🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 196
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Софи ,знам че ни оставят без думи тез атлети . Ама се избъзиках за карантината. Изритваме пиявицата да си стои при нейната рода .
Ще ни шепне и ухае на парфюм. Пък в неговата къща е с двор още по -добре за изолация. Mask
Мистър Грешен Джан може да прекараме карантината . Свободен електрон е ,няма пиявица да ни дразни Joy

Софи ,Ча атлетичен в сегашно време не бих казала . Вихри се ама да стигне Толга в тяло и форма трябва дисциплина ,не ядене и мързел. Иначе е направил мускули в Протектора .

Джан под карантина. Учи испански и си говорил с испанка в мрежата.  Използва мрежите , не като рибаря едвам една снимка . Жената казала ако има нужда от помощ да каже .Джан благодарил .
Испанския е готин като звучене . Преди време и аз го почнах ,но го оставих . Въпроса е да общуваш ,говориш не само от речника . Гледала съм и латино сапунки и от там също научавах думички.

актрисата от Сега и Завинаги като малка и сега
Эге Кокенли в детстве и сейчас

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 01:20 от femmi2

# 466

Чачо доста трябва да се потруди, за да извае такова тяло! Обичам Толга и заради желязната дисциплина, работохолизма му и умението винаги да изглежда перфектно.

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 00:16 от Emiliya

# 467
Така е Еми . Любимец ми е но когато си е за дялкане не мълчим ,както и мойте дружки .Тресял сланини .
Нетфликс лабаво го раздава с тяхната турска звезда ,не му диша да прави тяло на супергерой .
Но мускул е изваял .

Редактирах поста и писах инфо за Джан .
След малко ще допълвам.  Излезе инфо за каста за новия му сериал.

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 00:31 от femmi2

# 468

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 01:01 от Цвети &

# 469

Харесвам Джан като поведение и отношение към феновете - не ги оставя да скучаят. Непрекъснато публикува нещо, с което да привлече погледите. И това още повече нахъсва последователите му.
     Толга също умее да приковава внимание и да буди любопитство. Последната му изява в Instagram беше приета много радушно. Феновете продължават да се радват на факта, че Толга е  отговорил на съобщенията им.
     Нямам представа какво пише в договора му около "Шампион", но ми направи впечатление, че Толга всяка седмица пускаше своя снимка или имаше някаква изява. А каква по-добра реклама от това да видиш любимия си актьор и да чакаш с нетърпение появата на следващия епизод.

А Чачо си играе с търпението на феновете. Разбирам го, брани личния си живот, но става скучен и това отблъсква. Пренебрежението му към социалните мрежи ще му изиграе лоша шега. Ако скоро не започне да снима, за да го видим отново, няма да успее да разтопи ледовете и отново да влезе под кожата на зрителите.

За Амине пък вече не ми се и говори. Мисля за новата тема и се ядосвам, че в биографията й не мога да напиша дори датата на раждане на дъщеричката й, защото не благоволиха да ни кажат кога се е родило бебето. Тази потайност ми идва в повече, а изолацията й я превърна в обикновена домакиня и майка.   

# 470

За мечтателите........

За Феми

Днес Каран Озчивит празнува първия си рожден ден. Във връзка с карантината парти по този повод ще се проведе само в присъствието на мама и татко. Други роднини ще се присъединят към тържеството онлайн.

Къванч Татлъту поздрави съпругата си с рождения й ден, написвайки следното: "Честит рожден ден, скъпа моя. Хубаво е, че те има. Обичам те."

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 11:41 от Цвети &

# 471
Здравейте, момичета!

"Да говорим за проблемите си е най-голямата ни пристрастеност. Разрушете навика – говорете за радостите си!''
Рита Скиано

Слънчева и ползотворна нова седмица,
изпълнена с много обич и надежда!

