🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 139
  • 736
  •   1
Отговори
# 135

"Шампион" - 24 епизод

Толгахан Сайъшман:
„Знам, че сериалът ще приключи с 35-ти епизод. Не мога да кажа нищо със сигурност, но финалът на сериала се очаква с финала на сезона. Защото нашият сюжет е проектиран за 1 сезон. Смятаме навреме да го довършим, преди да е омръзнал на публиката. Но за да бъда честен, не мога да изкажа някои неща."

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 14:26 от Emiliya

# 136
Heart Eyes

Kissing HeartМда..ако тези красавци са се затворили така
с удоволствие ще се присъединя към тях, като извънредно положение..
Joy

Blue Heart Purple Heart

# 137

Софиии и аз искам такова извънредно положение! Joy Но като си помисля, че единият е по водоемите, вмирисан на риба и тиня, а другият "помпа" мускули в спортната зала и се поти обилно и ... миражът изчезва. Cry Въображението ми хич не може да се развихри, сковано от реалната действителност.
     И ако Фърат трупа мускули и килограми (а това ме плаши и не ми харесва), то Ийт Козан не е "мръднал" - все същият красавец си е.

# 138

Heart Eyes Хамама* добре ще ни подейства
в комплект с ягодите..
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 139
С малко закъснение, но пускам и хамама.

# 140
# 141

Heart Eyes Уауу,ЕМИ* страхотна си,хамам и шорти,
красавци..романтика и еротика..релакс на макс*
Stuck Out Tongue Winking Eye

Flowers HibiscusЦВЕТИ* от най-хубавите снимки на Нур
си ни донесла,красотата и е уникална!!
Sleeping

# 142
# 143
След удоволствието в хамама за Ийт Козан да поизпотим малко Фърат в спортната зала, че му предстои сериозен сблъсък на ринга. Пък и Елиф да се порадва на едно изваяно мъжко тяло!

Още малко тренировка! Този път в спортна зала,  любезно предоставена им от домакина на срещата. На Фърат, Яман и Елиф им прави впечатление присъствието на полиция, която освен че ги пази,  зорко следи всяко движение на Кафкас и докладва за случващото се в залата. Фърат и Яман започват да се майтапят, че Щайгер и на ринга ще излезе обграден от полицаи, които да го защитят от ударите на Шампиона. 

# 144
Как сте дружки ? Да се пазим ,това е важното .
Едно сутрешно кафе  да ви е сладко и нашите красавци за десерт
Скрит текст:

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 22:13 от femmi2

# 145
Здравейте!

''Обичам надеждата. Това чувство е упорито точно като мен.''
Лукреция Беха

# 146
Здравейте, момичета!

Всеки ден е подарък! Нека днешният бъде най-хубавият!

Слънце, добрина, топлина и красота във вашия ден!

Феми, благодаря за кафето и "апетитния десерт" - чаровни и сладки Толга и Чачо!
     Радост за окото!
     Няма нищо ново и интересно покрай любимците ни и писането върви вяло. Ако има новинки - пускай и при нас!

"Обичам надеждата. Това чувство е упорито точно като мен."
Лукреция Беха
    Цеце,

# 147
Емиии , няма новинки , Ча с тоя корона бацил хептен ще  се затвори вкъщи и нема да му видим очите. Преди истерията си е така , рядко излиза , освен  за риба . А може да излиза знам ли . Къщата му е с двор ,което е добре .

Ето една новост.  Добре са го решили .
Цитат
Съемки сериалов телеканала TRT1 Чемпион, Право на престол и Меня зовут Мелек приостановлены из-за коронавируса.

Много сериали са спрели снимките .

така му приляга да пушиии , мраза цигарен дим но Ча е неустоим   и рима се получи .

Емии сега като имаш време може да се разровиш за поднобни снимки или гифки. Ча  като Емир има много  как надига чашката но да пуши  не.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 15:28 от femmi2

# 148
Феми, не бях прочела, че преустановяват снимките и на "Шампион", но така трябва. В крайна сметка живота и здравето на всички е по-ценен от материалните придобивки. Дано извънредното положение и затягането на режима да даде резултат и след месец-два да поемем въздух спокойни.
     Време имам достатъчно, но нещо желание ми липсва - едно такова отпуснато ми е. С каквото и да се захвана - не се получава. Ударих го на романтични филми и пълен релакс.
     Да довърша 24 епизод на "Шампион", че от 25-ти едва ли ще извадя нещо интересно - всичко се върти около смъртта на Яман. А снимки на разплакания Фърат не обичам да гледам.

Суна не се отказва от намерението си да разобличи Елиф, уверена е, че около нея има нещо нечисто и иска по-скоро да отдели Елиф от Фърат.
     Суна се обажда на Тансел и го притиска по-скоро да събере необходимата информация за Елиф.
     По време на боксовата среща Суна получи пратка - телефон, на който бяха изписани съобщения от Елиф. (за съжаление рускините не преведоха нито едно изречение от съобщенията. Имам чувството, че тези преводачки владеят само говорим турски език, а с писмения са скарани, не превеждат нищо, което се изписва на екрана)

Елиф разбира от Рюзгяр, че парите на Дервиш са у Яман. Опитва се да разбере нещо от треньора, но той  е категоричен в отговора си. С Дервиш са врагове, виждали са се преди смъртта му, но не е ставало въпрос за никакво писмо.
     Елиф много често разговаря по телефона с някого и винаги се озърта, за да е сигурна, че никой не я подслушва. Какво крие това момиче и какви цели преследва - още не може да се разбере. Но желанието й да се добере до парите на баща си е огромно. Разбира, че и Тансел е научил за местонахождението на парите и сега борбата е кой пръв ще се домогне до тях.

# 149
Да ви поздравя с една песен на фона на сериала по който съм се зарибила в момента

Скрит текст:

Да си похапнем за следобедно

И да се полюбуваме на нашите любимци

Общи условия

Активация на акаунт