🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 358
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Цеце, благодаря за почерпката и хубавата песен. Аз продължавам с Шампиона!

Зафер продължава с борбата в клетките. Не може да върне натрупаните дългове и лихварите отвличат Селви. За да я измъкне Зафер дава всичките пари, които беше изкарал от кървавия спорт и подписва договор, че ще се бие, докато не се издължи докрай.
    "Не мога дори да те погледна ..." - споделя със Селви, че е участвал в боевете в клетка.
    Кадо е плътно до Зафер, опитва се да го разубеждава, помага му при подготовката и не се отделя от приятеля си.

Керем бавно се възстановява, Несли го подкрепя във всичко. Но Суна с нейното черногледство и негативизъм хвърля в паника Несли, разказвайки й че Керем може и да не проходи ако се напряга повече.

Тансел изпраща довереника си, за да сплаши Мюджела и тя да открие касата на Яман. Мюджела е доста уплашена, рови в офиса на спортната зала, но изведнъж решава, че това не може да продължи така и споделя със съпруга си за заплахите от страна на Тансел.
     Серхат се обажда на Зафер, но всички са убедени, че Яман не притежава никакви налични средства и не обръщат (в този момент) внимание на думите на Мюджела.

# 151

Nature BoomЕлиф наистина е странна - мила и загрижена към Фърат
и водеща тайнствени разговори с някой..
Суна не я харесвам но дали съмнението и към нея
не е без основание и само от ревност..
интересно какво ще излезе и сценаристите да не ни разочароват!
Simple Smile

# 152

Софи, не ми хареса това, което прочетох за 25 епизод. Дано се заблуждавам, но сценаристите май ще ни представят Елиф като отрицателен герой и отново ще върнат Суна в живота на Фърат.
    Такъв сценарий не ми се нрави - става ми блудкаво и безинтересно, а Фърат направо се обезличава - какво трябва да направи Суна, за да й бъде простено?! Ще ми се изгуби силният физически и духовно боксьор, преминал през толкова изпитания и страдания заради сина си, преодолял всички пречки, за да бъдат близките му добре и изведнъж ... "приклекнал" и хванал се за "полата" на най-неподходящата за него жена.
     Нееее ... дано не съм права!
     Видео от боксовата среща между Кафкас и Щайгер - да разсее мрачните ми разсъждения.🥊 🥊

# 153
Здравейте!

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!
Казват, че всяка пролет е едно ново начало...
Нека и този път възраждащата й сила да озари Живота ни, да донесе любов и хармония в дните ни, да събуди в нас забравените желания, да възкреси изгубените ни надежди и да ни даде достатъчно воля, сила и устрем, за да превърнем в реалност всеки копнеж на душата си!

ООН е обявила 20 март за СВЕТОВЕН ДЕН НА ЩАСТИЕТО

# 154
Здравейте, момичета!

"Ако нямахме зима, пролетта не би била толкова приятна. Ако понякога не сме вкусвали несгодите, сполуката нямаше да бъде така приветствана.“
Ан Брадстрийт

С пожелание пролетното настроение и слънчевите лъчи да разсеят мрака и ни дарят с много усмивки!

Приятен ден!

Скрит текст:

# 155
Когато има любов и желание... Вижте какво правят в Истанбул...

https://www.flagman.bg/article/210190

# 156
Когато има любов и желание... Вижте какво правят в Истанбул...

https://www.flagman.bg/article/210190
     Цеце, защо и ние не си направим една виртуална разходка из Истанбул, в компанията на Ийт и Нур Козан. Можем да си "похапнем" любими сладкиши и да споделим любопитни факти за
"Истанбул на Ийт Козан"

Pushpin Истанбул е единственият град в света, построен на два континента.

Pushpin Традицията в Турция повелява, че всеки странник, почукал на вратата, се счита за Божи гост и трябва да бъде подслонен поне за 3 дни.

Pushpin Турците обичат сапунени сериали. В страната се снимат много и най-различни сериали, а гледането на сапунени сериали е често срещан начин за прекарване на свободното време. Турските сериали са гледаеми по цял свят. Те допринасят за популярността на Турция и за увеличаване на туристическия поток към страната.

Pushpin Турците са изключително любопитни. Те обичат да задават много въпроси от личен характер, като например "От къде сте?", "Колко деца имате?", "Сам ли сте?", "На колко години сте?" и така нататък. За повечето гостуващи, такива въпроси могат да изглеждат неприлични, но за местните това е напълно нормална практика.

Pushpin Турците са много гостоприемни. Ако турчин ви покани на гости, само половин час след запознанството ви, не изпадайте в паника. Просто турците са много приятелски настроени и гостоприемни хора. А ако се съгласите да окажете чест на турския си приятел като посетите дома му, вие си гарантирате вкусна и обилна трапеза. Имайте предвид, че трябва да се събуете и оставите обувките си на входа, влизайки в дома на домакина.

Pushpin Кафето е внесено в Турция през XV-ти век и незабавно станало много популярно. Малко хора знаят, че през този век бил въведен закон, според който жена можела да поиска развод, ако мъжът и не е способен да и осигури дневната чаша кафе.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 13:08 от Emiliya

# 157
Revolving Hearts Nature Sunny Revolving Hearts Nature Sunny Revolving Hearts

Flowers Bouquet Здравейте момичета!! Flowers Hibiscus

Nature Boom Хубаво е, че  20 март е обявен за СВЕТОВЕН ДЕН НА ЩАСТИЕТО*
аз ви го пожелавам всеки ден,365 дни в годината..а тази още един като бонус
и бъдете здрави!!

Revolving Hearts

Revolving Hearts

Heart EyesЩастието* е и в малките удоволствия.. Yum

Yum Yum

# 158
Nature Boom Хубаво е, че  20 март е обявен за СВЕТОВЕН ДЕН НА ЩАСТИЕТО*
аз ви го пожелавам всеки ден,365 дни в годината..а тази още един като бонус
и бъдете здрави!!

Revolving Hearts

Heart EyesЩастието* е и в малките удоволствия.. Yum

Yum Yum
    Благодаря ти, Софи!

Толгахан ни призовава да останем вкъщи, да запазим спокойствие и ни пожелава късмет.

Едно клипче от фенове - скоро не бяха пускали нищо с Амине - хареса ми!

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 12:51 от Emiliya

# 159
Flowers Bouquet ЕМИ* наистина клипчето с Амине е много хубаво..
има още фенове които не са я забравили и
 това трябва да я накара да се осъзнае
Sleeping

Nature Boom Толга е сладур, спокойни сме доколкото е възможно и да знае
 че половината заслуга е негова,защото ни действа релаксиращо..
здраве за всички Сайъшмън*
..преди дни като прочеток как негов сънародник
вечерял сапун с кисело мляко,за да се предпази
от зараза с  COVID-19 се смях от сърце..късмет!!
Flowers Four Leaf Clover

Heart Eyes

# 160

Софи, прави ми впечатление, че сръбските фенове много активно публикуват снимки и клипчета от "Asla Vazgeçmem" и се радват на Ийт и Нур. Все нямам време да проверя дали отново повтарят сериала там, защото 2018 г. го пуснаха в Сърбия.

Д-р Баръш също е на линия - готов да се "бори" с коронавируса.

# 161
Днес на повторението Нур би трябвало да е на работа в офиса, защото снощи говори с Джахит за работата. Скоро и Фатих ще се появи на хоризонта.
 От време на време проверявам до къде са стигнали, за да гледам серията с купона и днес беше един от тези дни.

# 162
Heart Eyes
     Д-р Баръш също е на линия - готов да се "бори" с коронавируса.
Flowers Bouquet ЕМИ* интересна снимка..спомних си култовото -
..* И аз те обичам,доктор*..
Hands Ok Hand Joy

Flowers Tulip ЦЕЦЕ* за купона с пийналата Нур на фирменото парти ли..
там изпълнението на Амине е невероятно!
Joy

# 163
Софи, точно него. Голям фен съм на епизода с това парти и култовото прибиране у дома.

Еми, ходи му и бялата престилка, но най- много ми харесва като Ийт Козан. Сетих се, че тук се прави веднъж на доктор.

# 164

Цеце, добре че ме подсети. Все забравям да пусна ТВ, за да го изгледам. Много трудно на компютъра намирам отделни епизоди от сериала. Във VOYO също не мога да открия целия сериал и това ме изнервя ужасно. Всичко са изтрили.
     Момичета, ако знаете къде - дайте линк с епизодите. По-удобно ми е да гледам на компютъра, без да се съобразявам с време и реклами.

Софи, това е Баръш от филма "ESKİ SEVGİLİ"/„Бившата ми Любов“. Много ми е сладък и с тази визия и очилата.

Общи условия

Активация на акаунт