Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 115
  • 816
  •   1
Отговори
# 255
  • София
По-добър и траен ли е от Коди този сенсейшънъл? Каучуков ли е?

Nad, като си доволна от конкретни бази и топове, защо поръчваш и сумати други? Grinning

И аз започнах да топвам в оцет. Седи ми до мивката в бурканче с капак. Топвам след всяко миене на ръцете и подсушавам след това.

Не знам дали е траен, днес ми дойде поръчката, с прясно лакирани нокти съм и не знам кога ще го пробвам.

За Коди нееднократно съм писала, че е супер нетраен, на мен не ми харесва изобщо. Доволна съм от Алесандро, но го спряха от производство.

# 256
Имах възможност да тествам Нес на себе си и съм малко разочарована...
Изключително много бяга от базата, след полимеризиране остава цветен филм (буквално като недопечен) и се разлива .
Имат различна консистенция 7404 е ужасно рядък,7481 е с нормална консистенция, а 7453 е като гъста каучукова база.
Скрит текст:

# 257
С коя база е тази несъвместимост?

# 258
Сикретли.
Парадокса беше,че Нес не харесва и себе си 😃 върху розовото сложих холограмен и той горкия имаше собствено мнение по въпроса...изтрих лепкавия слой върху розовото за да няма върху какво да се хлъзга холограмния , но разлика нямаше.

# 259
  • на брега на морето
Обичах, обаче красиво ти се е получило накрая!:heart_eyes: Розовото с какво е отгоре- с пигмент?

# 260
Някой има ли опит с базата и топа на Neo nail? Хвърлила съм им око, но мисля, че не са коментирани в темата.

# 261
По-добър и траен ли е от Коди този сенсейшънъл? Каучуков ли е?

Nad, като си доволна от конкретни бази и топове, защо поръчваш и сумати други? Grinning

Защото нищо не е вечно и непрекъснато спират от производство цели серии и бази. Какво и беше на Алесандро, та я спряха.

Откакто ползувам белещи се бази, трите първи бази, които ползувах - Striplac, European nail peel off от TPLO и Sweet city отдавна ги няма на пазара. И трите имаха специфични качества, които не намирам в новите бази, които си намерих.

Ей затова свалям шапка на Гелиш, Шилак и Гелколор. Може да са скъпи, може да са всякакви, но от десетилетие си ги има. Седят прилично и най-важното - махат се някак си, че и бързо..

Нито Коди, нито Сенсейшънайл ми държат, за съжаление.

За гел лаковете на Коди ли говорите или за цялата серия? Защото аз си купих всичко тяхно, но не ми пречи да ги сменя. Не ме притеснява да си взема нещо скъпо, стига да е качествено, но за шилак и гелиш ми се струва, че не намирам от къде могат да се купят в България (изключвам olx).

Може ли да ми кажете от къде си пазарувате тези марки

# 262
  • Paris, France
Надя, отдавна не си купувам тези марки, но ги купувах от САЩ, Амазон, има и в ибей. Идея е да погледнеш сайтове, форуми, групи на маникюристки. Много продават цветове, които не се търсят, цели серии когато спират работа заради майчинство или смяна на професия. Маникюристките рядко продават бази и топове, обаче, но ако се уговорите могат да ти ги купят.

# 263
  • София
Имах възможност да тествам Нес на себе си и съм малко разочарована...
Изключително много бяга от базата, след полимеризиране остава цветен филм (буквално като недопечен) и се разлива .
Имат различна консистенция 7404 е ужасно рядък,7481 е с нормална консистенция, а 7453 е като гъста каучукова база.
Скрит текст:

Ох, същото наблюдение имам! ☹
И се чудя, какво не правя както трябва!

# 264
Обичах, обаче красиво ти се е получило накрая!:heart_eyes: Розовото с какво е отгоре- с пигмент?

Върху розовото сложих 7460 , а върху по-тъмния цвят (не мога да го определя) сложих 7453.

Lucky@Mamma ами 🤷🏻♀  Пробвай пръст по пръст, ако ти е много трудно.
Аз лакирам и преди да полимеризирам отново минавам бързо с четката за да коригирам насъбралия се лак.

# 265
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Изкарах една седмица без лак, че много работа покрай дистанционното обучение... Сега реших да се наглася Blush Комилфо D078... Много интерен цвят... тъмна сьомга май го определям... Но сгреших като сложих брокат...

Скрит текст:

# 266
Ох, не знам вече с това стоене вкъщи. Все си гледам ноките и все си намирам някакви дефекти. През ден правя по 1, 2 или нокътя, вадя и прибирам кутии и машинки!
Безумие някакво! Sad

# 267
  • на земята
Здравейте ,незнам в коя тема да попитам.
Нямам възможност да отида предвид положението на маникюр ,какъв лакочистителел да взема за да успея да си сваля гел лака?
Моля за извинение,ако въпроса ми не е в правилната тема.
Благодаря

# 268
  • На плажа
Синия на Форте.Скъсяваш първо ноктите,изпилваш с хартиена пила топ лака,може и малко от цвета,като внимаваш да не стигнеш нокътя.Завиваш напоеното с лакочистител тампонче с фолио и чакаш около 5-10мин.Започваш да развиваш пръст по пръст,защото ако развиеш всичките нищо няма да се получи.
Успех.

# 269
  • Варна
Здравейте ,незнам в коя тема да попитам.
Нямам възможност да отида предвид положението на маникюр ,какъв лакочистителел да взема за да успея да си сваля гел лака?
Моля за извинение,ако въпроса ми не е в правилната тема.
Благодаря
Течност за сваляне на гел лак трябва, или чист ацетон. С пила се изпилява топ лак , после се слага памук с ацетон и се завива с фолио.

Аз, предвид стоенето вкъщи, реших че мога да се пробвам с белеща база отново. Викам си и да се бели на 2-3 дни сега имам време за поправка
Минах ноктите първо  със силиконов накрайник кафяв, защото имах някъде отлюспени зони на 1-2 нокътя. После полирах с блокче всички нокти, 2 слоя каре и белеща база веналиса, рейнфорс и цвят елит 99.
Стои вече 8 дни без никакво Белене! Чудо!
А постоянно мия и чистя.
Дали е от силиконовия накрайник, който предполагам че леко буферира нокътя?

Общи условия

Активация на акаунт