Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 64

• 44 549
  • 790
  •   1
Отговори
# 705
Люба, няма да е лошо.
На мен доктора още след операцията ми каза- Чакаме хистологията, но нещата не ми харесаха.
Така че....
Според мен, ще ни зарадвате и двете с резултатите.

Момичета имам едно странно, странично питане.
Понеже чета, че част от вас имат къщи.
Купували ли сте си парник-оранжерия.
И ако сте -доволни ли сте, от коя фирма, размер, цена 🦧🦧🦧
Решила съм догодина живот и здраве да си превзема градината и да й направя парник и капково .

# 706
  • Русе
И аз днес чаках резултат ама ме оставиха за петък. Така, че се надявам днес някой да поведе хорото с хубава новина, а аз стисвам палци и на краката Simple Smile

# 707
  • Плевен
Ехоооо, хубава новина! Доброкачествен е полипа, след 6месеца на контрола. Казаха, че ако пак имам полип, ще се наложи да ми отстранят матката. Стискам палци да ми се размине.

# 708
  • София
Браво Елифанта, ето заваляха добрите новини 🤗🤗🤗

# 709
Елифанта, супер, хайде повличай краче и другите мацки да чуят добрата новина, и да се маха вече тоя вирус и да се свършва...че искам вече цаца с бира на плажа.
ДЗ, не разбирам от оранжерии, но какво смяташ да правиш, цялата ти програма каква е, ако ти се споделя, ще ми е интересно. Иначе тази година, от зор и аз почнах да се занимавам леко с градинарство. Насях няколко корена домати - розови и черита, малко тиквички, малко краставици. Обзе ме карантинно зеленчуков ентусиазъм. Цветята отделно.

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 16:02 от unabella

# 710
Елифанта, много се радвам за теб HugKissing Heart

unabella,
Скрит текст:
тя цялостната концепция ми се избистря постепенно. Затова и не се захвашам сега. Пък и баба ми си е насяла вече нещо- някъде ...
На 78г е. Главата не я слуша..краката също ама сее, количество да има за тях и за сина й Wink
Ние нищо не вземаме за да намали обема на сеене.... ама
То идеята ми е догодина да сложа оранжерия за домати и краставици+капково с таймер.  Наслон с мрежа за всичко останало.
Да го направя с пътечки и да има някакъв ред. А вуйчо ми да си сее отделно в неговото място.
Моето място не е много голямо. Към 200м2
Отделно градинка с билки и подправки.
И цветята да оправя....
От миналата година дръвчета сеем.
Вишни-2, смокиня, Годжи-бери.
Тази година искам да засея малини, ягоди и боровинка.
Та идеята ми е да си използвам двора, като ангажимента на баба ми да е само да си скъсат готова продукция Wink

# 711
  • София
Ели,браво за резултатите!Ама,защо така радикално с махането,не би ли трябвало да сменят по-скоро лечението?

Лейди,как си,какво става с раната?

# 712
  • Plovdiv, Bulgaria
Супер новина, Ели! Чакам  и Люба да се включи така!
Зори тази Алфа Липоева киселина как я пиеш , имам предвид колко време, паузи? Аз преди няколко години имах скайп среща с един натуропат-Гъркиня, каза ми много хубави неща , но така и не си купих тази алфа липоева киселина, спомням си, че ми беше писала и за Мелатонин, как мислите?

# 713
.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 15:47 от Анонимен

# 714
  • Русе
Дами, трябва ли задължително да си взема пробите от гадината за второ изследване? Вече няколко пъти срещам мнения, че се вземали парафинови блокчета и се носели в друга лаб? Случвало ли се е на някого да  има разминаване в резултатите?

Аз откачам вече с това чакане...

# 715
Аз не съм носила блокчетата за второ мнение, надявам се първото да е точно.

# 716
Ели, второ мнение, задължително за ревизия.

# 717
  • София
Шушито ,от доста време вече я пия - поне 5м без пауза.Започнах още преди операцията(беше ми дадена като част от една схема със сладък пелин) и я пих 2м ,после 1 почивах и пак я започнах.

Ели,аз си го носих за второ мнение, пък и реших,че е добре да са си у мен.Уж трябваше да ги върна,но не съм и нямам и намерение.

# 718
Момичета, утре е големия ден-денят за пет скенера. Сутринта рано пътувам за Варна. Предупредиха ме по телефона да съм гладна и да не пуша. Това за цигарите ме разби. Не стига, че кафето ще пропусна, ми и цигарка не може да дръпна. При вас преди скенер така ли беше?

# 719
Да, гладна бях, май кафе бях пила. Хм, не помня за пушене, щото не съм пушач. Успех, всичко ще е шест!  ♥️

Общи условия

Активация на акаунт