🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 200
  • 736
  •   1
Отговори
# 450

Емиии , за награда Сарп

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 00:09 от femmi2

# 451

Никога не губи надежда!  Когато слънцето залезе, се раждат звездите!

Спокойна нощ!

# 452

Flowers Bouquet ЕМИ* Flowers Hibiscus ЦВЕТИ* Flowers Tulip ЦЕЦЕ* Flowers Cherry Blossom ФЕМИ*

Revolving Hearts
Скрит текст:

Феми* представяш ли си Чачо
така на каста, да танци м/у нас..!!*

Heart Eyes

# 453
Здравейте, момичета!

# 454
Здравейте!
Благодаря, за хубавите пожелания!
Цвети и всички, които празнуват днес да са най- вече здрави и много щастливи, много любов и късмет!

# 455

Толгахан Сайъшман показа щедрост

Сериалът по TRT1 „Шампион“, който направи прекъсване на снимките, не е пускан от известно време поради липсата на нови епизоди. Изпълнителят на ролята на Фърат Бюлюкбаши, Толгахан Сайъшман обяви, че първият сезон на поредицата ще продължи 35 епизода. Поради коронавирусната епидемия обаче снимките бяха прекъснати и излъчването  преустановено. И затова не е известно дали сериалът ще продължи или ще приключи рано.
Все още няма отговор на този въпрос. Както се вижда от социалните мрежи, в коментарите си феновете на поредицата желаят сериалът да продължи.
Сайъшман със съпругата си Алмеда Абази и сина им Ефехан продължават щастлив премерен живот.
Актьорът  отговори на въпросите на своите последователи с предаване на живо от Instagram предния ден. Играчът получи въпроси от много страни като Мароко, Полша, Македония, Косово, Черна гора, Сърбия, Босна, Иран, Коста Рика, Израел, Узбекистан, Италия и др.
Говорейки за факта, че иска да му се роди момиче, той намекна за жена си. Освен това той се оплака, че тя е обсебена на тема чистота и твърде педантична.
Но на въпроса: "Ако дойдете отново на света, ще се ожените ли отново за Алмеда?" Толга отговори категорично: „Да, да,  хиляди пъти“.
Има още една подробност, която привлече вниманието на Сайъшман, това е благотворителността. На въпрос за помощта на жертвите на коронавируса, актьорът отговори: "Винаги съм споделял и ще споделям  част от това, което печеля."

11.04.2020 19:09 - турски източник

# 456
За празника

# 457
Момичета, благодаря от все сърце за вниманието ви!

Честита Цветница!
Честит Имен Ден, Цецe, Калина (velvet) и всички момичета, които празнуват днес!
Бъдете много здрави, с бодър дух и оптимизъм, че предстоят и по-добри дни!
Весел празник и много приятни изненади!
💐😀

# 458

Цеце, Цвети, благодаря ви за сладките изкушения и кафето! Цветно и празнично е на страничката ни! Виртуално усетихме духа на Цветница!
     Да сме живи и здрави, и да дочакаме търпеливо края на пандемията!

# 459

Flowers Hibiscus ЦВЕТИ* Flowers Four Leaf Clover ЦЕЦЕ* Flowers Tulip

благодаря за почерпката,да сте здрави
 и само хубави неща,
Наздраве!!
Balloon Wine Glass

Two Hearts

# 460
Време е за почерпка.....

# 461
Честит празник на цветята и от мен и на всички именици в темата.
 Бъдете Здрави  и да  вярваме ще всичко ще се оправи и тази гадост ще си отиде.
 Мойте близки също имат имен ден. Да са ми Здрави и да се подкрепяме.

Цвети , каква почерпка от всичко си ни донесла Yum Наздраве !

по една върбова клонка да закичим

пролетни лаленца Heart

Софиии , нищо не каза за гифките на мистър афродизиак , така ще му викам на Чачо .Чувство за хумор коментираш и ни развеселяваш .

Sunglasses

Емиии ,  Мерси за интервюто на  Толгахан  и превода. Обича си  албанското тигърче и това си е .Браво на него , истинска любов .За шаманката не знам , Ча  те обърква , не показва емоция . Не говори много. В предишно интервю споделя вярва в лоялността ,не любовта.
Емиии , това ми попадна , като ровех  в нета .
Спешъл за теб Йелмаз брадърс, забавни моменти
https://www.youtube.com/watch?v=5k5Og3bVt-o

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 00:50 от femmi2

# 462

Охооо, трапезата ни е станала още по-богата! Радост за окото!
     Феми, благодаря ти за клипчето. Много харесвам братята Йелмаз! Чачо и Арас изградиха страхотно образите на Сарп и Мерт. Тук усетих истинския талант на Чачо и лекотата, с която вдъхва живот на един много по-различен от "Мистър афродизиак" герой. А за Арас това беше трамплинът, който го изстреля на върха. От това, което чета и в "Ямата" блести, а последният му филм май продължава да е на първо място по гледаемост.

# 463

Nature Boom Феми* и колажите и гифките с Чачо са страхотни..
какво да коментирам..гледам ги с удоволствие..мъже като него и Толга са рядкост,
романтични,еротични и супер атлетични,радост за фен*ското око..
Stuck Out Tongue Winking Eye Hands Clap

# 464
Различен образ изгради  на екшън герой .  Сарп вкара чар и ухажваше Мелек заради Джелял баба за отмъщение . Последствие разбра че тя не е като Джелял . Не искаше да се влюбва . Нямаше химия между тях ,но пък изглеждат и стоят добре един до друг.Бенсу има хубава усмивка ,нищо че е малко бузеста .

Арас е талант . Филма му е с огромен успех.  Не съм изгледала филма. Знам, че е тежък,пък такива драми не знам дали ми се гледат в момента .

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 00:53 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт