🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 157
  • 736
  •   1
Отговори
# 555

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 00:30 от Emiliya

# 556
# 557
Здравейте, момичета!

Животът е днес и сега, докато кроиш планове за него той се случва.
Не бива да крием годините и естественият си вид - всичко е натрупан опит и никой не може да ни го вземе, никой не може да бъде на мястото на друг!

Не съдете, не мислете, не хабете енергията в чужд живот, живейте щастливо своя!

Искате нещо - направете го! Добрите дела не остават незабелязани!

Слънчев и усмихнат ден!

# 558

Няколко пъти прочетох и реших да го пусна тук
защото ми се струва ,че си заслужава..

Йозил - Арсенал** Soccer

Moneybagмного са милионите и си е негова работа какво ги прави..
предполагах, но вече съм сигурна, че Амине е оставила миналото зад гърба си..
въпрос на месеци до година е да изтрие и всичко
 свързано с нея  преди да стане г-жа Йозил!!
Sleeping

# 559

Софи, изобщо не ме изненадва поведението на Месут. От всичко, което прочетох за него, заради Амине, се убедих, че футболистът е един лицемерен новобогаташ - пресметлив, лукав парвеню, който развива показна благотворителност. Без свян качва в Instagram снимки на бедни и болни деца, които се бият, за да се доберат до топките и фланелките с неговия лик.
    А за отношението му към Амине пък изобщо не ми се говори - показателна беше новогодишната им снимка - кучетата са на почит и уважение, прегръща тях, а съпругата, изкуствено усмихната, стои до него, за да краси картинката.
     Вече дори не съжалявам Амине - вероятно този начин на живот я устройва ... да се развива като г-жа Йозил, аз ще си я запомня като Амине Гюлше.

# 560
Емиии , прекрасни гифки Flowers Hibiscus
Ефехан мамина душичка сладка изследва природата  и тревичката Kissing Heart
 Имат хубава къща двор , сега с тази карантина  имат въздух на двора . Могат да си позволят разкош , само да са , да сме здрави.

тук , когато Ийт призна  пред  се- вото на Нур , че са женени.  Ох , тази ризка и цвят е много готин Heart Eyes

Софиии , Чачи ни носи сладолееед , към нас се е запътил с усмивка Heart EyesSatisfied

секси монтьор, който си прави и ремонтира сам колата
Скрит текст:

Емии , давай насам и монтьора  барут Ийт Козан

Ааах ,  Джеймс Бонд  Heart Eyes Колажа с Толга и Ча е супер готин .

Емиии , ти си на ход за Протектор гифки , тези сега ги открих
https://twitter.com/chaiteajr/status/1245429047016001536
от забавните котенца да разнеш  
https://twitter.com/1ihtp/status/1251935250156003330

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 21:29 от femmi2

# 561

Феми, дори не чакам втора покана! Stuck Out Tongue Winking Eye Става ли въпрос за Ийт Козан - веднага откликвам! До секси монтьора -  монтьора  барут Ийт Козан!

# 562

Феми, дори не чакам втора покана! Stuck Out Tongue Winking Eye Става ли въпрос за Ийт Козан - веднага откликвам! До секси монтьора -  монтьора  барут Ийт Козан!

Емиии ,Тенкю Kissing Heart Тия двамата наистина са барут ,особено Ийт . Мен ме правят да избухвам ,както казва една дружка тихата ни лудост Чачослав JoyBlush
Ичерде има кадри Сарп -Ча как монтира колата и лека полека омайва Мелек .
Ако издиря епизода ще ти го метна за гифчета .
Редактирах поста за гифки на Хаканчо

# 563
Ето го и Хакан.

Любимите ти котенца.

И моят любимец!

# 564
# 565
Назад в годините ...

Цитат
eliophotography
Тази фотосесия е за кампания #turkishtvshow.
Всички са самостоятелни звезди. Това беше невероятно изживяване за мен, като доведе шест от тях в един кадър.

# 566
Еми, кои са тези, аз освен Толгахан никой не познах.

https://instagram.fsof9-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/94033756_4 … 0c1e9920e93fd720c

# 567

Цвети, аз също не мога да разпозная другите актьори на тези снимки. Но от нямане какво да правя, порових в нета, за да прочета за първото участие на Толга в турска продукция и попаднах на  сериала "Maçolar" - сниман през 2006 година. Ето и линкове за тези, които се интересуват:

Заснемането на сериала "Maçolar", продуциран от ANS, режисиран от Mumcuoğlu започва в Анталия следващата седмица.
В поредицата, в която Burhan Öçal, Ümit Olcay, Gökhan Tepe, Kamil Güler, Tolgahan Sayışman иTevfik Urgancıoğlu споделят главните роли, светът на мъжете ще бъде обсъден във всички аспекти.
01/11/2006 г.

# 568

Hearts

Nature Dash

Вместо *Ладино хоро* на Празна сряда** Joy Joy

Скрит текст:

People Dancer Hands Clap

# 569

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт