🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 148
  • 736
  •   2
Отговори
# 585

Феми, благодаря за сладичкото и още по-сладкия Чачо. И от него нищо ново ... След изолацията как ли ще изглежда този сладур - дали няма да е готов за пехливанин - окръглен и брадясал! Stuck Out Tongue Winking Eye

Софи, всеки ден ровя из различни сайтове с надеждата да прочета нещо за Амине, но ... никъде - нищо. Тя вече не представлява интерес за турските медии, а ако случайно напишат нещо обикновено е за съпругата на Йозил - актриса, рекламно лице, красавица - няма вече такива определения за Амине. Попаднах на това от 19.04.2020 г.:
Според турската преса една известна марка бебешки памперси предлагала на Месут и Амине да участват в реклама с бебето Еда. Ако двойката се съгласи, те ще получат 5 милиона турски лири, които ще бъдат насочени към благотворителност.
    Не вярвам, че Грозника ще приеме предложението, пък и парите ще отидат за благотворителност, а не в неговата сметка.

# 586
Flowers Bouquet ЕМИ*  силно се надявам да приемат
за да видим Амине и бебето Еда..грозника* не знам как ще откаже
 в тези времена една благотворителна кампания..
 пак ще стане център на внимание.
Sunglasses

Nature Boom ФЕМИ* взимам си от сладичкото,
добавям сладолед и нещо за преглъщане

надявам се поне днес , Чачо или шаманката
 да пуснат нещо - нали имат национален празник
  и всички се поздравяват!

# 587
Само Месут и Амине упорито мълчат - пълно покритие, сякаш се срамуват да демонстрират народността си, да покажат "щастливите" си физиономии на млади родители и да поздравят сънародниците си.
     Не видях никъде и Буракови - и те упорито крият сина си (изключвам единствената снимка, която все още не мога да разгадая - детето във въздуха ли е застинало, облечено като космонавт). Но за Бурак не се изненадвам - той ще се появи със сина си само срещу солидна сума пари и сключен договор - няма да се хаби безплатно, я. Joy
Ако Амине и Месут се срамуват да демонстрират народността си, нямаше да направят сватбата си изцяло по турските обичаи и традиции.
Не разбирам възмущението на феновете на нашите любимци - всеки сам за себе си решава и не е длъжен да прави нещо като другите. Всеки има причина за една или друга постъпка, която не е необходимо да е достояние на широката публика.
Аз разбирам така нещата-ако си фен на някого, то го приемаш изцяло и безрезервно такъв какъвто е. Защото едва ли ще се промени заради това, че на някои негов поклонник  нещо не му харесва и не го приема.
Лично аз никога не съм се съмнявала в това, че Месут много, да не кажа безумно обича Амине. Някои от публикациите и снимките, които ме убедиха в това съм споделяла в постове тук, но те останаха незабелязани или подминати.
Никого не искам да убеждавам, изказвам личното си мнение.

https://instagram.fsof9-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/93665725_6 … 954e9525f69d194df

# 588

Цвети, аз също съм изказала личното си мнение, без претенции то да бъде цитирано или четено въобще. Това е моят поглед, моето отношение и усещане за Грозника.
     Твоето виждане е различно и в това няма нищо лошо! Въпрос на гледна точка и разбиране!
     Това, че критикувам любимците си не ме прави по-малко техен фен, но за съжаление не мога да стана фен на половинките им, защото никога не съм харесвала този тип хора - лицемери и манипулатори.  

# 589
Flowers Hibiscus ЦВЕТИ* когато си приел Ердоган да ти е свидетел на сватбата
не може сватбата да не ти е по турските обичаи и традиции..
Hands V
..и да, не са длъжни да са като другите но и феновете са различни..
лично Аз не съм от безрезервните и не виждам само хубавото,
също лично мнение!
Nature Zap

# 590
Nature Boom ...добавям сладолед и нещо за преглъщане

Софи, защо ли сладоледа винаги го свързвам с този красавец?! Благодаря за почерпката!

Да подредя и другите, че без тях ми е "чоглаво"!

# 591

Heart Eyes Красавците са радост за окото
и винаги ги гледам с удоволствие!
Kiss

Бурак в ролята на Малкочоолу Бали Бей* е неотразим..
в новия му сериал не съм го гледала!!
Kiss

# 592
Здравейте, момичета!

„Довери се на живота, знае се, че той учи по-добре от всякакви книги.“
Гьоте

Добро утро и прекрасен ден!

# 593

Flowers Four Leaf Clover

Добро утро,Петък е !!

Green Heart Flowers Four Leaf Clover Green Heart

# 594

Софиии, скука голяма днес из турските сайтове - нищо ново! Нищо интересно! Но ... и Чачо поздрави сънародниците си, обаче не пусна своя снимка.

Скрит текст:
Чаатай Улусой поздрави всички с празника

Цяла Турция празнува 23 април - Ден на националната независимост и децата. Днес този ден се чества за стотен път. Във връзка с разпространението на коронавируса обаче хората празнуват в домовете си, защото са в карантина.
Известни личности публикуват поздравления в социалните мрежи, опитвайки се да покажат колко важен е този ден в историята на страната. Сред тях беше актьорът Чаатай Улусой, който, както знаете, не е голям привърженик на социалните мрежи и публикува малко там.
Актьорът в своята публикация се обърна към всички, които не са загубили детското в душата си. След като сподели снимка на Ататюрк, Улусой написа следното: „Ние живеем като дете, което все още не е пораснало в душата ни. Да живее 23 април, да живеят децата в душите ни!”

Източник: Руски сайт

Толгахан Сайъшман: „Само близките ми знаят какъв съм аз“
16 януари 2016 г.

Не всички актьори предпочитат да говорят за себе си пред камерите и упоритите журналисти. Мнозина живеят уединено и само в интервюта разкриват малки подробности за себе си.
Наскоро звездата Толгахан Сайъшман отбеляза, че героите му в сериалите се различават по характер от неговата истинска същност. „Какъв всъщност съм аз, знаят само приятелите и роднините ми. Аз се опитвах да докажа, че съм различен. Но сега спрях да го правя.
Малко хора знаят, че обичам да пиша стихове и разкази.
Не всеки знае за моето виждане за света.
Дори и с актьорите на снимачната площадка, аз не винаги споделям мислите си “ - казва Толгахан.
Актьорът отбеляза също, че предпочита да общува с тесен кръг хора, вместо да се ядосва на голям брой хора.

Изненадана съм, не знаех, че Толга пише стихове и разкази! Лирична душа е нашият красавец!

# 595

Следобедно фрапе да се почерпим

Емиии  , скукаааа , джанъм , чакаме нещо ново от любимците , ама твоя поне дава признаци , ама рибаря  спи карантинен сън . На всички ни е любопитно на кво е замязал  ? Наедраял , барадясал  или не . Обича храната и му е бана не , че го критикуват. Шаманката му готви , Ча си угажда сам.  Скара , патладжани , фасул,рибка.

хайде с любимите очилааа
 ще сложа една много любима снимка на Ча.
 Винаги  настръхвам на нея и ми се ускорява пулса Kiss

усещам парфюма във въздуха ,иде ми да му съдера ризката и после следва продължение нали Софииии и нашият ред шА дойде JoyBlush нема само кърлежи и пиявици край тях ,шЪ ги изритаме с един замах Joy
Ама Софи бъди готова да ни оплюват ,ша издържиш ли на критиките ? Рискуваме заради Аполона ,но си струва Grin

Джааан Heart Eyes

каква мила снимка . Серкан с бебенце . Не знам чие е? Един ден да си имат детенце с Йозге . Много ги харесвам, като чифте Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=I1lKUJA25kM
Емиии , намерих монтьорчето омазан с масло . Нахалствам , ама да ми резнеш гифки Flowers Blossom
нали знаеш че харесвам Алперен , резни ми от Сблъсък  кА си гукат с Мелиса Памук в леглото

Скрит текст:
Мелиска не е лоша актриса , има екзотична хубост , може и с Ча да си допаднат в дизи.
 Игра и в Кара Севда.

Софиии , я се изкажи за тия кадри , не ги знам кои са артистите ,  не са турски. Така с рибаря ,на кастинга , нема се спичаме Joy
 Много актьори умеят ,сем ги спъва , ама Ча няма равен.
https://www.youtube.com/watch?v=NfMnMCC8anU

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 20:53 от femmi2

# 596

Феми, благодаря за фрапето, едва сега успях да приседна пред компютъра. Цял ден проблеми с интернета - така се влачи и зацикля, че ме изнерви и зарязах всичко.
     Направих гифките със Сарп. Дано ти харесат - аз обикновено ги правя по-малки, защото предпочитам в тях да има някакво завършено действие, а не моментен кадър и ако ги пусна по-големи форума не ще да ги качи.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 22:00 от Emiliya

# 597
Емиии ,Благодаря ти!:kissing_heart:
Супер са станали гифките . Марга ги прави големи ,нашата тема ги обичат така.
Трудно зацепват като ги качваме .
Нета ти е спекъл ,ами стават такива неща. Добре че се е оправил .  С тази узолация без нет и тв ще откачим ептен.
Даже сега трябва се подсили  народа ръчка.

Емиии ,нареди нашите монтьори в един пост Ийт и Сарп . Yum

Еми ,кво ще кажеш за мойте размисли неоставаме шаманката на мира ,ама ще победим. След карантината шЪ си омръзнат от идилията и гуд бай аморе мио Joy Ще си събира парцалите

# 598

Nature Boom Феми* съгласна съм и с теб и с Еми* за голямата скука..
не знам вече какво да правя и какво ми се иска..
красавците на картинка са хубави
 и колкото повече ги гледам,повече ми харесват..луда работа
Joy

..това за критиките и плюенето истински ме разсмя,
дали съм готова и ще издържим ли..то като се затворим с Чачо,
к,во ти пука кой и какво..важното е да сме от избраните и
влачените* насам/натам..е ха-а мечти,мечти!!
Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart Eyes

# 599

Софи, Феми, вие толкова време му се назландисвате на Чачо, че изгубих търпение вече.
     Как пък тази карантина не се случи докато сте при него, Stuck Out Tongue Winking Eye да ви видя тогава как заедно ще карате изолацията - тримата, сами, без пиявици и кърлежи ... да не продължавам с фантазиите, че ще започна да рисувам горещите сцени. Joy

Общи условия

Активация на акаунт