СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 13

• 30 906
  • 921
  •   1
Отговори
# 315
А, как без коронка? Че тя е задължителна!
Липсва ми онзи зеленият емотикон от старата версия Grinning

И проверявам Школо всеки ден за евентуални съобщения, но освен, че има разместване в класацията от вчера до днес, друго няма  - пак слагам зеленото човече.

днес пробутах два теста - един по БЕЛ и един по мат. Криво ляво ги направи. Утре пак. Сърди ми се. И аз му се сърдя и така. Искам да е септември.

За короната нищо няма да казвам. Не ми се говори хич на тази тема.

# 316
  • Някъде в Европа...
Поздрави и всичко най-добро на празнуващите тези дни....
Ох, не знам какво да напиша...Бясна съм...омръзна ми да гледам психясалите превантивни предписания за този вирус от една страна и от друга нашата мила родна действителност..
Днес приказвах и доста дълго с много близък човек, живеещ в района на Милано...ами да, празно било навсякъде, но и държавата им много се грижела..Отпуснати били 70 милиарда за родителите, за да се наемат гледачи, които да се грижат за децата им, които принудително си стоят вкъщи, докато те са на работа....Пък на нас ще ни препоръчват да се мием с топла вода и сапун, а в учреждението, в което работя дори няма топла течаща вода....Направо е гротескно положението в Бг....

# 317
Все си мислех, че тази година ще е откачена, но тя направо преизпълни плана...
При нас е трагедия, защото ще удължат забраната за тренировки...
"Решил"  четири теста днес, а аз реших да не се ядосвам, докато не ми покаже разписани накратко решенията и чертежите.. Утре щял да ги направи набързо. В интерес на истината има по 2-3 грешки в тест, о баче ме е яд, че гледа супер небрежно на НВО

# 318
С наборката нямам никакъв проблем. Не излиза, прави тестове, днес и преразказ за школата отметна. По математика не съм особено доволна, но здраве да е. Баткото обаче не се удържа, почти на 17 е. Не ходи по молове, но с приятелите му всеки ден се събират у някой. Десетина хлапета... Сега са у нас, трима само. На фитнес ходи също. Не можел две седмици да си стои вкъщи.

# 319
  • Някъде в Европа...
Аз сериозно взех да мисля, че това оставане на децата вкъщи, ще ги върне много назад в ученето...Моят тотално се е "размекнал" - спи до обед, после уж учел, аз като се върна от работа той играе на пц, бил учил....Нямам поглед над тестовете му, там с частната учителка се разбират...

# 320
Те и без  това не са казали  нищо конкретно за Плевен и Габрово. Нашият кмет сутринта мънка по ТВ- то неподготвен.

Чакат нареждания, понеже са изпълнителни.

# 321
  • София
Аз сериозно взех да мисля, че това оставане на децата вкъщи, ще ги върне много назад в ученето...Моят тотално се е "размекнал" - спи до обед, после уж учел, аз като се върна от работа той играе на пц, бил учил....Нямам поглед над тестовете му, там с частната учителка се разбират...
Интересно, аз си представих как ще има масови резултати 2х100.
Хем материалът по-малко, хем ученолюбивата част ще използва ваканцията за учене...

# 322
Да, и на моите би им се отразило добре по отношение на изпитите

# 323
От наблюдение на хората около мен съм установила, че мързеливите се справят доста успешно с живота. Ама и да имат акъл...
Колко ми се иска да си права, ако знаеш! Simple Smile
Ами от вирус може да се разболееш и да оздравееш, и да умреш можеш. Обаче това нещо мързелът е по-страшно от всякакви вируси, защото с него цял живот ще се мъчиш. И понеже за короната нищо кой знае какво не мога да направя, се мъча поне мързела да церя, но не ми се получава.
Стон, пак все едно за моето пишеш. Ма толкова го мързи, че... Още преди първия ваканционен ден се разбрахме, че един пробен по БЕЛ ще прави на ден, изпринтих 3 и се разбрахме само теста, дори без тезата, че не са стигнали на 2 от тях до тия произведения. Е, познайте, седят си непипнати. Дори домашните, които им дадоха от у-ще не е свършил, те не са малко, но не са и кой знае колко пък.
Един колега днес ме накара да се замисля, пак за тъпия вирус нещо говорехме и го успокоявах, че за него не е опасно, а той всъщност се притеснявал, ако се разболеят с жена му и ги вземат в болница до оздравяване, кой ще им гледа детето, то е почти на 3. Ние поне имаме брат и сестра съответно, та ще трябва да се договорим да си гледаме взаимно децата, ако се наложи Simple Smile

# 324
  • София
Днес съм си вкъщи и само юркам.Реши два теста по бел (не искала по математика). Поправи тоя от вчера дето омаза от недоглеждане.Като гледам утре ще поправя днешните....Ходи следобед на уроци по математика.Мрънка през целия ден за кво ли не.Ей...никакъв мерак за нищо няма бе.Колкото и да говоря какъв шанс е тая ваканция и как трябва да вземе ползата от нея като се наспи ,а после навакса на спокойствие каквото има и като идат на училище,да е готова за изпитване и да не мисли оценки.То докато стартират срока,той преполови...Не й увира главата...

# 325
  • София
Дали ще удължават ваканцията до 15?

# 326
Дали ще удължават ваканцията до 15?
Тепърва предстои да разберем( предполагам, че за София е питането ти).

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 23:12 от Biserka_a

# 327
  • София
Нямате изчитане!
Да честитя със закъснение на рожденниците - да сте живи и здрави и много успешни! На Ния - да е все така успешна, здрава и да не се шашка - ще се справи във всяко едно училище прекрасно, същото го говоря и на Катя!
Моята госпожица хич не ѝ се отразява добре ваканцията. Горкото, първо отмениха бялото училище, което чакаше с голямо нетърпение! После се оказа, че има домашно по мат, което си мислеше, че е 3 листа, а се оказа 6. Учителката по БЕЛ, частната ѝ даде допълнително домашно 3 преразказа и незная още колко теста, плюс другото домашно. Ако продължава така, ще изреве, че не иска повече грипна ваканция!
Дано удължат все пак ваканцията в Сф, поне брат ѝ да понавакса по НЕ.
Лека вечер!

# 328
Ели, 3 листа (6 страници) е домашното извън сборниците или нещо изпускаме?

# 329
  • София
За съобщенията в школо: отговорили са ми, че ще се занимаят със случая и може да се свържат с мен.
Мария, при тебе на каква ОС е телефонът и имаш идентичен проблем? Да събера малко инфо и да им кажа. При мене е Андроид 9.
Фандъкова май е казала, че очакват да се удължи ваканцията в София.

Общи условия

Активация на акаунт