COVID-19 - Предпазване - маски, дезинфектанти и други

• 184 833
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 1 065
Купувайте маски само от чист памук,  многократните могат да се перат.

# 1 066
Извинявам се ако е коментирано, но и това да питам. От къде може да се купят такива UV лампи?
Ето ти пура. https://www.otrovi.com/bakteritsidna-pura-15w-osram-ozone/ Ще ти трябва обаче и тяло за 15W луменисцентна лампа.

# 1 067
  • sofia
Всеки сапун го унищожава.

# 1 068
В такъв случай вместо да хабя спирта да минавам със сапун брави, ключове, копчета, дръжки. Ръцете ми са ужас от сапуна. Толкова сухи не са били 🤭

# 1 069
А това как ви се струва? https://tehnomag.net/eshop.php?body=prodshop&gr=0&pod=0& … o=0-5-&id=632
Виждам, че тези пури (като крушки ли са) ги има доста, но тяло... Има някакви страшно скъпи.

# 1 070
Не са крушки, луменисцентни пури се казват. Ето и 15W тяло https://profesionalbg.com/%d0%bb%d0%be%d1%82%201%d1%8515%20%d0%a … d1%85%d1%80%d0%be. Питай обаче тези дето продават пурите дали могат да се закачат на всяко тяло. Според мен би трябвало да могат.

# 1 071
Извинявам се ако е коментирано, но и това да питам. От къде може да се купят такива UV лампи?
Ето ти пура. https://www.otrovi.com/bakteritsidna-pura-15w-osram-ozone/ Ще ти трябва обаче и тяло за 15W луменисцентна лампа.
0.16W мощност са нужни за моментално де активиране на вирус и бактерия. С 15W, цяла една стая е готова за 30мин.
Пурите които се продават, ако има налични, са с размери НЕ подходящи, за нито едно тяло - съвсем умишлено. По-големия проблем е баласта-дросел. Той трябва да е малко по-специален. Именно те, са по-трудни за намиране. Обикновен дигитален дросел, не може да запали лампата нормално - почва да "танцува" светлината, и лампата много се нагрява.
Готови изделия има в продавалника и складовете за медицинска апаратура/инструменти.

# 1 072
Извинете предварително, ама средностатистически женици тука сме се събрали, някои от нас с почти нулева техническа грамотност (визирам себе си), затова задаваме тъпи въпроси, ама няма как. От горното мнение разбирам единствено, че тялото за тези пури трудно се намира да пасне за въпростните пури и последните трябва да са 16W, затова е най-добре да се търсят готови лампи сглобени вече.

# 1 073
Тела за 15W луменисцентни се намират, но ето той разправя, че искат специален дросел. Мои познати преди двадесетина години ползваха такава пура върху обикновено тяло за да си обеззаразяват зоомагазина и тя си палеше без проблем.

# 1 074
Никой или поне не съм прочела да споменава,че трябва да се пие колоиден сребърен разтвор,а е достъпно във всяка една аптека.

# 1 075
  • в страната на чудесата
Вчера видях в била гел на рубелла, 70 градуса, 50 мл. Беше към 3 лв

# 1 076
  • София
Никой или поне не съм прочела да споменава,че трябва да се пие колоиден сребърен разтвор,а е достъпно във всяка една аптека.
Да, коментираше се по едно от предаванията при Цв.Ризова, ама кой от всичките докторя, не мога да кажа, че със сребърните лъжици, разтвори и подобни не вършат работа.
Дамата , която спомена за спирта от Софарма, няма как да се върна назад за да цитирам името й, много, много благодаря, поръчах още 2 литра, да си имам, че както изглежда тази екстремна ситуация ще продължи дълго време.

# 1 077
Няма да се изненада никой, че сребърна вода няма в аптеките и уредче за производство на сребрна вода - в техническите магазини - също.

# 1 078
Внимавайте с тези лампи, с живак са.

# 1 079
  • на пъпа на Златията
Колко луминисцентни лампи съм сменила  и съм треперела . Па се  и изпочупени колко съм смитала с метлата .
Имаше едно  изследване на росияните колко живак има в океаните ако го прочетете никога няма да хапнете риба от морета и океани . Аз и не обичам много де,  че все ми миришат на онова рибено  масло дето ми го даваха като малка . Та ям само  речна риба .
Едно време се произвеждаше  нещо  което се даваше на деца  при намален имунитет при децата и мисля че се произвеждаше от кръвта на зайци . Не си спомням името . Ама нали всичко се закри та закриха и това производство .
Все си мисля че тази смъртност при възрастните хора   не е от самия вирус , не и от имунитета , а от нещо , което  вируса предизвика , какво стана с мнението на оня лекар за образуването на тромбите ?
Има логика в това . Като тръгне тромба и не се знае къде ще заседне.??
Какво иска да каже тоя лекар? Тромби се получават когато се откъснат натрупани плаки по кръвоносните съдове .
Демек тоя вирус чисти кръвоносните съдове , само  че не постепенно а изведнаж и така се образуват тромбите ли??

Общи условия

Активация на акаунт