🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 128
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Ммм ,Еми супер снимки риболовни си наредила . Знаеш ти как да се нагласим,голямо суетене ша падне с роклите Joy

Ох ,Софи ,заласнах се от смях как хитруваш с  Толга Joy Ама бързо се отказа от рибаря и барабаниста, на мен ли го отстъпи . Еп . 1 си представих реално картинката как Чачо ти звъни ,ти се спъваш и падаш да на вратата да го огледаш хубавичко Joy

Следва продължение ....
Чачо обичаше да се снима с улова и снимките станаха хит в мрежите . Богат улов ,има достатъчно за партито .
Емма , верно се подразни . Какво правят там без мен ,я да ида и аз ,някоя ще ми отмъкне любимия . Пък и си харесвам Чачо ,абе луда работа ,стана с тия мъжове сексапилни . Дали ще мога да го играя сплетница .

Еми, аз писах мисли на твоята героиня , ама нищо . Ще останат в сценария .
И така .... Събра се компанията на яхтата.
Чачо изчисти рибата ,докато братовчеда се занимаваше с болките на ръката на Еда . Емма и Мариса ,запретнаха ръкави да сготвят рибата ,а Ча приготвяше салата и охлади вино .

По всичко личеше предстои интересна вечер ,може и романтична Sleeping

# 646
Nature Boom Феми* от никой и нищо не съм се отказала..много си нетърпелива,
сценарий  се пише с изненади и разтягане на локуми..
в последния епизод са бързите работи!!
Joy

# 647
Софи ,аз съм от бързите сценаристки ,нема гледали се като ощипани моми целия сериал.
Казвате без роднини ,ама като искате разтягане как ша стане без интриги .Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 12:43 от femmi2

# 648
Nature Boom Феми* ша завъртим интрига с лелята,за да не ти липсват
толкова роднините и свекървата..
предлагам ти да пишеш за любовните интриги и мераци..щото добре се справяш
..рокли,свалки,любовни мераци,шаманки,пиявици и пр.ч ..
аз ще мисля екшъните и другите потайности
около появилите се племенници..да не забрявяме куфара на Чачо..примерно..
Еми* ще ни допълва и е режисира..
Joy

# 649

Емма изненада цялата компания! Появи се с непознат и екзотичен мъж - атлет, брадясал и обрасал като Тарзан, но с невероятно либидо! Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Усмивките на всички замръзнаха. А Чачо и Толга стиснаха юмруци и размениха хладни поздрави с Джан!
Откъде ли се познаваха и какво е това отношение? Джан не можа да скрие раздразнението си! Очите му издаваха силна неприязън и подтиснат гняв!
Как налетя точно на тези двамата, та това са смъртните му врагове, които издирваше от дълго време!
Неее, няма да завърши добре това парти! Ще се разменят юмруци! Ще свистят куршуми ... ще се лее кръв.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 19:32 от Emiliya

# 650
Джан на хоризонта ,ще става напечено .
Емма от къде го  познава ? Да ни е роднина или някой бивш ,които са останали приятели ?
Защо е враг  с братовчедите ?

Мисля че това е добър завършек на втори епизод със изненадващия гост . Вярно забравихме режисьора ,нерде сме тръгнали без него . Момичета само да питам сигурнили сте за имената да ги оставим истинските на мъжете или да измислим ,но няма как да се редактират някой постове.

Начало на трети епизод!
Мариса и Еда разбраха по държанието на мъжете че нещо не е наред . 
Мариса попита Ча и Толга какво става?
Те отговориха не се притеснявай, мъжки работи . Няма да ни провали вечерта!
Аз се безпокоях въпреки това .

# 651
Скрит текст:
Джан на хоризонта ,ще става напечено .
Емма от къде го  познава ? Да ни е роднина или някой бивш ,които са останали приятели ?
Защо е враг  с братовчедите ?

Мисля че това е добър завършек на втори епизод със изненадващия гост.
Вярно забравихме режисьора ,нерде сме тръгнали без него.
Момичета само да питам сигурни ли сте за имената да ги оставим истинските на мъжете или да измислим ,но няма как да се редактират някой постове.

Скрит текст:
Начало на трети епизод!
Мариса и Еда разбраха по държанието на мъжете че нещо не е наред . 
Те отговориха не се притеснявай, мъжки работи . Няма да ни провали вечерта!
Аз се безпокоях въпреки това .
     Фемиии, от сърце се засмях за режисьора. Аз наистина се забавлявам с този нов сценарий. Не мисля да променяме имената, но ако искате лесно ще стане.

Софи, хайде вкарвай куфара в действие - ще се бием за него! Но какво ще има вътре?!

# 652
И аз се забавлявам със сценария .
За имената не знам ,както се изрази Софи виртуално на картинки да си поиграем така да се каже с любимците .
Репетиция за каста Joy

За куфара какво носи ?
Дрехи е наблъскал логично или крие пиявицата в него да не плаши хората Mask
Ах ,каква съм лоша съседка Grin
Като я споменах извън сценария  има снимка нова на Дуда как се препича на Чачовото дворче в къщата .

