Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 64

• 44 546
  • 790
  •   1
Отговори
# 720
  • В царството на игрите:)
Момичета, утре е големия ден-денят за пет скенера. Сутринта рано пътувам за Варна. Предупредиха ме по телефона да съм гладна и да не пуша. Това за цигарите ме разби. Не стига, че кафето ще пропусна, ми и цигарка не може да дръпна. При вас преди скенер така ли беше?
А, бе аз май съм припалвала, ама не съм сигурна. Simple Smile Дано всичко мине бързо и резултата да те зарадва!

# 721
Ели, второ мнение, задължително за ревизия.
+1

# 722
Успех утре! Всичко ще е точно🍀

# 723
В Надежда са въвели тест за Ковид преди всяка терапия. Няма лошо, но е напълно безмислен, защото е за антитела, а може да носиш вируса дълго преди да изградиш антителата. Събират по 30 лева.Явно не им стига инвитрото. Изследването е безмислено, но уж се прави за добро, да не възникне инфекция в болницата. Просто събират пари.

# 724
И ако откажеш какво, няма да те приемат в болницата за лечение. Доста алчно, като са толкова загрижени за пациентите си, да ги правят на доставна цена по 10 лева. Ама не, трябва да се печели..

# 725
  • София
Е аз като съм всяка седмица на терапия, всяка седмица ли ще ме тестват? Голяма глупост!

Kacha, стискам палци! Всичко ще е наред!

Люба, айде идвай с добрите новини, че само те мисля!

Аз съм добре. Би трябвало в четвъртък да мина обикновен скенер, ама нямам голяма вяра на Йонкова. Каза да взема направление за трета зона и щяла да ме пусне още същия ден. Ще видим..

# 726
  • София
Kacha,стискам палци!Всичко ще е наред!

Лейди нещо изчезна ,дано всичко е наред.

Аз трябва да ходя до Надежда за направление за сцинтиграфия ,дано не решат,че трябва да се тествам.Те докато излезат резултатите,нали всички са в чакалнята заедно,та не е много доизмислено.

# 727
Кача успех на изследването утре.
Тинти и на теб добри резултати в четвъртък.
Зори пиши дали тестват всички ако разбереш,че аз мислех да ходя евентуално на мамолог там.
Лейди какво става с теб?

# 728
  • София
Моя колежка ходи вчера на преглед,защото е бременна и не са и правили тест.Явно е за онкологията това.

# 729
За преглед само явно не правят тест. За процедура аз бях и искаха тест, иначе не знам, може и да връщат, не бих се очудила. Но тест за антитела е абсолютно безмислен. Може да е отрицателен, но да си сееш вируса. Теста бил валиден 24 часа, затова се прави при всяко ходене. Като стопираха инвитрото са пообеднели и сега давай...нямам никакви думи за това безобразие.

# 730
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз съм добре. Би трябвало в четвъртък да мина обикновен скенер, ама нямам голяма вяра на Йонкова.
Тинти, успех от мен! Flowers Four Leaf Clover
Моят следващ диспансерен преглед е също при Йонкова. Не я познавам, но и от другите напоследък съм разочарована, само една ПКК,маркер  и биохимия, никакви други въпроси от тяхна страна, писала съм назад. Притесненията са ми  дали ще гледа насериозно изследването за остеопорозата, която ми откриха, евентуално комисия за смяна на екземестана и се чудя дали да не си взема час за Дудов? Ама и той дали ще погледне сериозно за това не знам. Между другото колко е станала консултацията при него, някой знае ли?

# 731
Аз съм добре. Би трябвало в четвъртък да мина обикновен скенер, ама нямам голяма вяра на Йонкова.
Моят следващ диспансерен преглед е също при Йонкова. Не я познавам, но и от другите напоследък съм разочарована, само една ПКК,маркер  и биохимия, никакви други въпроси от тяхна страна, писала съм назад. Притесненията са ми  дали ще гледа насериозно изследването за остеопорозата, която ми откриха, евентуално комисия за смяна на екземестана и се чудя дали да не си взема час за Дудов? Ама и той дали ще погледне сериозно за това не знам. Между другото колко е станала консултацията при него, някой знае ли?
200лв или 180лв

# 732
  • Plovdiv, Bulgaria
Скрит текст:
200лв или 180лв

Олеее, изостанала съм, много ми се струва 200 лв.

# 733
Тинти ♥️🍀
Ели Дечкин, как е положението?♥️🍀
Кача, как е Варна? 😊Всичко да е/ще е наред! ♥️🍀

# 734
  • София
шушито,скоро правихме консултация при Дудов,платихме 195лв

Общи условия

Активация на акаунт