Тази малко позната молитва е написана от Антоан дьо Сент-Екзюпери в един от най-тежките периоди от живота му.
     Молитвата на Екзюпери:

„Господи, моля те не за чудеса и за миражи, а за силата на всеки ден. Научи ме на изкуството на малките крачки.
Направи ме наблюдателен и находчив, за да мога в пъстротата на ежедневието навреме да се спирам на откритията и опита, които ме вдъхновяват.
Научи ме правилно да разпределям времето в живота си. Дари ми тънък усет, за да различавам значимото от маловажното.
Моля те за сила за въздържание и мярка, за да не пърхам и да не пълзя в живота, а разумно да планирам деня си, да мога да видя върхове и далечни простори, а понякога даже да имам време за наслада от изкуството.
Помогни ми да осъзная, че илюзиите не помагат с нищо. Нито спомените от миналото, нито мечтите за бъдещето. Помогни ми да бъда тук и сега и да възприемам тази минута като най-важната.
Опази ме от наивната вяра, че всичко в живота трябва да върви гладко. Дари ми ясно съзнание за това, че сложностите, пораженията, паденията и неудачите са естествена част от живота, благодарение на която растем и съзряваме.
Напомняй ми, че сърцето често спори с разума.
Изпрати ми в нужния момент някого, който има силата да ми каже истината, но би го направил с любов.
Знам, че решението на много проблеми е в изчакването. Затова научи ме на търпение.
Ти знаеш колко силно се нуждаем от приятелство. Направи ме достоен за този прекрасен и нежен дар на съдбата.
Дай ми богата фантазия, за да мога в нужния момент, на нужното място, мълчейки или говорейки, да подаря някому нужната топлина.
Направи ме човек, способен да достига до тези, които са стигнали дъното.
Опази ме от страха да не пропусна нещо в живота.
Дай ми не това, което искам, а онова, което действително ми е необходимо.
Научи ме на изкуството на малките крачки.“

# 472
За тези, които като мен гледат "Завинаги" (Истанбулска невеста)
На 9 април съпружеската двойка Салих Бадемджи и Имер Йозгун станаха родители за първи път.

Не знаех, че са женени. В сериала Фихрет намери своето щастие, срещна тази, която го оцени, отговори му с взаимност, а не като разглезената егоистка Ипек, но....не се получи. И сега научих, ча  Есра (Имер) му е жена.

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 14:52 от Цвети &

# 473

https://www.instagram.com/p/B-651G4hdtd/
Цитат
tsayismann_almeda92

Толгахан е моят свят 🌏💙
Никога не ти е омръзвала работата 💙😍 работиш толкова усилено и си постигнал външния вид, който заслужаваш🥊❤️, ти си най-добрият пример на този свят, аз много се гордея с теб мой шампион.❤️🌏Seni cok ama cok seviyorum🌏😻 @ tsayisman

# 474
Още един любимец днес има рожден ден - Мурат Йълдъръм. Здраве, любов и късмет!

И сладичкото идва.....

Една надежда стига.........

# 475

Скрит текст:

Още една актриса, която е много талантлива - Шафак Пекдемир. В ролята си на  Иджлял беше невероятна.  Сложен и противоречив образ, но така добре пресъздаден и толкова истински.

# 476
Mask

Balloon Много рожденници,да са живи и здрави,
малкия сладур е много чаровен
но Башак на Къванч ми се вижда още по-стара..
Феми*  много си точна за хубавите мъже и  обкръжението им..
Joy

Любов и романтика.. Heart Eyes

Revolving Hearts

# 477
Ново от Толга!

Феми, не съм те забравила! Ето го и Чачо! Пиши какво стана със "Защитник" - Хакан пребори ли вируса?

# 478
# 479
Ново от Толга!

Феми, не съм те забравила! Ето го и Чачо! Пиши какво стана със "Защитник" - Хакан пребори ли вируса?

Flowers Bouquet ЕМИ* страхотни гифчета..
Толга и Чачо в различна ситуация и невероятни - нежност и сила*!!
Hands Ok Hand
..остава Феми* да каже какво пие красавчика -
антидот за вируса или *малки червени шорти*
Joy Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт