🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 222
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Sleeping днес от мен  - модно шоколадово изкушение,
красиво и сладко,фантастично и желано /може би/ от всяка жена..
рокли от шоколад!!
Joy

Heart Eyes Donut

Joy
Да се запознаем и с..

Луксозна яхта за дами
Разточителна и пищна, златисто-бяла и отрупана с кристали, тя е създадена да носи удоволствие на жените

Софи, Цеце, от толкова красиви и изкушаващи неща главата ми пламна. Забравих за изолацията и коронавируса и се размечтах. Стана ми толкова приятно и уютно ...
     Благодаря ви, момичета!

# 391
Sleeping днес от мен  - модно шоколадово изкушение,
красиво и сладко,фантастично и желано /може би/ от всяка жена..
рокли от шоколад!!
Joy

Heart Eyes Donut

Joy

Към този невероятно екстравагантен шоколад мога да добавя единствено това невероятно шампанско

Шампанско
Heidsieck Monopole Champagne 1907
Цена: 35 000 долара

През 1997 учени откриха потънал кораб в Балтийско море на борда, на който имало скъп товар, в това число 2000 бутилки шампанско Heidsieck Monopole.

Хотел Ritz-Carlton в Москва се сдоби с 10 от тях и ги предложи на търг през 2008 г. Първата бутилка била купена на тази цена от руски милиардер. Все още има няколко непродадени бутилки.

# 392
# 393
Здравейте, момичета!

"Няма надежда, която да не е примесена със страх, както и няма страх, който да не е примесен с надежда."
Барух Спиноза

Спорна сряда!

# 394
Здравейте!

Винаги избирам доброто настроение и радост , за да започна деня .
Знам, че не решава проблемите , но наистина ми помага да се справя с тях !

# 395

Няма нищо ново и интересно покрай нашите любимци. Всички сме притихнали, затворени вкъщи в очакване за бързо и безпроблемно излизане от тази изолация.
    Толга и Ханде по време на снимките на "Черната перла". Много са им хубави и промо снимките! Но в сериала не успяха да ме развълнуват.

Скрит текст:

# 396
Емиии  супер колаж, Тенкю за него:hibiscus:

целуфан съм му лепнала , как му се точа самоооо , шаманката  фнимава  , лепотаца да не кривне Grin

една от любимите ми снимка на Толга е тази  по баклава Heart Eyes
 с фотоапарати

този кадър рошавия като станал от сън е от пребиваването му в Америка. Това е неговият професионален фотоапарат. Ча обича да снима , но рибарството му е страст.
 Много е неглиже на снимката Heart Eyes

секси боксьори на хоризонтааа  , страст на хоризонтааа , ше нападеме
 разбих се от кеееф Heart Decoration

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 16:55 от femmi2

# 397

Феми, радвам се, че колажа ти е харесал. Мене пък ме впечатли тази снимка - чаровник е Чачо и рошав, и сресан.

И в това "болно" време да се заредим с витамини! Но предупреждавам - крушата на никого не давам!

# 398

Еми и аз така на промо смимките ми харесват , иначе не съм фенка на актрисата.

Ако можеше да няма забрани , затова ще бягат в нет платформите.

Фенове на Ча искат да качва снимки ,ама къде ти ,организират акция , ама както пишат рускините наивност Joy  Шаманката не смее да качи от идилията  , требва разрешение от ашкъма, само нейната противна физиономия качва.

Еми ,не си виждала тази снимка с фотоапарата?
 Хайде гифка с часовник, коментирахме ги

тук е с един бял много готин и му отива Heart коженото яке също.

Еми , няма да пипаме крушата , ще рупаме от ябълките Yum
 Софиии , нерде си , шЪ изтоща  звяра и за теб нЕма да му останат сили Joy

Скрит текст:

всяко копче на ризата си мечтае да се разкопчае  
 мачка и съблазнявааа
Heart Eyes
Скрит текст:

Емиии , помниш ли като слагахте снимки с коне ме пита дали Чачо има такива  ?
Сега ми попадна тази от конна база . Дуда е запалена по конете и си има нейн кон .Опитва да язди или се упражнява за роля не знам .Още не сме го видели върху кон в проект.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 12:33 от femmi2

# 399

Феми, нашите красавци са невероятни и като боксьори, и като лоши момчета и сексапилни свалячи. Всяка роля им лепне. Талантливи актьори!

# 400

уауууу Емииии ,  така хубаво си ги подредила  , невероятно харизматични.
да  допълна с цигаретки и пура , Боооонд Heart Eyes

любимата ми фотосесия от Монте Карло Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 11:01 от femmi2

# 401
Днес един от любимците ми от сериалите "Сега и завинаги" и " Любов на показ" Танер Румери има рожден ден.

Честит 35 юбилей!!! Много здраве и още много успешни роли.
По време на коронавирус.

# 402
Честито на Танер . Да е жив и здрав !
Изглежда ми по възрастен ,а той бил на 35.Аз съм големичка  изглеждам като ученичка ,младолика .
Понякога се нерва че ми викат така .
Слабичка ,ся няма да съм слон .
Еми ,ти кво ще кажеш не се ядосвам .

Наскоро мернах снимка ама не знам нова или стара на Танер Румели без брада и мустак . Направо не мойш го позна .
Добра роля направи в Сега и Завинаги ,изправяше на нокти Ийт Козан ,както и парфюмериста ,нали така му викаше на лудия ,или беше козметика Joy
Забавляват ме репликите на господин Ийт .
Еми, пазиш ли подобни реплики да се разведрим .

# 403
Честито на Танер . Да е жив и здрав !
Изглежда ми по възрастен ,а той бил на 35.Аз съм по големичка от него ,но изглеждам като ученичка ,младолика
Наскоро мернах снимка ама не знам нова или стара на Танер Румели без брада и мустак . Направо не мойш го позна.
Феми, тази ли?

https://instagram.fsof9-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/92757915_1 … 54251ccd5ae637fee

https://instagram.fsof9-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/92732593_1 … 33e481bf330ec39e1

https://instagram.fsof9-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/93127621_2 … 4437e29527eec0f2a

# 404
Цвети ,точно тази снимка без брада .
Нова визия ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт