COVID-19 - Предпазване - маски, дезинфектанти и други

• 187 384
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 2 865
# 2 866
Това са някакви глупости, или смятате, че да се надишате с белина ще ви предпази от вируси, ето и становището на FDA:
https://www.nytimes.com/2020/04/03/climate/epa-fake-coronavirus-cleaners.html
https://www.ha-asia.com/no-virus-shutout-necklaces-cannot-protec … from-coronavirus/

# 2 867
ЖДНБ! Че то по-добре с чесън да се наяде човек, вместо тези ароматизатори Grinning Хем е здравословно, хем държи другите на разстояние и подтиква към често проветряване...
Какво ли не измислиха вече да прибират парите на хората

# 2 868
  • София
ноември кога затвориха и забраниха събиранията?

# 2 869
  • София
На 30 ноември, понеделник, затвориха.

# 2 870
  • Somewhere far away
Хора, имам нужда от съвет и информация. Не знам къде да попитам затова питам тук. Къде може в това време да се намери хирург в софия?

# 2 871
  • София
В спешното на всяка болница би трябвало да има, със сигурност в Пирогов

# 2 872
Не се плашете от Пирогов - има разделяне на чист от ковид коридор и за ковид болни. Не е опасно да посетите болницата.

# 2 873
Какви хранителни добавки използвате за профилактика на Ковид ?

# 2 874
  • Mediterraneo
И такива ли има?

# 2 875
Аз пия коластра таблети сутрин на гладно.

# 2 876
  • гр. София
Аз пия витамин D, по две капки на ден.

# 2 877

Ами, да..има / с предполагаема полза/, освен за кверцетина - за него има публикации и клинични проучвания, че наистина има доказано действие против Ковид..
Ние пием  витамин С, витамин Д, витамин Е, кверцетин, цинк, селен, Омега 3, магнезий, прополисови капки. Всички приятели около нас и роднини пият горе долу същото и са здрави засега, но може и да е късмет..незнам.
Витамин Д е хубаво да се прави и почивка, защото може да се предозира/ натрупва се в организма/ и да се изследва периодично.

# 2 878
  • в страната на чудесата
Дъждец, нещата са безнадеждни......
Все пак добавките може да се рекламират. Вероятно това е основанието.
Всички пиещи цинк да си изследват медта, а тези които пият селен да внимават за селеноза...
Коластрата и кверцептина, витамин С, Е не са за хора, които са на химиотерапия, а за останалите са семки и бонбони Simple Smile

# 2 879
На мен коластрата ми помага, Лейка. Но взета превантивно или в първите часове на разболяване. Тогава пък я пия през два часа по 2 капсули. Мой си начин, преди така успешно ползвах тинктура прополис, разтварях си я във Упсарин С. Вярно са семки и бонбонки, но пресичат леките неразположения в началото.

Общи условия

Активация на акаунт