Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 120
  • 816
  •   1
Отговори
# 450
Добре, писах ти на лично.

# 451
Nad, как използваш тази твърда база, след като не е съвместима с някои белещи?

# 452
  • Варна
С кои белещи е несъвместима хард базата? Това с тия несъвместимости ми е много имагинерно понятие-честно. Претарашила съм сумати марки и до сега на несъвместими продукти не съм попадала.

# 453
  • Paris, France
С кои белещи е несъвместима хард базата? Това с тия несъвместимости ми е много имагинерно понятие-честно. Претарашила съм сумати марки и до сега на несъвместими продукти не съм попадала.

+1. Попадала съм на несъвместими с желанията на даден човек продукти - не държат колкото му се иска или се махат трудно, но на несъвместими продукти, един с друг, не съм. Гел-лаковете на ОПИ не държат върху гел, но като се сложи базата тъничко си седят кротко до края.

# 454
Дали ще се получи да си сгъстя боичките на Коди до подобна консистенция с акрилна пудра - ще пречи ли на изпичането, захващането за лака и издръжливостта?
Аз ползвам тази. Съчетавам  не само с цвят Кучио, но и с други без проблем.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 15:03 от TedKara

# 455
Принцесата - случва се. Коди и ИБД, поне цвета им Айсберг, не са съвместими. Цвета след ден или два, не помня което точно, но много преди да мине и седмица, се обели от базата на цяла перфектна люспа. С друго не ми се е случвало.

Иначе погледнах и Макс имат разни пасти, може тяхна да си поръчам и без това исках да ги пробвам като марка. Ще си взема и акрилна пудра да експериментирам с нея и бои какво ще стане. В един клип жената каза, че гледала в Европа така си правели маникюристките гъмгел - акрилни пудри с гелови бои или гел лакове
Само стикери да си намеря, накрая, накрая може и без, но ми харесва ефекта-сянка от стикера, става като нещо остаряло.
Благодаря на Марсия К за линка със стикери. Повечето са за sweetbloom, т.е. не ми вършат работа, едни видях, които ще станат мисля, но тези в клипа повече ми харесват. Ще ги потърся още малко, но благодаря все пак!

# 456
Може би аз не се изразих правилно. Несъвместимост, имах предвид, че Хард базата на НЕС не държи върху всички бази. Спомням си, че беше споделила конкретно за нанасяне над UNT белеща, която аз си купих, но още не съм ползвала. Затова се зачудих върху коя база я ползва, след като сама споделя, че така нанесено падат нокти всеки ден на цели люспи

# 457
В един клип жената каза, че гледала в Европа така си правели маникюристките гъмгел - акрилни пудри с гелови бои или гел лакове
Мда, поради липса на активатор и наличие на единствено розов полигел, който в случая не беше опция, ползвах акрилна пудра + изграждащ гел за леко удължаване на дълбоко отрязани нокти, колкото да се намести добре формата за изграждане. Всичко се задържа идеално до свалянето.

# 458
Не очаквах това Grinning
Как се е получило, тя почти цялата се е полимеризирала в бутилката. Уж я пазя - да не е на слънце и пред лампата, нищо че е в черно шише. Другата не съм я чупила, и тя сигурно е така, понеже и липсват косъмчетата. Каквото не се е полимеризирало от нея става ли в този случай да се използва?

# 459
  • София
Може би аз не се изразих правилно. Несъвместимост, имах предвид, че Хард базата на НЕС не държи върху всички бази. Спомням си, че беше споделила конкретно за нанасяне над UNT белеща, която аз си купих, но още не съм ползвала. Затова се зачудих върху коя база я ползва, след като сама споделя, че така нанесено падат нокти всеки ден на цели люспи

О.... аз не използвам само белещи бази, а тази точно е супер мултифункционална, нанасям я с фибростъкло, като изграждам счупен нокът или като рейнфорс, мнооооооого е твърда.
Абе за мен ми е една от сполучливите бази в арсенала ми. Детето също правих с нея.

Проблема беше в базата Unt, тя не е за гел лак а за обикновен лак, просто при мен действа супер като каре, под белещата на Алесандро или под OPI Prohealth, тоест е идеална за гъвкави, меко бази, но не държи под твърда база.

# 460
А как сваляш ОПИ прохелт от свободния край тогава? Пак с киснене ли?

# 461
  • София
А как сваляш ОПИ прохелт от свободния край тогава? Пак с киснене ли?

Тя е мноооого мека, свалям я различно, с каре пада след гореща вана с белене, без каре я кисна.

От мен, един по стандартен цвят, след няколко шантави маникюра Simple Smile

Отлепваща база Сенсейшънал, 2 слоя Silcare 84, твърда база на Нес за твърдост, топ Нес без лепкав слой.
Лакирах се в неделя, днес крайчетата са матирани, преди да го оправя реших да ви го покажа, да го имате в предвид с топа на Нес, който не ми спретна този номер миналата седмица, когато беше нанесен на два слоя. Резката на средния пръст е от безконечното готвене и месене, не съм купувала хляб от началото на карантината Sad

Топа на Гелиш ми отава фаворит, по-хубав е само Dance legend Flexy top coat, но него няма от къде да го взема....

Цветния гел на Silcare, много ми хареса, но ако Нес не ви е харесал, този ще ви хареса още по-малко. Гъст, покривен на един слой, моята лампа го изпича перфектно за 60сек, но ако лампата е по-слаба, като старата ми Sun 3, ми се струва, че изпичането ще е проблем, мнооооооого е покривен!

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 13:57 от nad_tab

# 462
Момичета в новия каталог на Лидл има комплект за маникюр и педикюр.
Това ли е ел.пила?Или е само за оформяне на нокти?
Извинявам се за глупавия въпрос ,но не съм наясно.
Скрит текст:

# 463
  • Sofia
Момичета в новия каталог на Лидл има комплект за маникюр и педикюр.
Това ли е ел.пила?Или е само за оформяне на нокти?
Извинявам се за глупавия въпрос ,но не съм наясно.
Скрит текст:

Прилича на някаква пила еднодневка, но показаните приставки не са ли за педикюр само?
Мощност също не виждам...

# 464
Идея си нямам ,затова и питам тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт