквания. Просто не искам отново трагична съдба за героя на Енгин. Категорична съм! Радвам се за рейтинга, ако това е нещото, което може да ни доведе до щастлив край.

# 669
Ще има щастлив край, ще има любов, ще видите! Може би си вгорчавате настроението, защото четете и на други места, четете как хулят Санджар и това ви вкисва. Разбираемо. И на мен не ми е приятно, че някои се престарават сочейки него с пръст и четкайки Гедиз, ама ...вкус! Аз съм пристрастна, признавам си. Подобно на Миранда с нетърпение чаках нов сериал от Енгин, а тайно съм се надявала за такъв с Неслихан и когато това се случи се изпълних с голямо вълнение за проекта. И хич не ми се ще да свършва, такъв кеф ми е да ги гледам тях двамата. Как се изпиват с поглед, как говорят с очи по между си. Прекрасни актьори. Аз си пожелавам втори сезон. А за първи-ще имаме хепи енд, ще видите!  Hug

# 670
Priya, момиче, идва ми да те прегърна! Дано сме прави и дано ни чакат хубави дни! И Неслихан много я харесвам! Това ще е сериалът на живота им - на Енгин и на Неслихан. Ще получат много признания за ролите си! Много ги харесвам! Страхотен екип! Нямам търпение за любовните сцени. Сигурно ще са разкошни! (Ако следващата серия не е финалът, който много от вас очакват)

# 671
  • Пловдив

Аз като Наре, понеже не може да ме погледнете в очите, то ме прочетете.

За какъв финал става въпрос... За спиране евентуално временно на снимките заради короната - може би. Ще ни го напишат. И понеже не се знае, колко дълго ще е прекъсването: затова епизод 13 е толкова дълъг; същото ще е може би и с 14 и 15 епизоди. Има вероятност така да приключи и по-рано сезонът за сериалите. Бързат да си ни покажат плануваното за 1 сезон. Може и да греша - но логиката ме кара да напиша това. Сезон 2, наесен - за всички.

Минахме критичния 13 епизод. Критичен за това, че не са излезнали от историята за която Енгин е подписал договор. Това го пиша за и го знаят феновете на Енгин. Четохме, че Стар тв е платил голям, да не кажа един от най-високите хонорари на Енгин. Сериалът е с един от най-високите рейтинги и успя да измъкне Стар тв от  излъчването на едни несполучливи в последно време за тях проекти. И сега да изпуснат златната кокошка - абсурд.

Колко време търсиха партньорка на Енгин - повече от половин година и намериха. Получи се страхотен тандем - Енгин и Неслихан. Сериалът е гледан в цял свят заради тях. Съжалявам но пак го пиша - заради тях. След няколко епизода се разбра, че и останалият каст е подбран много добре. Да не припомням в началото, за почти непознатите актьори, какво се пишеше в мрежата.

Съжалявам, че се наложи да пиша тези неща, но явно се забравиха. Нека не позволяваме в темата ни да има допълнително неразбиране - реала ни го предоставя в излишък. Не се ядосвайте, наслаждавайте се, разтоварвайте се.

# 672
# 673
Здравейте момичета!

Изгледах серията и много благодаря на всички момичета, които са го превели.

Скрит текст:

Благодаря и за превода на двата трейлъра и озета.

За серията, какво да кажа вие всичко сте казали от а до я.
Искам да кажа ,че и аз съм оптимист и мисля, че накрая тримата Наре Санджар и Млек ще бъдат щастливи.

Санджар ще  се лута със себе си, но ще си прости.Ще си прости заради дъщеря си.Наре постоянно му го припомня.
Няма да стане убиец на Акън. Според мен , ако Акън е избягал ще бъде намерен  от Гедиз и предаден на полицията.
Гедиз обича Наре и каза на Санджар да не я разплаква повече защото ще се  ожени за нея.Но Наре дали ще го приеме за мъж?Тя все още не знае ,че той я обича .Нали в предните серии тя все повтаряше че мъж не и трябва иска само свобода и да живее заради дъщеря си.Гедиз го приема като приятел на който може да се опре в трудни моменти и да сподели проблемите си.
Жал ми е за Каврук.Енисе го ожени по  принуда, както ожени Санджар без любов за Менекше.
Елван не ми се ще да прощава на Яхя.Той не е  мъж за нея. Изгони я и веднага взе да ухажва Дуду.

От 2-ри трейлър  мисля ,че Менекше е брменна от Локи,и не вярвам Санджар да е  имал с нея ПБН. Иначе той щеше да разбере и да я изгони веднага, както изгони Наре.Но пък каза на Каврук ,че е грешил с друга.Дали имаше в предвид че се е   оженил за Менекше? Чакам да дойде утре!

Скрит текст:

Энгин Акюрек и Туба Бюйюкюстюн (новости)
вчера в 16:24
Действия
15. bölümün çekimleri bitiyor ve dizi bir süre ara verecek.
#SefirinKızı

Заканчиваются съемки 15 серии, и сериал сделает перерыв.
#Дочьпосла

Снимането на епизод 15 приключва и сериалът прави почивка.
# Дъщерята на посланика

Лека нощ момичета!

yordanova_0618 добре дошла при нас! Споделяй каквото те вълнува!

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 01:01 от mari52

# 674
Добро утро, момичета.
Дойде и понеделник. Тук осъмнахме със сняг. Хади бакалъм как ще ни изненадат довечера. Кой ще извади по-тежка артилерия, за да стреля.
Пожелавам ви хубав ден, здрава и спокойна седмица.

Общи условия

Активация на акаунт