Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 64

• 44 582
  • 790
  •   1
Отговори
# 120
Не знам диспансерните, може би. Защото аз имах записан час за ехограф, вчера ми се обадиха да ми кажат, че го отлагат. Всички профилактични прегледи засягат мерките.

# 121
Аз вчера бях на диспансерен преглед в Сити клиник. Мислех, че ще ме върнат. На входа имаше една жена, която мереше температурата. Всичко беше спокойно.

# 122
  • София
Аз бях в Понеделник на диспансерен и нямаше проблем .
 На нас в аптеката ни раздаваха Стаматин в Петък.Пия него и Енгистол.Няма как да не ходя на работа,но другаде не излизаме. Децата не ги пускаме по площадки ,родителите ми тръгнаха за вилата днес и няма да се виждам с тях тези дни.Майка ми има козметичен салон,но го затвори до 29-ти.

Момичетата около моята възраст (38),каква пенсия получавате?Аз има трудов стаж 15.5г.,но са ме осигурявали винаги на доста по-ниско заплата от реалната.На 9.03 са ми превели пенсията - 230.4,което е минималната.На 13.03 ми превеждат още 4.49лв.Чудя се ,може ли да са изчислили вече реалната и това да е остатъка,тоест пенсията ми да е 234.89лв .То пак по-добре от нищо,но дано съм жива и здрава да си работя,че с такава "голяма " пенсия, не знам как ще се живее.

# 123
  • София
Момичета, Франция пусна нещо важно като предупреждение - не трябва да се взимат никакви НСПВС - това са аспирин, ибупрофен и всякакви от този род при симптоми на корона, само парацетамол!
Ето тук:
https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/world/2020/mar/ … navirus-infection

# 124
А, на който не му действа Парацетамол ?

# 125
  • София
Може би има и други варианти, за аналгина например не е ясно, но нещо в нестероидните противовъзпалителни средства действа кофти на имунитета в комбинация с коронавирус.

# 126
  • София
Четох статия от един руски професор, че е много важно да няма недостиг на цинк и вит. D в организма. У всички, които са се разболели от короната, е установен дефицит на тези две в-ва.

# 127
  • в сърцето на един мъж...
Благодарности за темата!
Хм, аз пия селен, заради хашимотото. Някъде видях, че и това помага. Освен да почна да вземам пак витамин д Sad

# 128
  • София
Да, вярно, четох и за селена... А за вит. D, мога да ви кажа наблюдения от първо лице. През 2014-а влязох в Токуда, да проверя какво е състоянието на организма ми с Хашимотото в него. Освен всичко останало, установиха ми сериозен дефицит на вит. D.  Започнах да го приемам в доста сериозни дози, 2000 UE на ден, в комбинация с К2100 мг. Преди това всяка зима съм боледувала от настинка по 5-6 пъти, с уста да ме подухнеш, и съм готова настинала. След като започнах витамините, досега  настинка през зимата (а и през другите сезони) не съм получавала изобщо. Вит. D се приема задължително в комбинация с К2, за да се предотврати отлагането на калций в кръвоносните съдове, което се получава, ако се приема само D. K2 спомага калция да се насочва към костите и да играе правилната си роля там.

# 129
  • София
Да и аз това писах по-горе .Аз ползвам спрей Д+К2,още преди драмите с вируса,защото имам дефицит на Д.
 Но адски ме дразни това купуване безразборно на щяло и нещяло,без да се знае помага ли наистина и правилната му употреба.Какво ли не изкупиха тези дни от аптеката.Сега гледам,че в групите за пазаруване от Турция се търси Плакенил,защото имаше статии,че и той помагал.В България отдавна не се внася и хората с лупус и артрит са принудени да го купуват от Турция и Гърция .Сега като го изкупят ,само защото са чули нещо си,рискуват живота на хора,на които е нужно наистина.
 Как не разбират ,че трябва да идват ,ако нещо наистина им е нужно.Искат да се защитят,а се тъпчат на опашки с хора,за които нямат представа дали са здрави.

# 130
  • В царството на игрите:)
Как се казва този спрей с вит. Д и К2? Аз от години си пия Вит. Д под формата на капки и сега се чудя дали не съм си навредила повече, отколкото да съм си помогнала?

# 131
  • в сърцето на един мъж...
На мен докторката тук ми изписа вигантол на хапчета, понеже установи дефицит. Обаче не каза нищо друго да пия. Бяха ми го изписали заради хашимотото и защото се чувствах нон стоп уморена.

# 132
  • В царството на игрите:)
Преди няколко поста бях питала и за вечерната иглика. Колко от нас пият такава и може ли тя да и навреди по някакъв начин?

# 133
Взех на децата вит.С с цинк, големият е спортист и не приема никакви витамини. Аз не давам нищо без нужда, но сега реших да пият тази комбинация към 10 дни, не повече. И аз съм на мнение, че нищо не трябва да се приема безразборно.  Аз пия алое вера.
Прегръщам ви всички.

# 134
  • София /Абсурдистан
Преди няколко поста бях питала и за вечерната иглика. Колко от нас пият такава и може ли тя да и навреди по някакъв начин?
Точно преди да се разболея, аз пиех. Не ми е помогнала с нищо, обаче. Питала съм онколозите и казаха - никакви заместители на хормоните. По същата причина веднага спрях тогава и Мирифемин и Див ямс. Те в комбинация премахват всички симптоми, но са си фитоестроген и фитопрогестерон. Даже не знам дали от тях не си докарах рака, но положението беше непоносимо при мен, трябваше нещо да пия.
Сега вземам само витамини за жени АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ за съответната възрастова група и Алое на Аквасорс. А за имунитета - пръскам си в носа Имунофан, носят ми го от Русия в хладилна чанта и много помага, в къщи всички вече го изпитахме.

Общи условия

Активация на акаунт