Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 024
  • 816
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Не е точно така, понеже точно маникюристки са ми казвали, че всичко е техника и със 100 курса са се научили да правят рисунки. Виж, съчетаването на цветове, пропорции, идеи е добре да "идва отвътре". Но Обичах е невероятна!

# 511
  • на брега на морето
Обичах, Маминка 2- благодаря за споделеното за четките!:hugs:
Над, много ти отива, супер!:hugs:
Ето и мен ме избива в необичайно направление. Скоро гледах в един филм мацка с такива нокти и най- сетне се реших. Никога не съм се лакирала така- в 1 цвят и черно. Обикновено имам толкова идеи за маникюра си, че все не стигам до там. Но какво по- добро да направиш с тях ако си счупила нокът и си ги орязала до дъно:joy:( на дълги нокти не харесвам черно).

И двете ръце са така. Ще видим дали няма да реша да направя декорация на безимененните в последствие.
1 слой база индиго ( реших да пробвам с 1 този път), 3 слоя лак азур 7002, 1 слой топ веналиса но вип.
ПС: Между другото бях забравила колко е удобно с къси нокти! Май ще почна да ги режа пак по- редовно.Joy

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 18:26 от Мелина_3

# 512
  • Варна
А има ли начин да се пооправят изсъхнали четки? Това с топа само за почистване ли е?

# 513
  • София
Благодаря, Мелина!
Мноооого харесвам къси нокти с черен гел, не ти трябва декорация, ако не ти се мацоти Simple Smile

# 514
Здравейте и от мен! Понеже дъщеря ми е рожденичка в началото на месец май, за подарък си избра комплект за гел лак. Харесала си е лампа, ел. пила, лакове и други консумативи от този сайт. Бихте ли изказали мнение дали продуктите са добри, а също и за лампата. Четох, че трябва да има определен брой лампички отгоре, а за тази няма такива подробности. Ще се радвам, ако ми препоръчате сайт, от който да поръчаме наистина качествени неща. Благодаря предварително Simple Smile

# 515
  • Варна
Ружа,  не сте написала кой е сайта, дайте линк и момичетата ще Ви дадат съвет. Прочетете и началната страница подробно, има много линкове и инфо за лампи и пили.

# 516
https://nailsbg.com/produkt/uv-led-lampa-sun-f6/
Извинявам се, ето тази лампа си е избрала и всичко от този сайт.

# 517
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
https://nailsbg.com/produkt/uv-led-lampa-sun-f6/
Извинявам се, ето тази лампа си е избрала и всичко от този сайт.

Щом ще купува от този сайт всичко ... Да заложи на "класиката" SunOne:
https://nailsbg.com/produkt/sunone-uvled-lampa-2448-w/

Или да пита колко са диодите, че не ги пише на предлаганата Sun 5 Plus и ако са 30+ да вземе нея ...
https://nailsbg.com/produkt/kombinirana-led-uv-lampa-sun-5-plus-48w/

База и топ какви ще взема? Те са много важни.
Ако са от този сайт - хито Прити, нито Джеси стават за база и топ.
Ей, от този сайт става и са добри всички - и френските, и полските, и латвийските, и украйнските. Имат реален магазин във Варна.
https://manicurezone.com/category/gel-lak/%d0%b1%d0%b0%d0%b7%d0% … 0%bb%d0%b0%d0%ba/

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 18:37 от Почти безобидн@

# 518
Привет, момичета!
Използвам ултрабонд, каучукова база и топ без лепкав слой - всичко на Коди. Цветните лакове са китайски. От известно време за 24 часа лака ми пада на цял нокът, все едно е обикновен нанесен върху отлепваща се база. зачоплям и пада. Също така базата започна леко да се влачи на конци и да се образува топче на четката. Махам го с марля, след това разбивам добре и лакирам както преди,пека 2 х 60 секунди в sunone. Лампата, топа и основата са купени юни 2019. Лятото всичко беше наред. Използвам спирт, ултрабонд, база, цвят и топ. Често стискам лимон, мажа със заздравител. Ноктите са здрави.
Чудя се дали проблема е от китайските лакове или базата е за смяна.

# 519
Явно базата е станала на "сопол" 😄 тук я лекуват със стоене на топло и разбиване. С моите камуфлажни на Коди не съм имала такъв проблем и не мога да кажа повече.

# 520
  • Paris, France
Явно базата е станала на "сопол" 😄 тук я лекуват със стоене на топло и разбиване. С моите камуфлажни на Коди не съм имала такъв проблем и не мога да кажа повече.

Хахахаха. Точно. Гореописаната база е сдала багажа и е за моргата.

Магдалена, нова база?

# 521
  • софия
Момичета ,дайте отзив за Коди отлепящата се база.
И един въпрос към Обичах(надявам се да е гледала),ако си следила Ликлак скул ,на урокът с рисуване на лица с какъв молив рисува лицето?

# 522
  • Варна
Незнам да има доволни от нея. Моята отиде в кофата.

# 523
И един въпрос към Обичах(надявам се да е гледала),ако си следила Ликлак скул ,на урокът с рисуване на лица с какъв молив рисува лицето?

За урока на Лили Лучева ли говорим?
Не рисува с молив, а с разредено кафяво с топ лак.
Иначе всеки добре подострен молив ще свърши работа - дори и тънкописец.

# 524
Бихте ли ми препоръчали плътен бял лак за френски маникюр? Ако може и да е с хубава четка.

Общи условия

Активация на акаунт