Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 146
  • 816
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! След добрите отзиви в темата, реших да си поръчам Neess. Търся телесен цвят, нещо такова:

Може и малко по-розовеещо. Колебанието ми е между 7418 и 7422. Гугъл не ми дава ясна представа как изглеждат на нокът, така че ще се радвам ако някой има отзиви за тези цветове и евентуално снимка.
Разрових се и попаднах на тази снимка

Най-много ми допада 7420, но не е наличен. Confused
Интересува ме също и кораловото (7466).

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 22:32 от MPB314

# 436
Babydream©,Nevena Virolan, maminka2 Благодаря за съветите! Flowers Bouquet
 Ноктите принадлежат на млада госпожица, която скоро ще навърши пълнолетие. Не знам дали са гризани, но ще действаме по указанията.

# 437
  • Варна
MPB340, ето Neess 7418. Много е хубав, има един много дискретен микро брокат.

# 438
  • Сливен
Някой ползвал ли е този праймер на Нес https://makeup.bg/product/483074/ не мога да разбера дали е киселинен или не,според сайта на Нес се нанася точково върху матирана нокътна плоча.Аз правя каре.
Да го нанасям ли изобщо и по карето ли?

# 439
  • Paris, France
Някой ползвал ли е този праймер на Нес https://makeup.bg/product/483074/ не мога да разбера дали е киселинен или не,според сайта на Нес се нанася точково върху матирана нокътна плоча.Аз правя каре.
Да го нанасям ли изобщо и по карето ли?

На капка в средата се нанасят киселите праймери. Те не стават за нанасяне над каре или гел, акрил, само на естествен нокът. В описанието някъде трябва да пише methacrylic acid. Много са опасни, могат да причинят изгаряне ако попаднат на кожа и затова никому не ги препоръчвам без да са пробвани всички други съществуващи техники.

Можеш да сложиш малко, внимателно по свободния край, но сложи алуминиево фолио под свободния край, така че да покрие кожата под нокът и наоколо и натепай леко с почти суха четка. Ако побелее като тебешир праймерът е кисел. Ако остави мазен слой, леко мазен дори след изсъхване е ултрабонд и спокойно можеш да го слагаш където си искаш.

И не купувайте такива продукти преди да разберете за какво служат, какво съдържат, как се ползуват и изобщо нужни ли са ви! Ако случайно вече сте ги поръчали, пишете на производителя и питайте какво съдържат.

# 440
  • Сливен
Благодаря много.Мазен стои.

# 441
Здравейте!
Търся тези стикери - някой срещал ли ги е в Али или из български сайтове или ФБ групите на марките?

Също да знаете хубави боички/паста?/, по-гъсти от тези на Коди, но на подобна цена. Трябват ми за това:

https://www.instagram.com/tv/B-C93CqJGtX/?igshid=1ic6udkmozi0&am … 7hv9SgUCPfy528kog

Не съм писала отдавна, но бях си купила база на Фокс ръбър 3д - издръжлива е, имаше леки отлепяния по връхчетата на базата от нокътя, но имайте предвид, че хич не съм ги щадяла - огъване със зъби - имам един такъв навик Grinning, късане на парчета с глина, както са дълги, дълги ноктите - за такова тормозене съм доволна. Но базата няма сваляне поне с ултрабонд на Коди - лака пада без проблем от нея, но тя е бетон залепена за нокътя. Също пареше много при слагане на дебело за бомбе. Мога да приема препоръки и за друга база, най-малкото да не пари, но да е с по-гъста консистенция като тази на Фокс 3д ръбър /базата и като консистенция много ми хареса, много лесно стана бомбето/ - тя е по-гъста и от Коди. Базите на Комилфо някой би ли споделил как са, има ли такава гъстичка, непареща?

# 442
  • Paris, France
black kitten, купи си направо показаните боички на ЕМI nail..Така ще получиш точно това, което търсиш.

Съветвам те да си вземеш рядката, каучукова база на Комилфо, а бомбето да го правиш с изграждащ гел. Като искам дебело бомбе, слагам каре, ултрабонд по свободния, бешлеща се база, бомбе с изграждащ гел итн. Седи месец и се отлепя с дървена пръчка. Може гелът да се изпили.

# 443
Не ги намирам тук, в официалния им сайт са намалени, но ми дава голяма доставка до тук, за това и питам, ако някои е пробвал нещо, което му се струва подобно и мога да го купя и тук.
Дали ще се получи да си сгъстя боичките на Коди до подобна консистенция с акрилна пудра - ще пречи ли на изпичането, захващането за лака и издръжливостта?

А за бомбето - иска ми се да е разтворима база - да не трябва да я пиля - имам и полигел, с него също става, хубав е и за удължения, но не ми се пили и за това само счупени нокти изграждам.
Ако сложа каре ме притесняват, че ще паднат - тормозя ги, правя доста с ръцете си, нямам лукса да си мисля ноктите, за това и ми трябва нещо здраво залепнало. Базата на Коди ми беше добре, но като втора ми стана на сопол преди да съм използвала и 2те докрай и особено след като ми изчезнаха четките /бях забравила, че ще чупя шишетата да видя там ли са/ се отказах от нея - иначе тя си държи, не се отлепя, става бомбе, не пари и се разтваря много лесно в ацетона. Ако не се разваляше лесно, нямаше да си търся нова

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 22:05 от black_kitten

# 444
  • Paris, France
Акрилната пудра променя консистенцията, начина на изпичане, твърдостта, цвета. Не зная какво ще се получи и дали с полученото може да се рисува, както и дали ще държи.

Не съм в състояние да предложа гъста, не пареща база, която да държи, да се разтваря лесно. Изва ми на ума базата на Миши, но напоследък от нея имаше оплаквания и затова не я препоръчвам 1 към 1 беше с Коди, но не пареше.

Гелиш Structure донякъде отговаря на условията.

Принцесата като дойде ще се изкаже по въпроса. Тя е тествала няколко (десетки) такива бази и обича гъсто..

# 445
  • на брега на морето
Аз гледах наскоро в един клип на рускиня за морски маникюр, там я нарече " арт паста", но не съм търсила. Аз гледах как се правят " отблясъци по морско дъно", а тя беше рисувала морска звезда с такава паста.

# 446
black_kitten, следя видеата на представителката на First gel. Тя е показвала подобна техника. Ползва gamgel и гeл паста.

https://nails.bg/?o=3d4jups Gamgel
https://nails.bg/?o=50p5m9k  гел паста
При същата маникюристка съм срещала и слайдери за попълване
слайдери за попълване

Canni също имат гел паста.

Пролетния ми маникюр- жълтото е микс от два цвята, сивото е GD coco
Скрит текст:

# 447
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
... мислех за пролетни, ярки цветове..., но като започнах... тези хванах... Oxxi 29 и Komilfo D213

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 12:56 от Почти безобидн@

# 448
Здравейте, момичета! Отдавна ви чета, чудесни сте! Пиша, за да споделя, че подарявам две бази на NEESS Extremely Hard Base - едната е прозрачна, другата е розовата от 8мл шишенца. Пристигнаха ми в края на март от MAKEUP. Отключиха ми алергията, която не се появяваше, докато се правих с Коди от септември миналата година до сега. Коди ръбър базата ми идва доста гъста, та затова реших да пробвам тези Neess. Два дни, след като се лакирах на единия пръст ми избиха няколко мънички сърбящи пъпчици. Та затова, ако някоя от вас ги иска базите, ще ги изпратя, като ще си плати само доставката, моля. Нямам на кого да ги подаря, а ми е жал да ги изхвърля чисто нови.

# 449
  • София
Здравейте, момичета! Отдавна ви чета, чудесни сте! Пиша, за да споделя, че подарявам две бази на NEESS Extremely Hard Base - едната е прозрачна, другата е розовата от 8мл шишенца. Пристигнаха ми в края на март от MAKEUP. Отключиха ми алергията, която не се появяваше, докато се правих с Коди от септември миналата година до сега. Коди ръбър базата ми идва доста гъста, та затова реших да пробвам тези Neess. Два дни, след като се лакирах на единия пръст ми избиха няколко мънички сърбящи пъпчици. Та затова, ако някоя от вас ги иска базите, ще ги изпратя, като ще си плати само доставката, моля. Нямам на кого да ги подаря, а ми е жал да ги изхвърля чисто нови.

Аз ги искам, писах ти. Ще измислим какво да ти изпратя Wink

Общи условия

Активация на акаунт