Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 36 281
  • 816
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Заповядай, и аз лично, както и други имахме проблем с отпечатването. За това фолио е нужно лепило.
#Aliexpress BGN 2.53  25%OFF | 50PCS 20x4cm Holographic Starry Laser Nail Foils Transfer Glue Sticker Tips Mixed Designs Shimmer Nail Art Decorations Set CH481
https://a.aliexpress.com/_dZx6ha1

# 76
  • на брега на морето
Благодаря, че сложи линк Ивка Смайл!:hugs:
Алмира, на листовете фолио има празни( прозрачни участъци). На тези, които не са целите едноцветни, разбира се. Затова се отпечатва елементът и отстрани се вижда лакът(тъмносин в случая). Както виждаш на лявата ръка има елемент и половин цветче по ръбчето на нокътя. Изрязвам си участък от фолиото, който ми харесва, мажа с лепило за фолио( моето е на БП). Чакам да стане прозрачно лепилото ( не много дълго, може да има мъничко леко бяло). Слагам фолиото и хубаво натискам, като лекичко надигам да видя дали е залепнало, ако не- натискам още докато не се отлепи. В заглавния пост на темичката има друг мой маникюр с фолио, същото фолио и лепило, друг лист. Там се изтри бързо по ръбчето, затова сега сложих база. Засега е муцка, не е мръднало.Kissing Heart
Не е толкова трудно колкото може би звучи. Според мен е по- лесно и бързо отколкото печатите. Но и печати обичам...Само че в момента съм се зарибила по този тип шарки, и ще им се радвам известно време.Blush

# 77
Досега е лакирах сама с обикновени лакове, но нямам време да сменям лака често и се замислям за гел. Но у дома. Какво ще ми е нужно и кои марки са добри? Искам да е едноцветно в телесно бебешко розово с леко прозрачен ефект или плътен няма значение. Колко пари е инвестицията за лампа база чак и топ? Предполагам това ще ми е нужно.

# 78
  • Down south
"Колко пари е инвестицията за лампа база чак и топ?"

Според мен около $80-$100

# 79
Малго си обърках май ке избера cnd shellac в цвят blush teddy. Доли е трайно това.

# 80
  • Paris, France
Какво ще ми е нужно и кои марки са добри? Искам да е едноцветно в телесно бебешко розово с леко прозрачен ефект или плътен няма значение. Колко пари е инвестицията за лампа база чак и топ? Предполагам това ще ми е нужно.

На първа страница, в първия пост има подробни обяснения за всичко, което е задължително и препоръчително и при всеки човек е различно. Зависи и от това, което вече имаш. Трябват пили, дървени клечки, четки за чистене, ацетон или течност за сваляне, ако избереш разтворима база.

При поне половината жени се налагат и допълнителни продукти, без които гелът не седи. При мене те са ултрабонд и реинфорс, при други киселинен праймер.

В момента Абсолютният минимум за лампа, цвят и топ е около 25 лева, но това е възможно само за човек със здрави нокти, който вече има всичко останало. и само с миниатюрни продуктовата от алиекспрес. 

Изчети няколко пъти първия пост, направи си списък и ни го покажи да ти кажем става ли!

С маркови продукти е доста по-скъпо

Ако искаш само розов лак има стартов комплект на Сенсейшънейл с всичко необходимо. Лампата не е хубава, но става за пътуване. Идва с розов лак. После може да си вземеш белеща се база и голяма лампа. На разпродажба е около 25-30 евра, малки разфасовки, но качествено.

# 81
Дидито, 100-150 лв са минимума за започване. Аз практикувам техниката гел лак с обикновени лакове. Тоест слагам УВ база, и УВ топ, но по средата слагам добре изсъхнал обикновен лак (поне няколко часа). Още не съм инвестирала в УВ цветове, но пък имам голяма гама обикновени лакове, затова ги използвам най-рационално Grinning. Хубава лампа от Амазон е 25 паунда. База и топ на Коди ще ти излязат 50лв. Ултрабонд за 10-15 лв. Фрешер 5лв, Спирт, ацетон и темподобни са стандартни и са евтини. Една поръчка от Али експрес за предпазители и други джунджурии е задължителна. Аз още нямам дървени или гумени клечки и карам без тях Expressionless

# 82
  • на брега на морето
Алмира, държи ли ти с обикновен лак по средата? Колко време? Просто ми е любопитно.BlushHug

# 83
  • Варна
База и топ на Коди са по 8.50 долара от kodi pro за 12 мл. Лампа от Алиекспрес хубава за около 30 лв. Мисля, че и с по - малко пари може да се размине.

# 84
Алмира, държи ли ти с обикновен лак по средата? Колко време? Просто ми е любопитно.BlushHug

Eкспериментирам от Януари 2020 и имам само няколко цвята Canni, които съм пробвала по веднъж , така че нямам богата база са сравнение. На мен обикновен лак сякаш ми държи повече, около 12 дена без изобщо да го пазя, имам доста посуда, които мия на ръка. Сanni започваше да се надига отстрани към десетия ден.
С Флормар и Голдън Роуз базата на Коди се сваля като песен. Последния път пък сложих цветно Каре на  ОПИ и същия цвят над базата. Издържа 12 дни, но пък нямаше сваляне братче Joy измъчих се. Вече няма да правя каре с цветен лак!

Защо с обикновения лак ми харесва повече?
1. Имам доста цветове и пестя от влагане на средства в УВ цветове. (без това няма от къде да си купя, с нетърпение чакам да си ида до Бг да пробвам НЕС)
2. Облъчвам си ръцете по-малко в лампата, пък и самият лак е по-щадящ
3. Става по-бързо и по-практичто, защото дава възможност да направя база и цвят днес, пък да продължа с декорация и топ на другия ден. И без това нямам 2 часа свободно време на куп. Пести се време за нанасяне и изпичане на всяка ръка по 3 слоя по 2 минути
4. Когато падне нокът на цяла люспа мога просто да лакирам липсата с обикновения лак и да изкарам още няколко дни. Това е страшно практично при пътуване и инцидент с гел лака. Няма нужда да се носи цялата сергия.
Ето например при последния лак си закачих по погрешка с остър предмет омекналия лак след баня на единия нокът и се олюпи малко откъм кутикула, а беше втори ден от лакирането. Ами запълних липсата леко отгоре с обикновения лак и нито е мръднал нито личи. С отчупване на краче също.

# 85
  • София
Кажете ми от кой мат топ сте доволни?

# 86
https://makeup.bg/product/427946/

От този съм много доволна.
Пробвала съм няколко вида, но от този съм най-доволна

# 87
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ползвала съм Коди и Окси. От Окси съм по-доволна. Не съм ползвала, но маникюристки хвалят Сикретли...

# 88
  • Варна
От китайските - beautilux velvet Matt, стои наистина матов до края, но жълтее на светли лакове. Върху тъмни е супер.

# 89
  • БГ
Привет на всички,чета ви отдавна и се престраших да си правя маникюр сама у дома поради ред причини.Поръчах си някои неща но малко се обърках дали ми трябва и реинфорс или този продукт го замества-безкиселинен праймер за гел за нокти IBD  от Make up.имам и база и топ на Neess.тъй като при гел маникюр лака пада по края на ноктите ми какъв реинфорс  да си взема според тези продукти или акрилна пудра ще е по-подходящо?благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт