СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 13

• 30 924
  • 921
  •   1
Отговори
# 330
Андроид 10 е моето.

# 331
  • Велико Търново
Ама късметлии ли сме, а ….С тези ваканции дъщеря ми съвсем се омързеливи - прави уж тестове, преговаря материала по БЕЛ и по английски, но не е като да ходи в училище. Учи 1-2 часа за деня, през останалото време или чете книга, или гледа тв. Тренировките прекъснаха, държавното и европейското първенство отмениха...пълна скръб..

# 332
Школото имаха някакъв проблем със съобщенията, защото при нас на пристигнаха съобщения вчера, пуснати от учителите още на 2-3 март. Едното беше до родителите на всички седмокласници и не е получено от нито един родител.

# 333
Мен пък от Школо не ми идват известия на телефона. Само имейли. Трий го, свалях го отново, писах им. Казаха ако имам последната версия и пак не идват, да им се обадя...

# 334
  • софия
Аз не харесвам мобилни приложения, повечето са окастрени и предпочитам да не ги ползвам. Винаги ползвам пълна версия на Школо.

# 335
Аз ползвам и двете версии, като мобилната ползвам само, за да ми цъка, когато има нещо. После отварям пълната, за да видя какво съм получила Simple Smile.

# 336
Ползвам само мобилната. При нас и без това не ползват повечето неща, там е губя нищо. Статистките са забавни понякога се, но...

# 337
И шефът на СРЗИ, и кметицата, и щаба в изказвания по Нова казват, че очакват София до неделя да са във ваканция.

# 338
  • София
Моите и двамата не искат удължаване на ваканцията. Големият се поддава на някаква паника сред съучениците, че нямало да завършат( 12кл.). Реално тези два дни едва ли ще променят нещо. Според мен ситуацията тепърва ще се усложнява, та не съм сигурна дали не са оправдани подобни притеснения, но да се надявам, че ще  се закрепи положението, само да сме здрави.
Не излизат по молове и други, но на тренировки ходят.

# 339
Аз ползвам и мобилната и десктоп версията на Школо. Не се е случвало обаче на телефона едно съобщение да ми дойде два пъти. С Андроид съм.
Малкият е доволен от ваканцията, наборът уж не е.

# 340
На мен на школото известията ми идваха със закъснение от няколко дена. Много дразнещо.
Не съм им писала, директно се обадих по телефона. Една много мила жена беше много изненадана и ми препоръча направо да премахна известията Joy

# 341
Ще завършат всички, нямам притеснения.
Децата са различни. Моето учи много повече и доста по-задълбочено като не губи време в учене наизуст на 100 песни по музика. Да не казвам за други подробности. Липсват му социалните контакти с децата и обсъжданията в час по литература. Ако направят онлайн обучения с техните си учители докато мине истерията, ще съм най-доволна и спокойна.

# 342
  • софия
Само да не поискат да научат 100 песни за 15 дни, вместо за 50 Rolling Eyes Мен това ме тормози - вместването на повече материал в по-малко време спрямо предварително планираното.

# 343
  • София
Младежът учи по-добре като е влязъл в някакъв ритъм и си ходи на училище. Като е във ваканция му е по-трудна да се мобилизира. Но не го оставям. С побутване, с подръпване, с мърморене - учи, няма къде да ходи.
Карам го да преговаря таблиците по литература с произведенията (които от школата ни препоръчаха да купим). Наваксва в Уча.се пропуснатите уроци по български език. Пише си и домашното по математика, което нарасна заради непроведеното бяло училище (където щяха да решават по план).
Вчера включи и малкъ разказвателни (физика), защото им предстоят тестове по физика и география.
Трябва да учи и "Опълченците на Шипка" наизуст.

# 344
  • София
zazu1, може ли да кажеш какви са тези таблици по литература?

Общи условия

Активация на акаунт