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 09:33 от femmi2

# 653

Джан на хоризонта, ще става напечено.
Емма от къде го  познава? Дали е роднина, или някой бивш, с когото са останали приятели?
Защо е враг с братовчедите?

3-ти епизод

Мариса и Еда разбраха по държанието на мъжете че нещо не е наред.
Те отговориха:
-  Не се притеснявай, мъжки работи. Няма да ни провали вечерта!
Аз се безпокоях въпреки това.

Партито е в разгара си! Рибата е чудесна - Толга и Чачо добре се справят с барбекюто. Алкохолът е в неограничено количество, а гвоздеят на вечерта - коктейлът „Червена експлозия” - разтапя и най-студените сърца. Опиянението витае във въздуха. Бариерите се рушат! Задръжките падат!

С неподправен чар и искрящи усмивки, Мариса и Еда се отдават на удоволствието да бъдат ухажвани от най-привлекателните мъже.

Толга и Чачо са във вихъра си! Сега ще купонясват, а след края на партито ще потърсят сметка и на Джан. Ще му дадат добър урок - ще го накарат да съжалява!

Хайде, момичета вие сте на ход! Разгърнете въображението си и пуснете най-сексапилните диалози, за да „заковете” красавците!

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 21:53 от Emiliya

# 654
Flowers BouquetЕМИ* точно стигнах до куфара и ти пусна продължението..
Феми* да почва, докато аз превключа на заковаващ флирт..
Joy Joy

# 655
Фема ,трябва да изпие на екс няколко Червени експлозии да и дойде музата за горещата нощ и диалози. Да погледам колажите ,ся нещо се разсеях . Ще го караме по бързата процедура ша фърчат ризи и рокли по пода ,заковаващи погледи .
Софиии ,ти давай ако си готова с заковаващия флирт . Joy

Ще се опитам ,ама какво ще се получи .

Мъжете запазиха хладнокръвие знаеха че ще си разчистят сметките, когато трябва .
Чачо апетнитно си похапваше от улова и барбекюто ,братовчеда също . Дамите и те си хапваха . Вдигнаха наздравица .
Чачо наля още охладено вино на Мариса.
Благодаря но да не прекаляваме с чашките .
 Отпусни се и да прекалиш няма страшно ,аз съм тук .
Еда и Толга също си пийваха .
Еда пусна музика . Момичетата поканиха мъжете на танц . Емма и Джан също се впуснаха в ритъма .
Чачо не беше добър танцьор но това не интеренсуваше Мариса .
 Извинявай настъпахте .
Няма нищо и го погледна с нежните си очи . Heart Eyes
В този миг погледите им се приковаха ,пулса се ускори . Красавеца бавно допря устни и Мариса имаше чувство че всичко ще експлодира . Целунаха се BlushKiss

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 09:36 от femmi2

# 656
Антракт

Сценаристи, режисьор и актриси имат нужда от почивка и ободряване! Заповядайте:
     Ийт Козан и Нур са бонус - за разтоварване!

# 657
Ах ,Емииии ставаме ли за актриси а добре се справяме със сценария .
 Мерси за бонуса и почерпката .Имаме нужда от зареждане .

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 12:45 от femmi2

# 658

Цитат
С неподправен чар и искрящи усмивки, Мариса и Еда се отдават на удоволствието да бъдат ухажвани от най-привлекателните мъже..Толга и Чачо са във вихъра си! Сега ще купонясват..

..Докато Чачо пристъпваше все по-близо към Мариса
и вече я разсъбличаше с похотлив поглед от което краката и омекваха,
Толга продължаваше да гледа встрани,не смеейки да докосне Еда..
нали ръката и беше изкълчена*..
Joy Joy
Хмм..,какъв кавалер..мислеше Еда..
да си бях изкълчила крака,сега на ръце да ме носи
към спалнята..а то седим и се гледаме..Мариса и Чачо
отдавна подпират стените..  
Joy

..в този момент телефонът ми иззвъня..беше бившият ми..
 О, не! Пак ли? Точно сега!
Joy
- Няма ли да се обадиш - попита Толга
- Не беше важно..ще звънна после -  Боже, дали ми пролича, че лъжа?
 Изчервих ли се?..
изчерви се, помисли Толга, и направи един ревнив нервен тик..
Joy

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 00:49 от EvaKrusteva

# 659
Мъжете запазиха хладнокръвие.  Знаеха, че ще си разчистят сметките, когато трябва.
Чачо апетитно си похапваше от улова и барбекюто, братовчеда също. Дамите и те си хапваха . Вдигнаха наздравица.

Чачо наля още охладено вино на Мариса.
- Благодаря,  но да не прекаляваме с чашките.
- Отпусни се и да прекалиш няма страшно, аз съм тук.

Еда и Толга също си пийваха.
Еда пусна музика. Момичетата поканиха мъжете на танц. Емма и Джан също се впуснаха в ритъма.
Чачо не беше добър танцьор,  но това не интересуваше Мариса.
- Извинявай, настъпих те!
- Няма нищо! - отговори Мариса и го погледна с нежните си очи.

В този миг погледите им се приковаха, пулса се ускори. Красавеца бавно допря устни и Мариса имаше чувство че всичко ще експлодира. Целунаха се!  

Общи условия

Активация на акаунт